Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aminnnnn canım benım inşallah sende bu ay bebiş haberını alırsın rabbım isteyen herkese nasıp edr inşallah

ben geldımm
aman yarabbı ne kadar cok konusmussunuz
busefer okuyamadım gecmısı
yerlı malı vardı okulda heryer pasta börek
mıdem altust oldu ve ac kaldım
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm

Kizlar bu erkekteki agrinin sebebi ne benim adamda gecen halvetten sonra tutturdu agrida agri zaten bisiy olmazsa bile kisirlastircam adami ole diyom yani diyodum simdi kustukkkk
ağrı olacak ve başarısız olacak diye ödü kopıyoo
diyorum hiç olmadı ama gelde anlat adama
aminnn canım inşallah

hayıta başlayalı kaç gün oldu ilda bende 2. günümdeyim banadamı olucak acaba bu akıntı yaa:26:
yok olmaz canım benim her şeyin ters olduğu için oldu bu durum
Kizlar simdi tlf etcem diyem bana git cellenggg gibi bi cicek bide yufka al gel ama once dicem sen her cezaya razimisin diye

inş canım yaa hayırlısı birde çok çabuk acıkıyorum midem nasıl kazınıyor anlatamam üşütmüşte olabilirim yola gittik geldik çok soğuktu kuzumm bakalım bekleyip görcezzz:18::18:

bilemedimki kuzumm ama gönlüm bebişten yanaa inşallah bebiştirrr cok sevınrım bebiş olursa hemde çoookk

Kizlar simdi tlf etcem diyem bana git cellenggg gibi bi cicek bide yufka al gel ama once dicem sen her cezaya razimisin diye

ha şöyle gamzemm yaa işte budur hadi ara bizede hbr et

ağrı olacak ve başarısız olacak diye ödü kopıyoo
diyorum hiç olmadı ama gelde anlat adama

yok olmaz canım benim her şeyin ters olduğu için oldu bu durum

Daha once hic duymadim agriyo dedigini ama dur tekrarlarsa yallah dr

ben geldımm
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm

hoşgeldın canım ohhh ne guzel afıyet olsun tatlımm

ben geldımm
makarnam pişiyor şimdi
yemek istiyorummmmmm

hoşgeldin cnmcım

ohh mis gibi afiyetle ye cnm benım bende akşama yapıcam makarna hiç ugraşmak ıstemıyorum yemekle

merhaba arkadaşlar

mrb hoşgeldin

hoşgeldin cnmcım

ohh mis gibi afiyetle ye cnm benım bende akşama yapıcam makarna hiç ugraşmak ıstemıyorum yemekle

mrb hoşgeldin

hoşbulduk saolun bişey soracaktım da ben klomen kullanıyorumda ne işe yarıyor acab abiraz dr bişeyler söyldei ama beni tatmin etmedi sanırım

aminnnnnnn tatlım amınnnnn canım gogus uclarıdı cok degısıklıkler oluyo arada bak :18::18:

göğüs uçlarım sertleşiyor canım sanki taş gibi oluyor birde akıntı var işte akıntıyla karışık hafif kan lekeleri oluyor 2 gün oldu bugün birşey yok ama kuzum:18::18:

bilemedimki kuzumm ama gönlüm bebişten yanaa inşallah bebiştirrr cok sevınrım bebiş olursa hemde çoookk

ha şöyle gamzemm yaa işte budur hadi ara bizede hbr et

asemb canım birşey sorucam sana bana geçen ay doktor folic asit verdi ama ben ne zaman kullanılır nasıl olur bilmiyorum içmeme gerek varmı ne zaman içeyim kuzucum

Aradim ne istersen yaparim dedi durun bakalim neler olacak kizlar yemege gidelim dedi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…