ayyyy maşallah cnmmm yaa maşallah RABBİM sağ salimm kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş arıyoz bu ay çatlatma iğnesi vuruldum 20aralık adet günüm heyecan doruktaaa :18:
inşallah bebiş vardır senınde olmasını cok isteyorum vala canımbenım
ağrı olacak ve başarısız olacak diye ödü kopıyooKizlar bu erkekteki agrinin sebebi ne benim adamda gecen halvetten sonra tutturdu agrida agri zaten bisiy olmazsa bile kisirlastircam adami ole diyom yani diyodum simdi kustukkkk
yok olmaz canım benim her şeyin ters olduğu için oldu bu durumaminnn canım inşallah
hayıta başlayalı kaç gün oldu ilda bende 2. günümdeyim banadamı olucak acaba bu akıntı yaa:26:
Kizlar simdi tlf etcem diyem bana git cellenggg gibi bi cicek bide yufka al gel ama once dicem sen her cezaya razimisin diye
inş fıstığımm yaa sağolasın valla şu destekleriniz bile yetiyor beni Allahım ayırmasın bizleri kuzularımm yaaa
inş canım yaa hayırlısı birde çok çabuk acıkıyorum midem nasıl kazınıyor anlatamam üşütmüşte olabilirim yola gittik geldik çok soğuktu kuzumm bakalım bekleyip görcezzz:18::18:
Kizlar simdi tlf etcem diyem bana git cellenggg gibi bi cicek bide yufka al gel ama once dicem sen her cezaya razimisin diye
ağrı olacak ve başarısız olacak diye ödü kopıyoo
diyorum hiç olmadı ama gelde anlat adama
yok olmaz canım benim her şeyin ters olduğu için oldu bu durum
ben geldımm
aman yarabbı ne kadar cok konusmussunuz
busefer okuyamadım gecmısı
yerlı malı vardı okulda heryer pasta börek
mıdem altust oldu ve ac kaldım
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm
hoşgeldın canım ohhh ne guzel afıyet olsun tatlımm
ben geldımm
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm
merhaba arkadaşlar
var bunlarda bi hayır kuzumm kimseye demiilerde sana diyolar baksana ay hadi inşallahhhh
rabbım tez zamanda doldursun göbüşünüü
inşallahh azracım sende o guzel duyguyu tadarsın en kısa zamanda
bilemedimki kuzumm ama gönlüm bebişten yanaa inşallah bebiştirrr cok sevınrım bebiş olursa hemde çoookk
ha şöyle gamzemm yaa işte budur hadi ara bizede hbr et
ben geldımm
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm
merhaba arkadaşlar
hoşgeldin cnmcım
ohh mis gibi afiyetle ye cnm benım bende akşama yapıcam makarna hiç ugraşmak ıstemıyorum yemekle
mrb hoşgeldin
aminnnnnnn tatlım amınnnnncanım gogus uclarıdı cok degısıklıkler oluyo arada bak :18::18:
bilemedimki kuzumm ama gönlüm bebişten yanaa inşallah bebiştirrr cok sevınrım bebiş olursa hemde çoookk
ha şöyle gamzemm yaa işte budur hadi ara bizede hbr et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?