Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

piki

bende mutfakta dağıttım kafayı aysuncum

bizim klasik yılbaşı mönümüz;

spoiler
kocaman kızarmış bir tavuk,pilav,tavuk sulu şehriyeli çorba,mezeler (havuçlu,patlıcanlı,patatesli..rus salatası vs),börek-çörek,kabak tatlısı

Son düzenleme:
o yalnızlık hepimizde var canım ya..
bak benim eşim de mesaide bugün.. 11e doğru gelicek gene..

sağol azracımm benim
evet benim eşim hergün geç gelir nerdeyse erken geldiği çok nadirdir ben alıştım ama şu bebişsizliğe bi türlü alışamadım hep kalbimin bi tarafı onun için atıyo, ve halen gelmediğine üzülüyorum bazen kabullenemiyorum ama bazen böyle de iyi diyorum bilmiyorum kafam karma karışık dertleşmek istedim işte.......

Son düzenleme:
aysuncum,akıntıdan sonraki gün çift koyu çizgi görürüm ben hep..
o akıntı haber veriyo başlamak üzere ovulasyon diye..
canım bende de öyle oluyodu..ama ilk akıntılarım az az gelirdi...çift çizgiden sonraki gün çoğalırdı...
bu ay ise akıntının başlangıcı bileee çokkk...hayıttandır diyorum benn birde sabahları incir yiyorum.
bu güzel bişeyyy dimi inşallah sonoda güzel olurrr...tabi benimkinin nazı biterde halvetlenebilirsek

aysunum bebem nasilsin cnmm

iyiyim azrammmm sen nasılsın kuzummm...

bende bomba gibiyim canimmmm saollll

bu yilbasi sizdeyim megom

hepimiz ara ara o moda giriyoruz canım..
ama sıyrılıyoruz çok çabuk.. her ay yeni birumut demek çünkü..
adetliyken başlıyo yeni yumurta oluşmaya düşün..
yani en mutsuz olduğun gün,aslında yepyeni bir umudun oluyo..

bu yilbasi sizdeyim megom

gel fıstıkım gelll

ohhh mis gibi megg.şimdiden afiyetler olsun.

spoiler

süzme mercimek,kuzu etli soğan yahni.pirinç pilavı,z.yağlı yaprak sarma,börek,mevsim salata,köz patlıcan salata,köz biber salata,
yoğurtlu patates salata bunları düşündüm şimdilik...bakınıyorum hala..sonrası içinde yaş pasta meyve çerez vs ilk kez bu kadar kalabalık yatılı misafirim gelio.

ne sinir bozucu dimi
adete yakın günler ve adetliyken çıldırırlar şu kocalar hadi ya hadi bitmedi mi diye
ovulasyon gelip çatınca da, gün aşırı mı hmm,aaaa hergün müüü hmmmmm derler
yahu sırf zevkine yapıyolar valla yeminle,bebek olayını biz düşünüyoruz nasıl olsa ya

Son düzenleme:

evet canm doğru diyorsun tşkr ederim biraz olsun moral oldu bana

kızlar dün ovucana başlamıştım
2 çizgi netti ama tam koyu değil dediim yakındır yumurtlarım ilerdeki günlerde diye
bugün 2. yi yaptım okadar uçuk bi renk çıktıki varla yok arasında

ne yani ben yumurtladımda geçti mi günüm yaaa

megden sonrada sana ugruycam aysunummmm

ben bayılllldım o mönüye
ellerine sağlık şimdiden canım

Kislarrrrrr kavga ettik sancim tuttu konak dogum evine gittik benim sipammm 15+0 yani 16 haftalik olmus masallahhh teyzoslarima slm soyle dedi bu arada kocam bi buket gul aldi bana istedigim seyleri yedirdi simdi yoldayiz eve gidiyoruzz :))))

kaçıncı günündesin ilda?
ayrıca yavaş yavaş koyulaşmak zorunda değil ovucan,birden de koyulaşabiiyo..

Son düzenleme:

onlarin zevkine basliyim bizde zevk yok mu
robot gibi yat kalk herseye neden katlaniyoruz acaba onlar baba olsun bizde anne olalim diye
ama rahat olacan aslinda fitil fitil getircen burunlarindan ama yine de esimizdir beyimizdir diye saygisizlik etmemeye calisiyoruz oluruna gidiyoruz
aksam aksam geldiler yandan hee

kaçıncı günündesin ilda?
ayrıca yavaş yavaş koyulaşmak zorunda değil ovucan,birden de koyulaşabiiyo..

bugün 8.günüm canım daha çok erken değil mi yaa
gerçi netteki hesap 13 aralık 16 aralık yumurtlamayı gösteriyordu
adetim biter bitmez yaniii
ben pek inanmıyorum ona ne de olsa otomatik bi hesaplayıcı
ama bilmiyordum dediğin gibiyse ii
ne bilim dün okadar nettikiiii
şimdi zor görünüyo nerdeyse
bide bugün akıntım olsu ama tutuncu renk

Kislarrrrrr kavga ettik sancim tuttu konak dogum evine gittik benim sipammm 15+0 yani 16 haftalik olmus masallahhh teyzoslarima slm soyle dedi bu arada kocam bi buket gul aldi bana istedigim seyleri yedirdi simdi yoldayiz eve gidiyoruzz :))))

cnm ya cok aldiris etme en azindan cocuk dogana kadar
allah korusun sana ve bebegine birsey olcak diye korkuyorum
aslm isiririm ben onu
ama sonucu güzel bitmis sevindim cnmmm

gamze yahu kavga ederken nasıl bu kadar zarar verebilirsin kendine,bak kızıyorum

ben bebek halvetlerinden bişe anlıyosam ne oliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…