günaydın kızlar .ben bişe soracam sizlere konuyla alakalı değil ama yinede bilgisi olan vardır diye düşünüyorum bana cevap verirseniz sevinirim bilenler benim annemin nabzı bilekten ölcülen dijital tansiyon aletlerinde 40 cıkmış evde kendileri ölçmüş cok mu düşük kızlar ....
küçük tansiyonu mu 40 gelmiş
düşük bence
günaydın kızlar .ben bişe soracam sizlere konuyla alakalı değil ama yinede bilgisi olan vardır diye düşünüyorum bana cevap verirseniz sevinirim bilenler benim annemin nabzı bilekten ölcülen dijital tansiyon aletlerinde 40 cıkmış evde kendileri ölçmüş cok mu düşük kızlar ....
bu gün kırmızıların ilk günü çok kötü haldeyim süslenemedim uyukluyorum şimdi
bu arada canım dün damla şeklinde leke geldi akşam gece sanırım başladı ilk gün bugün mü adetin 3.günü gidicem ya bugünü sayarsam ilk gün pazara geliyo drm yok ne yapayım sence canım klomene başlıycam bi de doktorum tetradox vericek enfeksiyon için
kızlar cevabınız için herkese cok teşekkür ederim ama nabzı 40 demiştim siz tansiyonu anladınız heralde
Evet ben tansiyon anlamıştım :)
nabız 40ta onu soruyordum cok mu düşük diye bu konuda bilgin var mı canım
hayatım bugün ilk gün say dr nezaman gelcekmiş kine acep bide klomene 5.gün başlanır 3 yada 4.günü gidip kist filan varmı diye bakar dr temizse başlatır bazen kist olabiliyo klomende kisti büyütüyo o yüzden gitmen lazım.geçen ay bende idrar yollarımı üşütmüşüm bende kullanmıştım antibiyotik 1 paket olarak 1 seferlikti.
Canım tam bilmiyorum aslında. Ama bildiğin normal değerleri 80 - 100 diye biliyordum.
Ama linkte normali 70 civarı olmalıymış. Bu nabız değerinin dışında, tansiyon değerleri nasıl ki?
Bayılma sırasında düşermiş Nabız.
Nabiz Nedİr?
günaydınn kızlarrrr neler yapıyosunuz bakayımm yaa bende bişi sorayım hani adetin son bitiminde çok böyle çok açık renkte pembe kıvamında bitiş akıntısı gelir ya bugün öyle bi akıntı gelmiş yumurtlama gününde ne akıntısı anlamadım ben sizce ne akıntısı olabilir.:44::44:
canım yumurta çatlayınca olur diye okumuştum bi yerde ama net bir şey söyleyemem malum ilk ayım..
günaydın kızlaaarr okudum okudum 60 sayfayı okudumm...8buçuktan beri buradayım ama okudum
kızlar adetimin 1. gününü 1 sayarsak bugün 18. gün....test için erken demi??Bir de bebiş olsa bile çıkmaz demi bugün??? ya ben ne yapacağım çok sabırsızım sinir oluyorum kendime
Rüyama girdi dünkü preseed düşük yapar ile ilgili sohbetlerimiz ; rüyamda düşük yapıyordum,kan geliyordu,ayy ne iğrençti, lütfen bu topicte güzel şeylerden bahsedelim,buradakilerin amacı bebek sahibi olmak,kulaktan dolma bilimsel olmayan yorumlarla insanları sarsmayalım.. ben yıkıldım tüm gece rüyalarımda......... bu kadar güzel bir olayı gebeliği kabusa çevirmeyelim..
kaskatıyım yahuu ..
günaydın kızlar nasılsınız
ben bu gün heyecanlıyım öğleden sonra kan testinin sonucunu alıcam korkuyorum aslında ya bebek yoksa diye :44:
canım ben mümkün olduğunca kk ya girmemeye çalışıyorum, sadece geyiğimi yapıyor çıkıyorum. sende çok fazla takılma canım, bende çok pimpirikli bir insanım, okuyup okuyup kafamda senaryolar kuruyorum ondan sonra kabusa çeviriyorum hayatımı, görmezden gel, rahat ol, allaha emanet bebiklerimizRüyama girdi dünkü preseed düşük yapar ile ilgili sohbetlerimiz ; rüyamda düşük yapıyordum,kan geliyordu,ayy ne iğrençti, lütfen bu topicte güzel şeylerden bahsedelim,buradakilerin amacı bebek sahibi olmak,kulaktan dolma bilimsel olmayan yorumlarla insanları sarsmayalım.. ben yıkıldım tüm gece rüyalarımda......... bu kadar güzel bir olayı gebeliği kabusa çevirmeyelim..
kaskatıyım yahuu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?