Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar nberr bugun toplantı vardı uzak bi yerde bi saat git gel toplantı bi de araba bi sarstı içim dışıma çıktı valla ...sonra geldm kocişim biraz raharszdı bi baktım ateş 38 onn da ben atlattım sıra ona geçti şimdi ateşi düşürmeye çalşıorm laf aramzda bi huysuz bi huysuz hasta olunca şunu yapayım mı hayır hap vereym hayır emir vaki verdm hap falan kış çayı da yaptım içti ama bi görseniz bizi bağrş çağrış ne zorr şu erkkler yaa ben hasta olunca o nerdeyse hiç takmaz ama ben yapamıorm işte oyle yaa huym kurusunn
kızlar bugun ben ii hissedıorm kendimi çok şükür ama ateşim bugun de yuksekti :44:ateş tablom...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gerçi ateş de yanıltıo yarın test yapcm bata üç var olcak yarın erken gebelk ya çıkar varsa yoksa da bilirim en azından gelck mi batasıcalar gelmicek mi...

Son düzenleme:
ferdat pozisyonu ne diyen arkadaşa koptum Allah iyiliğini versin senin emi beni ççok güldürdün

kızlar ben daha yeni çıktım mutfaktan
5 çeşit yemek ,3 zeytinyağlı ve 2 çeşit tatlı bide börek yaptım
misafir mi geliyo derseniz hayır
delirdim sanırım

DUYGUM HOŞGELDİN GEÇMİŞ OLSUN CANIMM BENİM.bu arada ateşin harika gidiyorr hadi inşallahhh vardır bişeyler çok merak ediyorum yarın kaç gibi yaparsınnn hemen yaz sonucuuu pozitif olur inşallah negatifsedeee sakın ama sakın üzülmeee inşallah pozitiftirrrr kzuummmmmmmmmmmm

aslm cnm hosgeldin bende seni merak ettimdi
duygum yok bugun diye
cok gecmis olsun cnm esine
atesinindeee masallahi var ya süperr
insallah yarin silikde olsa bir cizgi cikar cnm hakkinda hayirlisi olsunn
bize de mutlaka haber et

iyi yapmissin cnm kafan dagilmis oldu
arada bende yapiyorum öyle
afiyet olsun cnmmm
posta adresimi vereyimde az da bana yolla

oh süper cnm kopkoyu hadi rastgelsn inşşş bu ay gelsn bebişş

cnm negaatif çıkarsa biraz üzülürm ama şu da var korkunn ecele fayydası yok sabah kalkar kalkmaz yapcm ilk idrarla yarın oglencym 8 9 gibi yaparım heralde ya da uyku tutmaz daha erken yaparım bi yarın olsun da hayırlsıyla...

aslm cnm hosgeldin bende seni merak ettimdi
duygum yok bugun diye
cok gecmis olsun cnm esine
atesinindeee masallahi var ya süperr
insallah yarin silikde olsa bir cizgi cikar cnm hakkinda hayirlisi olsunn
bize de mutlaka haber et

saoöl azracım aman iileşsn de gergin oluom ben de o hasta olunca ...inşş azracımm ya vermem mi ilk işim siz hhber vermek olcak hakkmzda hayırlısı inşşş...

Son düzenleme:

hamarat ilda seniiii kaç gun yeter o yemekler ohh ne guzell

EVET BUGÜN KOPKOYU ÇIKTIII hadi hayırlısıı inşallah duygummm inşallah pozitiftir bende sabah erkenden uyanayım bariii sabahtan belki bir kutlama yaparız senin içinnn bellimi olur bir anda herşey değişebilirrr inşallahhh Rabbiimmm ol demiştirde olmuşturrrr..Hayırlısı olsun hayırsızsa hayıre çevirip versin Rabbim inşallah....Ben erken yatayım sabahhh erken kalkamıyorum yoksa kocişte çağırıyor görüşrüüzzz....

saoöl azracım aman iileşsn de gergin oluom ben de o hasta olunca ...inşş azracımm ya vermem ki ilk işim siz hhber vermek olcak hakkmzda hayırlısı inşşş...

erkekler pek bi nazli oluyor
esime hep derim aman ben hastalanayimda sen hastalanma
ilac icmem yok bunu icmem yok
ins biran önce iyilesir cnm
hyirlisi cnm ya üzülmek yok ama tamam mi eger birsey cikmazsa

Son düzenleme:
muhteşemin topiğindeydim ama şimdi kocam gelmek üzere,biraz ilgileneyim bakiim
sonra gelirim kızlar

görüsürz canimcimmm
iyi uykularrrr

iyi yapmissin cnm kafan dagilmis oldu
arada bende yapiyorum öyle
afiyet olsun cnmmm
posta adresimi vereyimde az da bana yolla

hamarat ilda seniiii kaç gun yeter o yemekler ohh ne guzell
gelin kızlar bana beraber yiyelimmm

duygguuuuuuuuuu test mi yaptın kuşummmmm

duygu okuyamadım gecmısı
erken gebelık testımı yaptın ???
silik mi cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…