Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar dün ovucan yaptım ilk defa başladım
çok silik değil ama tam kouyuda değil
zaten yumurtlama olamazdaha sanırım
hem bu akıntının rengi turuncu gibi :26:

Kizlar bu erkekteki agrinin sebebi ne benim adamda gecen halvetten sonra tutturdu agrida agri zaten bisiy olmazsa bile kisirlastircam adami ole diyom yani diyodum simdi kustukkkk

var canım göğüslerimde de ağrı değilde böyle dolgunluk var üzerine yatınca sanki balon gibi şişirmişim gibi geliyor

8 aylık evlıyım tatlım bu ayda bebişimiz olacagını ogrendık daha 6 haftalık

ayyyy maşallah cnmmm yaa maşallah RABBİM sağ salimm kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebiş arıyoz bu ay çatlatma iğnesi vuruldum 20aralık adet günüm heyecan doruktaaa :18:

Kuzum rahimde bi iltahap falan vardi belki onu temizliyodur hayit

inşallahhh faydası olucak cnmm ınsallahhh müjdeli hbri vericeksin bize
aminnn canım inşallah

hayıta başlayalı kaç gün oldu ilda bende 2. günümdeyim banadamı olucak acaba bu akıntı yaa:26:

ilda cnm bende öyle bir akinti yapmadi cnm:26:
zaten bööle bi şey yapar da demiyo içeriğinde kesin ya üşüttüm ya da bişi vardıoı temizleniyo
bebek için
Kizlar bu erkekteki agrinin sebebi ne benim adamda gecen halvetten sonra tutturdu agrida agri zaten bisiy olmazsa bile kisirlastircam adami ole diyom yani diyodum simdi kustukkkk

Kuzum rahimde bi iltahap falan vardi belki onu temizliyodur hayit

alla alla şaırdım valla
belkide canım bilemedim dün kasıklarımda zcuk ağrı oldu belkide bunun yüzündendi
bi de okadar sağlıklı şeyler yiyoruzki artık kesin bişeylerim temizleniyo

bu ay bir kac sefer oldu cnm böyle durum
hatta gecenlerde biride tebrik falan etti
dedim yok ben gibe degilim
belki icime dogmustur dedi
ayyy öyle olsa ne güzel olur yaa

var bunlarda bi hayır kuzumm kimseye demiilerde sana diyolar baksana ay hadi inşallahhhh
rabbım tez zamanda doldursun göbüşünüü

Bebeğinize vals dinletin

Hamilelik döneminde, annenin vals ve klasik müzik dinlemesi, bebeğin gelecekte duygusal ve sosyal hayatını olumlu yönde etkiliyor. Fakat bu müziğin dozunun çok iyi ayarlanması gerekiyor.

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Psikolojik Hizmetler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Üre; müziğin insan üzerindeki etkilerinin anne karnındaki döneme kadar uzandığını söyledi. Bebeklerde ritim duygusunun gelişmesi ile başlayan müzik olgusunun çok önemli olduğunu ifade eden Üre, sağlıklı bir bebeğin bütün canlılarda olduğu gibi ritim duygusuna sahip olması gerektiğini vurguladı. Anne karnındaki bebekte bu duygunun annenin kalp atışlarını duymasıyla başladığını anlatan Üre, bebeklerin ritme karşı olan sevgilerinin mutlu olmaları ile yakından ilişkisinin bulunduğunu kaydetti.

Bebeklerin vals ve klasik müzik gibi ritme sahip soft müziklerden hoşlandığını ve gebeliği sırasında bu tür müzikleri dinleyen annelerin çocuklarının ruhsal ve sosyal gelişimlerini daha kolay tamamlayarak, sorunsuz bir kişiliğe sahip olabildiklerine dikkati çeken Üre, şöyle konuştu: "Yalnız bu müziğin dozunun çok iyi ayarlanması gerekiyor. Gebelikte, gerginliğin azaltılması ve bebek sağlığı açısından bu tür müziklerin dinlenmesi yararlı olabilir. Bu dönemde annenin klasik müzik ya da vals dinleyerek rahatlaması bebeğin gelecekte daha mutlu ve uyumlu olması üzerinde olumlu etki yaratıyor. Annenin hamileliğinde stres ve depresyon yaşaması da bebeği doğrudan etkileyerek, onun gelecekte karamsar, sıkıntılı ve güvensiz olmasını sağlayabiliyor."

eneeemm inşallahh bebiştendir kuzumm inşallahhhh geçsin şu 9 gun cabucakkk

inş canım yaa hayırlısı birde çok çabuk acıkıyorum midem nasıl kazınıyor anlatamam üşütmüşte olabilirim yola gittik geldik çok soğuktu kuzumm bakalım bekleyip görcezzz:18::18:

Kizlar simdi tlf etcem diyem bana git cellenggg gibi bi cicek bide yufka al gel ama once dicem sen her cezaya razimisin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…