Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben doktorumu aramaya karar verdiim.
arayıp bunun önemli bir şey olup olmayacağını soracağım. gel dersede tatil öncesi gidip bir görünürüm.

kızlar merabalar ben geldim
eşimin kalemine gittim bi kekik içtim rahatladım geldim
nabersiniz filorinda halen test yapmadın mı nasıl sabrediyorsun maşallah
ata35 cim almadın sanırım sonuçlarını.nasıl hissediyorsun kendini belirtilerin başladı mı hayatım

kızlar benim de çok canım sıkılıyo ya eşim de 9 gibi geliyor.vakit geçmiyor ev işi de istemiyor canım ne olacak ya

hoş geldin canım hayır yapmadım bekliyorum sabırlı olmak gerekiyor :82::82:

kızlar benim de çok canım sıkılıyo ya eşim de 9 gibi geliyor.vakit geçmiyor ev işi de istemiyor canım ne olacak ya

aynen yaa napıyon akşama kadar burda takılıyon dimi sende ev işi falan fenalık geliyo kaynanaya da gitmek istemiyom eltilerimi dün gördüm eve tıkıldım yine akşamda nişan var hiç canım istemiyo napcam kii yaa

aynen canım ya sorma..burda takıldıkça da bebek bebek fenalık geliyo artık sürekli bebek oluyo kafamda..bu kadar takmak da istemiyorum...anneme de her gün hergün gidesim gelmiyo kayınvalideme de gidesim yok aman ya off

aynen canım ya sorma..burda takıldıkça da bebek bebek fenalık geliyo artık sürekli bebek oluyo kafamda..bu kadar takmak da istemiyorum...anneme de her gün hergün gidesim gelmiyo kayınvalideme de gidesim yok aman ya off

evet ister istemez psikolojik oluyo insan acaba hamile kalcam mı yoksa yine olmucak mı ne olcak falan diye kafa beyin kalmıyo annem uzakta oldugu icin gidemiyorum olsada hergün gitmem hem kendi annem bebek istemiyo benim ananane olmak istemiyo heralde
ama ben anne olmayı çok istiyorum o yüzden ugrasıyorum oluncada mecbur kabullencek dimmi ama

slm güzeller nasılsınız hayırlı cumalar bugün bol bol dua edelim birbirimize Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…