günaydın kızlar nasılsınız
ben bu gün heyecanlıyım öğleden sonra kan testinin sonucunu alıcam korkuyorum aslında ya bebek yoksa diye :44:
Hayırlısı olsun inşallah.
Arayıp telefonla da öğrenebilirsin.
Benim aile hemşireme haber bırakmıştım. O beni arayıp sonucu söylemişti.
Nerede oturuyorsun?
sağol canım..
izmirde oturuyorum bende öğleden sonra tel.öğrenicem çalıştığım için gitmem zor oluyo....
kızlar ben de fazla takılmasam mı diyorum valla...burası çok güzel sohbet, arkadaşlıklar...ama sabah kalkar kalkmaz giriyorum akşam eşim gelene kadar burdayım kahvaltı bile yapmadan başına oturuyorum...dahası 2. testimi de yaptım...erken olduğunu bile bile..bugün 18. gün...burada olmadığım sürede o kadar kafama takılmıyor ama burada okudukça sabırsızlanıyorum evhamlanıyorum sürekli..eşim de kızıyor kendime de kızmaya başladım
18.. gün de test için erken değil mi olsa bile çıkmaz demi????bi akıl verin kızlar
Sabret canım az, tahminim çıkmıyor.
Biraz geçsin. Öyle yap. Bende yaptım aynısını çok üzülüyor insan o yüzden artık gecikmeden yapmıcam :)
merhaba kızlar nasılsınızgüzel haberler varmı
sorma canım normalde bugünler bile önemli diyorlar tutar çalışın diyorlar ben sabırsızlıktan test yapıyorum...dediğim gibi arada uğrayım bari buralara yoksa bu ay her gün testle geçecek sonuç da hüsran...
alemsin kız bu ne acele bak benim batım 3 gün geçti daha test yapmadım
evet canım ben normalde sabırsızım da artık kendime zarar vermeye başladım o yüzden sadece haberleri almak için girmeyi planlıyorum...
ve bugünki test sonucu varsa bile şu an çıkmaz diye umut ediyorum
canım benim adetin bir geçsin ondan sonra test yap adet öncesi varsa bile çıkmaz kendini yıprattığınla kalırsın ben hafta sonuna kadar beklicem bakalım ne olacak hiç geçikmezdi benim adetim hayırlısı
merhaba kızlar nasılsınızgüzel haberler varmı
inşallah hamilesindir canım sabrına hayran kaldımmm
merhaba canım nasılsın
alemsşn valla hala test yapmadın mı hadi artık yap şu testi biz çatladık burdaaa
benim adetin 15.günü oldu bu bir iki damla kan ve pembeli kanlı akıntı. 12.gün ovülasyon testi yaptım pozitif yani ovülasyon var çıktı.hani ovülasyondada böyle az kanama olabiliyormuş ama pazartesi pozitif çıkan ovülasyonun kanı perşembe gelmez herhalde dimi? ama yerleşme kanaması diye araştırdım onun içinde sanki bu erkenmiş gibi geldi bana.benim ilk hamileliğimde yerleşme kanamam olmuştu birkaç damla kırmızı kan şeklinde......adetin 19. gününde.........
senin kaçıncı günün?:26:
inşallah meg inşallah. yerleşme kanamaları için hep normal adet tarihina yakın zmandan bahsetmişler benimki ona göre çok erken ama bilemiyorum ki. bir de şu da şüphelendiriyo beni o kanın geldiği gün yani dün kasıklarımda acayip şişlik hissi acı vardı doğrusu hale bir garip his var kasıklarda adet zamanı olan kasık ağrısının çok hafif şekli var.ben baktım listeden,6 temmuz batı..
bencede ondan olmuştur,yani inşallahhh..
batım canım taze anne adayım iyiyim sen nasılsın mercimeğin nasıl belirtiler varmıhafta sonuna kadar yapmıcam bekleyin sürpriz olucak hepimize
iyiyim canım bende hiçbir hamilelik belirtisi yok o nedenle kan testinin sonucunu almadan içim rahat değil...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?