hiçbşey belli olmaz gerketen nasipten öte degl hiçbşey ...tmm gülüm git sen gitEVET BUGÜN KOPKOYU ÇIKTIII hadi hayırlısıı inşallah duygummm inşallah pozitiftir bende sabah erkenden uyanayım bariii sabahtan belki bir kutlama yaparız senin içinnn bellimi olur bir anda herşey değişebilirrr inşallahhh Rabbiimmm ol demiştirde olmuşturrrr..Hayırlısı olsun hayırsızsa hayıre çevirip versin Rabbim inşallah....Ben erken yatayım sabahhh erken kalkamıyorum yoksa kocişte çağırıyor görüşrüüzzz....
erkekler pek bi nazli oluyor
esime hep derim aman ben hastalanayimda sen hastalanma
ilac icmem yok bunu icmem yok
ins biran önce iyilesir cnm
hyirlisi cnm ya üzülmek yok ama tamam mi eger birsey cikmazsa
gelin kızlar bana beraber yiyelimmm
duygguuuuuuuuuu test mi yaptın kuşummmmm
yaaa kızlar bu arada browni nerelerde :44: :44: :44:
merak ettim çook
duygu okuyamadım gecmısı
erken gebelık testımı yaptın ???
silik mi cıktı
bir ara gecmisi okurken görür gibi oldum cnmm
ablasi tasiniyormus ona falan yardim ediyormus
birseyler daha da yazmisdi ama unuttum simdi:26:
hiçbşey belli olmaz gerketen nasipten öte degl hiçbşey ...tmm gülüm git sen gitii geceler akdasım bnmmm çook opyrmmm
cnm ne yalan soyleyeyim bu sefer üzüleblrm:26: ama cabuk toparlarım sonra okul var zaten kafam dagılr hemen ... inş cnm ya baktım düşümüş ateşi uyuyo mışıl mışılahh şu erkkler ahhh :26:
Deyacımmsenn agzından Allahın kulağına cnmcm yarın yapcm daha yapmadım da ztara bi sorayım dedm o da yapmştı ya bata bi kaç gun kala bnm üç gün var bata erken mi sence ama adı usutunde erken gebelk testi demi yaa :44:
slm kızlar nberr bugun toplantı vardı uzak bi yerde bi saat git gel toplantı bi de araba bi sarstı içim dışıma çıktı valla ...sonra geldm kocişim biraz raharszdı bi baktım ateş 38 onn da ben atlattım sıra ona geçti şimdiateşi düşürmeye çalşıorm laf aramzda bi huysuz bi huysuz hasta olunca şunu yapayım mı hayır hap vereym hayır emir vaki verdm hap falan kış çayı da yaptım içti ama bi görseniz bizi bağrş çağrış ne zorr şu erkkler yaa ben hasta olunca o nerdeyse hiç takmaz ama ben yapamıorm işte oyle yaa huym kurusunn
kızlar bugun ben ii hissedıorm kendimi çok şükür ama ateşim bugun de yuksekti :44:ateş tablom...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gerçi ateş de yanıltıo yarın test yapcm bata üç var olcak yarın erken gebelk ya çıkar varsa yoksa da bilirim en azından gelck mi batasıcalar gelmicek mi...
browni yaptım da aklıma geldi dün
ama busefer cevizli ve vişneli yaptım
bütün apartmana dağıttım
Deyacımmsenn agzından Allahın kulağına cnmcm yarın yapcm daha yapmadım da ztara bi sorayım dedm o da yapmştı ya bata bi kaç gun kala bnm üç gün var bata erken mi sence ama adı usutunde erken gebelk testi demi yaa :44:
browni yaptım da aklıma geldi dün
ama busefer cevizli ve vişneli yaptım
bütün apartmana dağıttım
hcg 5 ile 50 arasındaki degerleri göstereblıomş yanii en az hcg beşken çift çıkıo yani tekse bil ki gelck batasıcalar ...cnm gebelik testinde hcg 10 ml diye birsey yaziyor mu elindeki testte cnm?
gelin kızlar bana beraber yiyelimmm
duygguuuuuuuuuu test mi yaptın kuşummmmm
hcg 5 ile 50 arasındaki degerleri göstereblıomş yanii en az hcg beşken çift çıkıo yani tekse bil ki gelck batasıcalar ...
yarın yapcm ildacımm
gulbebegım masallah ovucanına
2 gundur bebek yapın dıye bagırıyor
inşş megim yaaerken gebelik testinde çıkar 3 gün önce duygum..
yap hadi sevinelim inşallahhh
ahh cnm hülyacımm bnmm inşş yaa valla hiçbşey hissedemıorm şu anda neolcak bilemıorm yarın yapcm sabah ilk idrarla cnmcmgeçmiş olsun canım
erkekler hasta olunca hiç çekilmiyo tatlım hepsi aynı yani
ateşinde çok iyi bu arada ne zaman test yapıcaksın
senden çok umutluyum bu ay canım inşallah güzel heber vericeksin
o kıbrıt cöpu gıbıyse ben onun erken gebelık testınede guvenmıyorum
erken gebelık testlerınde kalıtelı olanlara guvenıyorum
sen sabah yap ama bısey cıkmazsa uzulme bat gunu bırdaha yaparsın
ınsallah cıkacak canım benım
selam kızlarr dün gece sizle konustuktan sonra ovulasyon testi yaptım gündüz yapma fırsatı bulamamıştım =( çift koyu çizgi çıktı eşimde bugün izinliydi ohh kaçırmıcam derken sabah halvet için saat kurdum sabahları deneyelim diye halvet oldu ama eşimde gelen giden yok niye böyle oldu anlamadım yaa bugün tekrar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı offff kaçırdım dimi yaa cok üzgünüm moralim sıfır ne bahtsız bi insanım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?