Hoşbuldum canım nasılsınız
aynen kuzum yaa kollarımda hiç derman yok böyle yazarken bile ağrıyor ama ben yola gittim geldim yaaa ona bağlıyorum hani havalar soğuktu kar yağdı birde evleri sobalı idi belkide üşüttüm diyorum
aradım şimdi almadan gelme dedımmm eveeeebende boyle olmuştum vala yerden kalkamıyordum sankı uzerımden tırrrr gecmış gıbıııydı
bu aralar dıkkat et canımm ne olur ne olmaz bellki bebiş vardırrr hade inşalllahhh:18:
hoşbulduk canlarım ne olsun işte koşturma dedim giriyim bizim fıstıklar ne yapıyor bi bakıyım dedimasemb tatlım benimki adetmiş heralde normale döndü ama bir hafta sapıttarak geldi , niye böyle oluyor acaba gerçi mevsimsel de olabilir geç olsun güç olmasın, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
aynen öyle canım yaaa böyle hiç dermanım yok yazarken bile yoruluyorum ağrıyor yaaa yola gittim geldim yaaa kar yağdı soğuktu evleri de sobalı idi yaa hastamı oluyorum acaba bu arada gerçekten pc kafayı yedi yazdığım gitmiyor siliniyor bir tuhaflaştı
slm cnmcım hoşgeldinvalla benım 2 gundur midem çok kötü bulanıyo acaip hassasım kokulara
sevdıgım şeylerı bıle yıyemez oldum dun degıl ondan onceki akşam çıkardım hatta
benım bıldıgım normal buzamanda mide bulantıları ama kiminde olmuyo hiç kimindede benım gibi başlıyo hemen
bendeki en buyuk sıkıntı mide bulantısı bide göğüslerim acıyo ama mide ondan beter bişeymiş
p.tesi dr a gitcem bakalım ozaman 6+1 olcak sanırsam görürüm ama ben alttan baktırmak ıstemedıgım ıcın belkıde göremem
p.tesi belli olcak bakalım cnm sen gördünmü keseyi felen
ayy inşş canım yaaa heyecan sarıyor böyle düşününce ama fazlada umudum yok işte ihtimal diyorum kendime kuzucum
iyi yaptın cnmcımoluyo bazen oyle hatta kımınde gecikme olarak oluyo dedıgın gıbı mevsımsel olabılıyo stres vs den de kaynaklanabılıyo
hadı ınsallah onumzdekı aya gelır bebişin cnmm benımm
iyi yaptın cnmcımoluyo bazen oyle hatta kımınde gecikme olarak oluyo dedıgın gıbı mevsımsel olabılıyo stres vs den de kaynaklanabılıyo
o heycann cok guzelll yaaa inşşşallllahhhh vardırrr canımmm rabbbım senınde yuzunu guldurur inşaallah:18::18:
Bende de hiç iştah yok ama hastalıktan diye düşünüyorum ben.
Bende cuma gidicem, doktorla telefonda görüştüm, üstten bakacak.
Benim göğüs acısı geçti, sadece zaman zaman istediğim bişeyi yerken birden midemin kalktığını hissediyorum ama çok değil...
Benim geçen hafta perşembe 987 çıkmıştı değerim, muhtemelen cuma görürüz..
topikde sorun var yaa gıcık oldum hee
hadı ınsallah görürsün cnmcım ozaman bende görürüm keseyı p.tesi
göğüsler benımde hafiflemeye başladı ama mide konusunda ıyı değilim yiyemiyorum dogru duzgun
sabredicez artık yapıcak bşey yok bebişlerimizin tatlı oyunları bunlar
senle baya yakın gunlerımız burda paylaşırız artık dr daki durumlarımızı felen
hayırlısı tatlım hayırlı zamanda nasip etsin allahım tüm isteyenlere, acaba hayıt kullansammı diye düşünüyorum, 2 aydır biz deniyoruz, sence kullanıyımmı yan etkisi falan varmı, sen kullandınmı ?
canım sen doktorda karar verdın galıba ozelemı gıdecennn:18::18:
inş canım inş rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kuzumm yaaa hayatım eşin nasıl mutlumu heyecanlımı peki kayınvalidenler ne dedi haber verdinizmi:18::18:
kızlar kullandığım pc annemin uzun süredir bendeydi benimki bozuk
c.teside yollucaz bunu
anamben napcam sizsizzzz
hemen yapılması gerekiyor benimkinin hemennnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?