Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen kuzum yaa kollarımda hiç derman yok böyle yazarken bile ağrıyor ama ben yola gittim geldim yaaa ona bağlıyorum hani havalar soğuktu kar yağdı birde evleri sobalı idi belkide üşüttüm diyorum

bu aralar dıkkat et canımm ne olur ne olmaz bellki bebiş vardırrr hade inşalllahhh:18:

aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeee bende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı

aynen öyle canım yaaa böyle hiç dermanım yok yazarken bile yoruluyorum ağrıyor yaaa yola gittim geldim yaaa kar yağdı soğuktu evleri de sobalı idi yaa hastamı oluyorum acaba bu arada gerçekten pc kafayı yedi yazdığım gitmiyor siliniyor bir tuhaflaştı

iyi yaptın cnmcım oluyo bazen oyle hatta kımınde gecikme olarak oluyo dedıgın gıbı mevsımsel olabılıyo stres vs den de kaynaklanabılıyo
hadı ınsallah onumzdekı aya gelır bebişin cnmm benımm

hadi hayırlısı tatlım inşallah hamilesindir,sevinçli haberlerini alırız

Bende de hiç iştah yok ama hastalıktan diye düşünüyorum ben.
Bende cuma gidicem, doktorla telefonda görüştüm, üstten bakacak.
Benim göğüs acısı geçti, sadece zaman zaman istediğim bişeyi yerken birden midemin kalktığını hissediyorum ama çok değil...
Benim geçen hafta perşembe 987 çıkmıştı değerim, muhtemelen cuma görürüz..

ayy inşş canım yaaa heyecan sarıyor böyle düşününce ama fazlada umudum yok işte ihtimal diyorum kendime kuzucum

o heycann cok guzelll yaaa inşşşallllahhhh vardırrr canımmm rabbbım senınde yuzunu guldurur inşaallah:18::18:

iyi yaptın cnmcım oluyo bazen oyle hatta kımınde gecikme olarak oluyo dedıgın gıbı mevsımsel olabılıyo stres vs den de kaynaklanabılıyo

hayırlısı tatlım hayırlı zamanda nasip etsin allahım tüm isteyenlere, acaba hayıt kullansammı diye düşünüyorum, 2 aydır biz deniyoruz, sence kullanıyımmı yan etkisi falan varmı, sen kullandınmı ?

Son düzenleme:

canım sen doktorda karar verdın galıba ozelemı gıdecennn:18::18:

o heycann cok guzelll yaaa inşşşallllahhhh vardırrr canımmm rabbbım senınde yuzunu guldurur inşaallah:18::18:

inş canım inş rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kuzumm yaaa hayatım eşin nasıl mutlumu heyecanlımı peki kayınvalidenler ne dedi haber verdinizmi:18::18:

topikde sorun var yaa gıcık oldum hee
hadı ınsallah görürsün cnmcım ozaman bende görürüm keseyı p.tesi
göğüsler benımde hafiflemeye başladı ama mide konusunda ıyı değilim yiyemiyorum dogru duzgun
sabredicez artık yapıcak bşey yok bebişlerimizin tatlı oyunları bunlar

senle baya yakın gunlerımız burda paylaşırız artık dr daki durumlarımızı felen

Benimde midem bulansııın :))
Zayıflamam lazım...

asemb biraz öncede sormuştum görmedin galiba şekerim bu doktor bana geçen ay folic asit vermişti onu ne zaman içmem gerekir yada şartmı içmek ne işe yarar kuzucum fikrin varmı

ben hiç kullanmadım cnm kür felen bişeyde yapmadım ama burdakı arkadaşlar hep kullanıyor yan etkısı yok dıyolar daha cok faydası var dıyolar
sanırım yumurtlama olayını duzenlıyor
senın daha yenı calısmaların ama sen bılırsın kuzum cunku ben kullanmadıgım ıcın bılemedım nedesem
:44:
canım sen doktorda karar verdın galıba ozelemı gıdecennn:18::18:

evet cnm p.tesi için 14,30 a randevu aldım cnmcım özele gitcem inşallah dr u beğenirim
tereddütlerim var ama yapcakda bişey yok deneye deneye iyi dr u bulucaz ınsallah

inş canım inş rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kuzumm yaaa hayatım eşin nasıl mutlumu heyecanlımı peki kayınvalidenler ne dedi haber verdinizmi:18::18:

cok heycanlıyız arayıp soylemedıgı kımse kalmadı canımm kayınvaldemler cok istıyodular doktordan cıktıgım gıbı hemen onlarıda aRADIK soyledık cok sevındıler gorumcem şeker tatlı dagıttı kızzz

selam kızlarrrrrrrr.....
ya aklıma bişey takıldı ya bilenler cevap verebilir mi ??
ya geçen cuma kontrole gittiğimde doktor karından baktığında rahim temiz dedi...
ben içerde parça kalmış mıdır diye düşünüyorum...
hala kanamam var ve parça parça düşüyolar...
sancılarım da yok artık...
içerde bişey olsaydı doktor karından bakmayla görürdü dimi kafamda soru işareti kaldııı :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…