Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım aslında o kistle ilgili soğan kürü diyorlar. Bi aratırsan bizim forumdada var. Onu kullan istersen çok kişi heray oluşan kistlerden kurtulmuş, ve bebiş sahibi olmuş. Allah bağışlasın kızını tam zamanı şimdi bir bebeğin olsa tadından yenmez Bi bak istersen soğan kürüne, kkda da var ayrıca ibrahim saraçoğlunun sitesindede var. Rabbim gönlündekini versin inş.

ben fındıgıda kabuksuz almıstım
evet bu hafta pazardan alayım öyle
yok ben yıyorum masallahım var
cevız ve süt e karsı antıpatım olustu normalde severım ama

beyaz akıntı çok var ama hamilelik belirtisi falan yazıyo olabilirmi

bılmıyorumkı canım
bende hıc akıntı gelmedı adete yakın
hatta kupkuruydu
oyuzden kesın bu ayda bebek yok demıstım
ama her bunye farklıdır benım normaldede öyle cok akıntım olmaz
ınsallah senınkı bebektendır

bilmiyorumki canım kür dengemi iyice bozarmı acepppp :26:
hiç şaşmayan saat gibi gelen adetimmm ne olduda böyle oldu bilmiyorum yarın dra gidecem zaten

ahh canım olsada tadından yenmez ama sabırla bekliyoruz mevlam neylerse güzel eyler

sen ne durumdasın cnm peki ?

çamaşır katladım da geciktim kuzum hayrlısı olsun kuzum olmadı bı dr a gidersin ben p.tesi gitcem cnmcım heyecan basıyo valla
evet başladı bulantılar cok kötu bıseymıs yahu :18:

canım benim çok sağoll
bugün geç oldu yarın aktara gidip bende hazırlatayım

çamaşır katladım da geciktim kuzum hayrlısı olsun kuzum olmadı bı dr a gidersin ben p.tesi gitcem cnmcım heyecan basıyo valla
evet başladı bulantılar cok kötu bıseymıs yahu :18:

olsun canım yaa sen şimdi çok değerli birşeyi taşıyorsun kötü deme sabret rabbim inş hayırlı hamilelik ve doğum nasip eder kuzucum bende yemekleri koydum bulaşıklarım kaldı yıkayıp geliyorum biraz fazla evi döktüm biraz dip köşe gelirim birazdan fıstığımmmmmmmm

arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum 2.5 yıllık evliyim 7 aydır bebiş istiyoruz geçen ay başladım dr gitmeye meger ne kadar zormuş herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…