Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşım ateş yükselmesi olayı nedir bana anlatabilirmisin acaba

çok sevindim canım gözün aydın
üstten görünmez zaten daha
tahlil sonucuna göre de verirler canım progestanı takılma sen ona
sevincini yaşamaya bak

saol ferdam ya valla moral verdin
zira ciddi kafama takiodm bu kahveleri bildigin koyu kahve ya..
neyse gececek insaallah dua ediyorum sizde edin hersey hayirlsiiyla normale donsun diye,,
bude 2 gune test sonuclarim cikar zaten gerekirse hap kullanicam..

kızlar bugün o beyaz peynir kesiği gibi akıntı bendende gelmiş iç çamaşırım da gördüm bu ne şimdi ya

ben 2 ay önce ılk yumurtalıklarıma baktırmak ıcın gıttıgımde bısey sokmustu ama kucuk sanmıstım
bu sefer gıttıgımde dr odasında doktorla konusurken gözume carptı aman yarabbımmmm kocaman yaaa nasıl gırmıs dedım cok korktum
gercı o gun yıne yaptııı
korkumu yendım galıba yanlız daha ınce yapabılırler o aleti

bana demıstıkı 2 hafta sonra gel ustten kalp atıısnı duyalım
duramazsan 10 gun sonra gel alttan görelım
ben 11.gun gıtcem umarım ustten duyabılırım
zor gıbı ama ınsallah

ben cıkıyorum
14:30 dan berı burdayımdaazcık gıdeyım iş yapayım sonrada yemek yerım
sonra yıne gelırım
görüşmek üzereee

tamam bitti canım yaaa çok yoruldum belim kopucak sanki zaten ağrıyordu iyie kötü oldu sewdamm çıkmış kuzum sen ne yaptın yemekte

dinlen kuzum azcık yorma kendını bukadr cnm benım ben bişey yapmadım kocişe dıycem ya kendı yapsın ya da dışardan alsın gelsın midem iyi değil oyuzden hiç bi yemek yapamam canımda ıstemıyo zati

kızlar miyaba

dışarlardaydım bu saate kadar

duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda

ztar hosgeldin cnmmm
hersey yolunda olmasina sevindim cnmmm
ins kahverengi lekelerinde gecer cnm
ben cikiyorum kizlar
görüsürüz sonra
öptüm hepinizi

sizi seviyorummm batlarım canlarımm

Son düzenleme:
kızlar bugün o beyaz peynir kesiği gibi akıntı bendende gelmiş iç çamaşırım da gördüm bu ne şimdi ya

mantar olabilir tatlım ayaklarımı üşüttüğüm zaman bendede aynı şekilde oluyor,fitil kullanınca geçiyor.

dinlen kuzum azcık yorma kendını bukadr cnm benım ben bişey yapmadım kocişe dıycem ya kendı yapsın ya da dışardan alsın gelsın midem iyi değil oyuzden hiç bi yemek yapamam canımda ıstemıyo zati

iyi yapmışşın canım benim sen şimdi 3 ay mutfağa giremezsin idare edecek artık kocişinde kuzucum siz daha önemlisiniz hayatım eşin ne yaptı haberi duyunca :18::18:

kızlar miyaba

dışarlardaydım bu saate kadar

duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda

banada sanada hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnn

duygucukkk için havai fişek patladıyordun demek rüyanı seveyimm senin inşallah patlatırız MEG harika olurrr bende dansöz oynatcammm ohhh ne güzel topikte şenlik olur artıkkk Bu arada megimmm kuzumm ben ovucan yaptım dünn 2.çizgi kızarmaya yakındıı saat 22.00 gibi bir daha yapcam inşallahh dün topiğe koydum bir bakarmısınn o ne zaman kızarırrr... yada ben bulup çıkarayım sen bir kontrol ett ovucan uzmanımmmm benimmm ferdat prolaktin uzmanım yakında bende preseed uzmanı olurum geçinir giderizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…