Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar pazardan geldim yoruldum ama deydipazara giderken bi dükkanım var benim ordan''HAYIT TOHUMU''aldım benim gibi ilaç içmekten hoşlanmıyanlar hayıt hapı yerine alabilirler üstelik organik ve kocaman paketi 5 tl içersinden çıkan bikaç yazıdan bahsedeyim dedim hayıt çok eskiden ber,i kullanılan bir bitkiymiş eskiden adı ^^kadın otu^^olarak tanımlanmış çünkü kadınlara olan faydası inanılmazmış
ben şu anda başlayamıycam çünkü yumurtlama dönemim bitti.ama bi dahaki adete başlıycam çay gibi hergün demleyip içicem inşallah hemen gelir bebişim

2.5 yıllık evliyim bebek olmuyor. artık yavaş yavaş moralim bozulmaya başladı. bu ay eşimle nerdeyse hiç birlikte olmadık. içimden gelmiyor artık. dr da bişey yok diyor ama bilmiyorum:2:

merhabalr öncelikle
hosgeldin cnmm
allah yardimcin olsun
insallah en kisa zamanda sende bebisine kavusursun cnmm
cnm esin sperm tahlili falan yaptirdi mi?

oy kıyamam ben sana eşine söyle alsın gelsin gelirken fıstığım bilemedim ki titreme alıyor beni elim ayağım boşalıyor resmen :18:

aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeee bende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı

aslm cnm hosgeldinnnn
insallah sifa olur cnmm
ve de hemencecik bebisin gelirrrrr

SENİNKİNDE DR FOBİSİ VARMIŞ CANIM BELLİ
[[/B]

cnm valla ben zaten içinde türlü tohum olan bir macun kullanıyorum yani marankinin sözylediği şeylerden fazlası var içinde..
etide çıkardık artık hayatımızdan ne yapalım..
cnm sadece et diyor kırmızıyı kast etti heralde çünkü parazit oluyor dedi..
[/QUOTE]
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIM
VEJETERYAN OLALIM HEPİMİZ
kızlar kullandığım pc annemin uzun süredir bendeydi benimki bozuk
c.teside yollucaz bunu
anamben napcam sizsizzzz
hemen yapılması gerekiyor benimkinin hemennnnnnnnnnnnnnnnnn

EVDEKİNİN YAPTIRMADAN VERME CANIM SENSİZ NE YAPARIZ BİZ

aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeee bende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı

aynen kuzum yaa kollarımda hiç derman yok böyle yazarken bile ağrıyor ama ben yola gittim geldim yaaa ona bağlıyorum hani havalar soğuktu kar yağdı birde evleri sobalı idi belkide üşüttüm diyorum

ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIM
VEJETERYAN OLALIM HEPİMİZ

EVDEKİNİN YAPTIRMADAN VERME CANIM SENSİZ NE YAPARIZ BİZ[/QUOTE]

canim sende hosgeldinnn

Slm canım, bizde 5 haftalığız.
Mide bulantısı vs. için erkenmi acaba?
Ben bebek konusunda şuan çok rahatım çok şükür.
Birde sen keseyi gördünmü?

slm cnmcım hoşgeldin valla benım 2 gundur midem çok kötü bulanıyo acaip hassasım kokulara
sevdıgım şeylerı bıle yıyemez oldum dun degıl ondan onceki akşam çıkardım hatta
benım bıldıgım normal buzamanda mide bulantıları ama kiminde olmuyo hiç kimindede benım gibi başlıyo hemen
bendeki en buyuk sıkıntı mide bulantısı bide göğüslerim acıyo ama mide ondan beter bişeymiş
p.tesi dr a gitcem bakalım ozaman 6+1 olcak sanırsam görürüm ama ben alttan baktırmak ıstemedıgım ıcın belkıde göremem
p.tesi belli olcak bakalım cnm sen gördünmü keseyi felen

en iyisini yaptın canım hoşgeldın bu arada

hoşgeldin cnmcım geçmiş uzun hıkaye oku oku bıtmıyo bende bakmıyorum pek

hoşbulduk canlarım ne olsun işte koşturma dedim giriyim bizim fıstıklar ne yapıyor bi bakıyım dedim asemb tatlım benimki adetmiş heralde normale döndü ama bir hafta sapıttarak geldi , niye böyle oluyor acaba gerçi mevsimsel de olabilir geç olsun güç olmasın, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

aynen kuzum yaa kollarımda hiç derman yok böyle yazarken bile ağrıyor ama ben yola gittim geldim yaaa ona bağlıyorum hani havalar soğuktu kar yağdı birde evleri sobalı idi belkide üşüttüm diyorum

Slm canım, bizde 5 haftalığız.
Mide bulantısı vs. için erkenmi acaba?
Ben bebek konusunda şuan çok rahatım çok şükür.
Birde sen keseyi gördünmü?

slm cnmcım hoşgeldin valla benım 2 gundur midem çok kötü bulanıyo acaip hassasım kokulara
sevdıgım şeylerı bıle yıyemez oldum dun degıl ondan onceki akşam çıkardım hatta
benım bıldıgım normal buzamanda mide bulantıları ama kiminde olmuyo hiç kimindede benım gibi başlıyo hemen
bendeki en buyuk sıkıntı mide bulantısı bide göğüslerim acıyo ama mide ondan beter bişeymiş
p.tesi dr a gitcem bakalım ozaman 6+1 olcak sanırsam görürüm ama ben alttan baktırmak ıstemedıgım ıcın belkıde göremem
p.tesi belli olcak bakalım cnm sen gördünmü keseyi felen

en iyisini yaptın canım hoşgeldın bu arada

hoşgeldin cnmcım geçmiş uzun hıkaye oku oku bıtmıyo bende bakmıyorum pek

hoşbulduk canlarım ne olsun işte koşturma dedim giriyim bizim fıstıklar ne yapıyor bi bakıyım dedim asemb tatlım benimki adetmiş heralde normale döndü ama bir hafta sapıttarak geldi , niye böyle oluyor acaba gerçi mevsimsel de olabilir geç olsun güç olmasın, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…