Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım 40 derken nasıl yani? o kalp atışı falan olmasın tatlım.40 sa çok aşırı yüksek ve 40 tansiyonla insan yaşayamaz canım. benim annem 3 sene önce 23 tansiyonla beyin kanaması geçirdi.o kalp atışı olabilir.

Dijtal olanlarda 12-8 olan tansiyon, 120-80 gösteriliyor.
40 ise düşmüştür canım. yani 4'tür.

Son düzenleme:

hayatım bugün ilk gün say dr nezaman gelcekmiş kine acep bide klomene 5.gün başlanır 3 yada 4.günü gidip kist filan varmı diye bakar dr temizse başlatır bazen kist olabiliyo klomende kisti büyütüyo o yüzden gitmen lazım.geçen ay bende idrar yollarımı üşütmüşüm bende kullanmıştım antibiyotik 1 paket olarak 1 seferlikti.

günaydınn kızlarrrr neler yapıyosunuz bakayımm yaa bende bişi sorayım hani adetin son bitiminde çok böyle çok açık renkte pembe kıvamında bitiş akıntısı gelir ya bugün öyle bi akıntı gelmiş yumurtlama gününde ne akıntısı anlamadım ben sizce ne akıntısı olabilir.:44::44:

günaydınnn kızlar
dün bıraktığımda 675. sayfadaydı, şimdi 723
okuyamıyorum hepsini, kaçırdığın birşey varmı?

nabız 40ta onu soruyordum cok mu düşük diye bu konuda bilgin var mı canım

Canım tam bilmiyorum aslında. Ama bildiğin normal değerleri 80 - 100 diye biliyordum.
Ama linkte normali 70 civarı olmalıymış. Bu nabız değerinin dışında, tansiyon değerleri nasıl ki?
Bayılma sırasında düşermiş Nabız.

Nabiz Nedİr?

canım pazara geliyo bugünü 1.gün sayarsam sanırım pazara kalmam c.tesi giderim sanırım tahlil de isteyecek benden

canım yumurta çatlayınca olur diye okumuştum bi yerde ama net bir şey söyleyemem malum ilk ayım..

günaydın kızlaaarr okudum okudum 60 sayfayı okudumm...8buçuktan beri buradayım ama okudum

kızlar adetimin 1. gününü 1 sayarsak bugün 18. gün....test için erken demi??Bir de bebiş olsa bile çıkmaz demi bugün??? ya ben ne yapacağım çok sabırsızım sinir oluyorum kendime

Rüyama girdi dünkü preseed düşük yapar ile ilgili sohbetlerimiz ; rüyamda düşük yapıyordum,kan geliyordu,ayy ne iğrençti, lütfen bu topicte güzel şeylerden bahsedelim,buradakilerin amacı bebek sahibi olmak,kulaktan dolma bilimsel olmayan yorumlarla insanları sarsmayalım.. ben yıkıldım tüm gece rüyalarımda......... bu kadar güzel bir olayı gebeliği kabusa çevirmeyelim..
kaskatıyım yahuu ..

bende bilmiyorum ki ilk defa oluyo böyle bişi yumurtlama belirtisi heralde

kıyamam sana canım yaaa...

günaydın kızlar nasılsınız
ben bu gün heyecanlıyım öğleden sonra kan testinin sonucunu alıcam korkuyorum aslında ya bebek yoksa diye :44:

canım ben mümkün olduğunca kk ya girmemeye çalışıyorum, sadece geyiğimi yapıyor çıkıyorum. sende çok fazla takılma canım, bende çok pimpirikli bir insanım, okuyup okuyup kafamda senaryolar kuruyorum ondan sonra kabusa çeviriyorum hayatımı, görmezden gel, rahat ol, allaha emanet bebiklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…