selam kızlarr dün gece sizle konustuktan sonra ovulasyon testi yaptım gündüz yapma fırsatı bulamamıştım =( çift koyu çizgi çıktı eşimde bugün izinliydi ohh kaçırmıcam derken sabah halvet için saat kurdum sabahları deneyelim diye halvet oldu ama eşimde gelen giden yok niye böyle oldu anlamadım yaa bugün tekrar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı offff kaçırdım dimi yaa cok üzgünüm moralim sıfır ne bahtsız bi insanım yaaaaa
selam herkese iyi akşamlar arkadaşlar
inşş megim yaatek çıkarsa da yola dvm ne yapalımm nasip
ahh cnm hülyacımm bnmm inşş yaa valla hiçbşey hissedemıorm şu anda neolcak bilemıorm yarın yapcm sabah ilk idrarla cnmcm
cnm bu test farklı egens markası ama ii bi teste benzıo beşli satlıo gg de inş cnm yaa yarın ak kara çıkcak meydana
aslm cnmm hosgeldin
yok cnm kacirmadin bugun birde yarini degerlendir eger degerlendirebilirsen cnim
moralini bozmana gerek yok cnm
zaten koyu cizgi bir kere görünür.
aslm cnmm hosgeldin
yok cnm kacirmadin bugun birde yarini degerlendir eger degerlendirebilirsen cnim
moralini bozmana gerek yok cnm
zaten koyu cizgi bir kere görünür.
selam kızlarr dün gece sizle konustuktan sonra ovulasyon testi yaptım gündüz yapma fırsatı bulamamıştım =( çift koyu çizgi çıktı eşimde bugün izinliydi ohh kaçırmıcam derken sabah halvet için saat kurdum sabahları deneyelim diye halvet oldu ama eşimde gelen giden yok niye böyle oldu anlamadım yaa bugün tekrar ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı offff kaçırdım dimi yaa cok üzgünüm moralim sıfır ne bahtsız bi insanım yaaaaa
ben dahayeniyimde pek anlamıyorum buralarda ne nasıl oluyo valla
cnm bu test farklı egens markası ama ii bi teste benzıo beşli satlıo gg de inş cnm yaa yarın ak kara çıkcak meydana
hadi inşallah canım sabah güzel haberler verirsin inşallah bize hadi ben kaçıyorum öptüm sizleri iyi sohbetlerrr
hoşbulduk bitanem kaçırmasam bile benim herifin sorununu nasıl halledecem birlikte oluyoruz ama gram sperm yok ne yapıcam bilmiyorum kaçırmak istemiyorum =( aklım karma karışık
nasil yani bosalmadi mi esin:44:
ii geceler cnmmhadi inşallah canım sabah güzel haberler verirsin inşallah bize hadi ben kaçıyorum öptüm sizleri iyi sohbetlerrr
hoşbulduk bitanem kaçırmasam bile benim herifin sorununu nasıl halledecem birlikte oluyoruz ama gram sperm yok ne yapıcam bilmiyorum kaçırmak istemiyorum =( aklım karma karışık
hımmm ben lagoucık böyle bırseydıya ovucan markamız ondan sanmıstım
yap ozaman
bazıları 3-4 gun önce normal gebelı testlerınde ögrenebılıyor
bu erken gebelık testı
hadı ınsallah yarın guzel haberlerını duyarız
ben cok kötuyum bugun
mıdem okadar kötukı anlatamam
hadı yarın görusuruz hamıle haberlerını almak ümidi ıle gıdıyorum
ii aksamlar
cnm bence de kaçrmadın 24 ya da 36 saat içinde halvet lazm ee dün yapmşsn bu geceyi deglerndrn cnmdaha dvm edıo gunlern hadi bebişin gelsn bu ay inşşş
evet canım ya niye böyle oldu anlamadık heralde stres yaptı
cnm nasil anlamadim
birtek sabah icin mi öyleydi yoksa hep mi böyle oluyor:44:
cnm dediğim gibi sabah eşimle birlikte oldukk ama eşim boşalamadı stres yaptı heralde ne bilim çok üzgünüm ağladım bnde herşey bni buluyo
normalde hiçbi sorunumuz yok ancak ovulasyon günümde eşimde sorun oluyo ya cok geç boşalıyo yada hiç ama baska zaman böle bi sorunumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?