cnmcım belliki burnu surtmus hatasını anlamıs bence uzatma aç teli süle sana ceza git bana yufka al gel de ama bu daha cezaların başlangıcı de kapat teli
geçmiş bitmez ki canım yaa ben direk dalıyorum sohbete geçmişi okuyayım derken geleceği kaçırıyorum
ben okuyamıyorum valla geçmişi bitmek bilmiyo sonra buraya yetişemiyorum
amann kuzumm neyem yoruyosun kendını bence yapma gel sen benı dınle bıdaha yorma kendını bukadr tamammı kuzum
Cidden surtmus ya aslinda dayanamaz bana ama cok kirdi beni yemem daha iyi hadi yemege goturuyim seni dedi yemem senin yemegini dedim onunede yemek koymadim
kızlar hep derim ya bende hiç akıntı olmaz diye
ama şimdi bi ıslaklık geldi gittim baktım :26:
bööle hardal rengi bi akıntı gelmiş hiçte ööle az değil alla allaaa bu hayıt ilacı yapar mı bunu ?
ne bu şimdi
yok daha yapmıcam artık bu kadR canım kasıklarımda agrı oldu zaten
oyy kıyamam sana ben canım sorun tam anlamıyla neki bu kadar aranız bozuk:18:
slmm cnm adaşız galiba benim ismimde gamzeee eşinle aran limoniii galiba hamişmisin yoksa cnm istedi diyosunn
gamze sen hala bozuk musun kocanla cnm bnm yaaa..
sabah eltinle ilgili bişiler okudum ama cevap veremedim..
bence salla kafana takma..burnunu sürt ama fazlada uzatma..
cnm valla ben zaten içinde türlü tohum olan bir macun kullanıyorum yani marankinin sözylediği şeylerden fazlası var içinde..
etide çıkardık artık hayatımızdan ne yapalım..
cnm sadece et diyor kırmızıyı kast etti heralde çünkü parazit oluyor dedi..
kırmızı gelmesın bebişgelsın inşallah bu agrı bebışten dolayıdır ya gogus agrısıda oluyomu canım :18::18: ev cok pıs olmuştu canım dayanamıyorum kırlendımı ev yaparım temızlık ne olursa olsunyok canım 9 gün var daha benim ama adet olacakmışım gibi kasıkları ağrıyor midem çok bulanıyor anlamdım ki ne iş sanırım erkenden gelecek benimki bekliyorum bende işte kuzum ama sen kendini neden bu kadar yordun ki canım benim dinlene dinlene yap olmaz mı hayatım
yok daha yapmıcam artık bu kadR canım kasıklarımda agrı oldu zaten
kızlar hep derim ya bende hiç akıntı olmaz diye
ama şimdi bi ıslaklık geldi gittim baktım :26:
bööle hardal rengi bi akıntı gelmiş hiçte ööle az değil alla allaaa bu hayıt ilacı yapar mı bunu ?
ne bu şimdi
hoşgeldin cnm..
hoş bulduk canımmm
tmm cnm bnm..et yemeyin o parazitler sperm sayısını düşürüyor ve döllenemyi engelliyor diyor..
ben bunu başka bir topictede duymuştum..artık yok et met bizdeeee
hoşbuldum canımmhoşgeldın canım
iyim canım bende 2 gün oldu hayıta başlayalı aynı zamnda klomen baklım bu ayda böyle dnicez inşallah faydasını görürüm yoksa gelecek ay rahim filmi varaiyiyim cnm cok şükür mide bulantısı var o da olcak artık napam idare ediyorum işte sen nasılsın cnmcım
iyiyim canomm ne olsun isde
sen nasilsin bakem?
aileme laf etti bende carptim kapiyi attim sokaga
evet canim nerdeyse onbes haftalik
kuzum ne bileyim uzatmazsam tekrar yapar diye dusunuyorum ha bu et mevzusuna gelice benim adamin yedigi eti kimse yemez kizlar ve ben ikinci kere hamileyim
aileme laf etti bende carptim kapiyi attim sokaga
evet canim nerdeyse onbes haftalik
kuzum ne bileyim uzatmazsam tekrar yapar diye dusunuyorum ha bu et mevzusuna gelice benim adamin yedigi eti kimse yemez kizlar ve ben ikinci kere hamileyim
sevdamm sen nekadarlık evlisin cnm bebiş varmı yada hamişmisin
hoşbuldum canımm
iyim canım bende 2 gün oldu hayıta başlayalı aynı zamnda klomen baklım bu ayda böyle dnicez inşallah faydasını görürüm yoksa gelecek ay rahim filmi vara
iyim tatlım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?