valla hiç geçmişi okuyamıyorum, muhabbet koyumuş ama okumaya kalksam uzun sürecek allah muhabbetinizi arttırsın, selamlar hepinize
valla hiç geçmişi okuyamıyorum, muhabbet koyumuş ama okumaya kalksam uzun sürecek allah muhabbetinizi arttırsın, selamlar hepinize
oluyo cnm benımde geçen akşam cnm boza çekti aldı kociş sağolsun
2.5 yıllık evliyim bebek olmuyor. artık yavaş yavaş moralim bozulmaya başladı. bu ay eşimle nerdeyse hiç birlikte olmadık. içimden gelmiyor artık. dr da bişey yok diyor amabilmiyorum:2:
oy kıyamam ben sana eşine söyle alsın gelsin gelirken fıstığım bilemedim ki titreme alıyor beni elim ayağım boşalıyor resmen :18:
slm kızlar pazardan geldim yoruldum ama deydipazara giderken bi dükkanım var benim ordan''HAYIT TOHUMU''aldım benim gibi ilaç içmekten hoşlanmıyanlar hayıt hapı yerine alabilirler üstelik organik ve kocaman paketi 5 tl içersinden çıkan bikaç yazıdan bahsedeyim dedim hayıt çok eskiden ber,i kullanılan bir bitkiymiş eskiden adı ^^kadın otu^^olarak tanımlanmış çünkü kadınlara olan faydası inanılmazmış
ben şu anda başlayamıycam çünkü yumurtlama dönemim bitti.ama bi dahaki adete başlıycam çay gibi hergün demleyip içicem inşallah hemen gelir bebişim
Slm canım, bizde 5 haftalığız.
Mide bulantısı vs. için erkenmi acaba?
Ben bebek konusunda şuan çok rahatım çok şükür.
Birde sen keseyi gördünmü?
SENİNKİNDE DR FOBİSİ VARMIŞ CANIM BELLİyerum seniiii
geçen yıl gitmiştik canım adam nasıl kurcaladysa artık ödü koptu küçük bir fıtık var ama seni i,dare edebilir çok istersen 2 gün sonra ameliyat edelim dedi
yani varikosel den değil.
bende kapıda bekliyordum dr bi anda hemşire diye bağırmaya başladı ödüm koptu herife bişey mi yaptı dedim içerde
olay şööle :
benimki kan verirken bile bayılacak hale gelir adam ameliyat diyince ben şşööle uzanayım ii değilim demiş
renk menk gitmiş benim adamda
dr la öldük gülmekten
kızlar kullandığım pc annemin uzun süredir bendeydi benimki bozuk
c.teside yollucaz bunu
anamben napcam sizsizzzz
hemen yapılması gerekiyor benimkinin hemennnnnnnnnnnnnnnnnn
aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeeebende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı
zambak sende hosgeldin cnmm
ŞİFA OLSUN İNŞALLAH CANIMSENİNKİNDE DR FOBİSİ VARMIŞ CANIM BELLİ
[[/B]
cnm valla ben zaten içinde türlü tohum olan bir macun kullanıyorum yani marankinin sözylediği şeylerden fazlası var içinde..
etide çıkardık artık hayatımızdan ne yapalım..
cnm sadece et diyor kırmızıyı kast etti heralde çünkü parazit oluyor dedi..
en iyisini yaptın canım hoşgeldın bu arada
hoşgeldin cnmcım geçmiş uzun hıkaye oku oku bıtmıyo bende bakmıyorum pek
aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeeebende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı
zambak sende hosgeldin cnmm
en iyisini yaptın canım hoşgeldın bu arada
hoşgeldin cnmcım geçmiş uzun hıkaye oku oku bıtmıyo bende bakmıyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?