Kizlar merhabalar son zamanlarda tsanma dolayisiyla giremiyorum simdi bi kacamak yapiyim dedim hamis sayilarimiz artmis oh masallah...fetdatcim sen nasilsin bebisten habervarmi sagliginiz iyidir insallah cinsiyet ogrenebildinmi. Ben sayende ates olcmeye devam ediyorum sanirim gec yumurtluyorum bunu ogrenmis oldum bu ay umutluyum insallah battan 1 hafta sonra ancak ogrenicem gec yuseldu cinki atesim ogrenir ogrenmez haber vericem insallah...
çok sevindim canım gözün aydın
üstten görünmez zaten daha
tahlil sonucuna göre de verirler canım progestanı takılma sen ona
sevincini yaşamaya bak
ustten hicbisey gorunmedi cok kucuk dedi. bide biseyden bahsetti anlamadim bazi kadinlarda one dogru bazisinda arkaya dogru olur seninki arkaya dogru dedi. onun icin alttan bakayim istersen dedi ya da biraz daha zaman gecsin bebek buyusun oyle gel dedi bende altttan bakin dedim.. o zaman gorundu.. ama kadin o koca seyi afedersin soktu ya benim akintim daha da cok geliyor su anda.. insaallah bir iki gune normale dner.
bana demıstıkı 2 hafta sonra gel ustten kalp atıısnı duyalımgörünebilir ama büyük ihtimalle üstten görünmez canım
hemen görmek istiyorsan alttan baktır
ben de alttan baktırmıştım
yoksa bekle biraz daha stres olma
bana boş olabilir dedi işte ilk doktor
sonra başka doktora gittim alttan baktı
amiiiin inşalllahh cnm benımmmtemem kuzum hallet gel kolay gelsın cnmm benım
tamam bitti canım yaaa çok yoruldum belim kopucak sanki zaten ağrıyordu iyie kötü oldu sewdamm çıkmış kuzum sen ne yaptın yemekte
kızlar bugün o beyaz peynir kesiği gibi akıntı bendende gelmiş iç çamaşırım da gördüm bu ne şimdi ya
kızlar miyaba
dışarlardaydım bu saate kadar
duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda
dinlen kuzum azcık yorma kendını bukadr cnm benım ben bişey yapmadım kocişe dıycem ya kendı yapsın ya da dışardan alsın gelsın midem iyi değil oyuzden hiç bi yemek yapamam canımda ıstemıyo zati
kızlar,şuraya bakar mısınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/489646-2011-senesiniz-enleri.html
2011 senesinin enleri topiği..
bu,KKde gelenekselleşmiş bişeydir..
katılım lütfen batlarım
kızlar miyaba
dışarlardaydım bu saate kadar
duygu seni gece rüyamda gördüm,senin için havai fişek patlatıyoduk burda
Meg sen artık gündüzcüleri sevmiyosun galiba
kızlar geldım yemegıde yaptım bu bozuk midemle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?