olsun canım yaa sen şimdi çok değerli birşeyi taşıyorsun kötü deme sabret rabbim inş hayırlı hamilelik ve doğum nasip eder kuzucum bende yemekleri koydum bulaşıklarım kaldı yıkayıp geliyorum biraz fazla evi döktüm biraz dip köşe gelirim birazdan fıstığımmmmmmmm
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum 2.5 yıllık evliyim 7 aydır bebiş istiyoruz geçen ay başladım dr gitmeye meger ne kadar zormuş herşey
bilmiyorumki canım kür dengemi iyice bozarmı acepppp :26:
hiç şaşmayan saat gibi gelen adetimmm ne olduda böyle oldu bilmiyorum yarın dra gidecem zaten
ahh canım olsada tadından yenmez ama sabırla bekliyoruz mevlam neylerse güzel eyler
sen ne durumdasın cnm peki ?
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum 2.5 yıllık evliyim 7 aydır bebiş istiyoruz geçen ay başladım dr gitmeye meger ne kadar zormuş herşey
evet cnmm olabilir ama bende hemen başlamadı
inşaallah bebişin seninledir tatlım
hoşgeldin canımoooo herkes burdaymis.. masallah topik kalabalik..
nassiniz millet
Kizlar merhabalar son zamanlarda tsanma dolayisiyla giremiyorum simdi bi kacamak yapiyim dedim hamis sayilarimiz artmis oh masallah...fetdatcim sen nasilsin bebisten habervarmi sagliginiz iyidir insallah cinsiyet ogrenebildinmi. Ben sayende ates olcmeye devam ediyorum sanirim gec yumurtluyorum bunu ogrenmis oldum bu ay umutluyum insallah battan 1 hafta sonra ancak ogrenicem gec yuseldu cinki atesim ogrenir ogrenmez haber vericem insallah...
şükür geldınoooo herkes burdaymis.. masallah topik kalabalik..
nassiniz millet
hoşgeldin canım
gittin mi doktora nasılsın?
sağol canım iyiyiz şükür
cinsiyet belli olmadı henüz
demek geç yumurtluyomuşsun
bu ateş işe yarıyor işte
inşallah güzel haberlerle dön
saol ferdaa iyiyim cok sukur ya.. dun gittim doktora vajinal ultrason yaptilar ustten gorunmedi..
gorduk cok sukur bebegi de kalp atisinida,,
ama benim hahverengiler canimi cok skyr. her gittigimde de idrar tahlili yapiolar bu sefer kanda gormusler..
doktor dediki su anda yapacak bisey yok .. normal dedi.. klasik laflar ciddi bir kanama tehlike olusturuyor.. takip edeceksin dedi.
bende dedim hap veremezmisiniz tr de herkese progesteron veriolar diye. tahlil yapip progesteron oranini bilmeden veremem dedi. bende isimi sansa birakmiyim diiye progesteron testi yaptirdim. dusuk falan olursa aricaklar hap kullanirim o zaan. yoksa ne ala beklicem oyle yani
saol ferdaa iyiyim cok sukur ya.. dun gittim doktora vajinal ultrason yaptilar ustten gorunmedi..
gorduk cok sukur bebegi de kalp atisinida,,
ama benim hahverengiler canimi cok skyr. her gittigimde de idrar tahlili yapiolar bu sefer kanda gormusler..
doktor dediki su anda yapacak bisey yok .. normal dedi.. klasik laflar ciddi bir kanama tehlike olusturuyor.. takip edeceksin dedi.
bende dedim hap veremezmisiniz tr de herkese progesteron veriolar diye. tahlil yapip progesteron oranini bilmeden veremem dedi. bende isimi sansa birakmiyim diiye progesteron testi yaptirdim. dusuk falan olursa aricaklar hap kullanirim o zaan. yoksa ne ala beklicem oyle yani
gözun aydın canım amsallah sanada bebegınede
üstten nıye gözukmuyor yaanı kese bosmu gözukuyor?alttan mı bakınca bebıs gözuktu
öğreneyımde
çok sevindim canım gözün aydın
üstten görünmez zaten daha
tahlil sonucuna göre de verirler canım progestanı takılma sen ona
sevincini yaşamaya bak
gözun aydın canım amsallah sanada bebegınede
üstten nıye gözukmuyor yaanı kese bosmu gözukuyor?alttan mı bakınca bebıs gözuktu
öğreneyımde
ferda ben buyuk ıhtımalle 6+6 da gıtcem ustten kalp atısı duyulurmu
ben cok korkuyorum bos dıcek dıye ya cok strese gırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?