Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasil yani bosalmadi mi esin:44:

meg bak üstteki dünkü ovucan
alttaki bu günün ovucanı
ama sen normal dedin diye üzülmeyi bıraktım
yinede gör istedim bakıver canuum bii

hadi inşallah canım sabah güzel haberler verirsin inşallah bize hadi ben kaçıyorum öptüm sizleri iyi sohbetlerrr

aslm cnmm hosgeldin
yok cnm kacirmadin bugun birde yarini degerlendir eger degerlendirebilirsen cnim
moralini bozmana gerek yok cnm
zaten koyu cizgi bir kere görünür.

hoşbulduk bitanem kaçırmasam bile benim herifin sorununu nasıl halledecem birlikte oluyoruz ama gram sperm yok ne yapıcam bilmiyorum kaçırmak istemiyorum =( aklım karma karışık

cnm bence de kaçrmadın 24 ya da 36 saat içinde halvet lazm ee dün yapmşsn bu geceyi deglerndrn cnm daha dvm edıo gunlern hadi bebişin gelsn bu ay inşşş

cnm bu test farklı egens markası ama ii bi teste benzıo beşli satlıo gg de inş cnm yaa yarın ak kara çıkcak meydana

hımmm ben lagoucık böyle bırseydıya ovucan markamız ondan sanmıstım
yap ozaman
bazıları 3-4 gun önce normal gebelı testlerınde ögrenebılıyor
bu erken gebelık testı
hadı ınsallah yarın guzel haberlerını duyarız

ben cok kötuyum bugun
mıdem okadar kötukı anlatamam
hadı yarın görusuruz hamıle haberlerını almak ümidi ıle gıdıyorum
ii aksamlar

hadi inşallah canım sabah güzel haberler verirsin inşallah bize hadi ben kaçıyorum öptüm sizleri iyi sohbetlerrr
ii geceler cnmm
hoşbulduk bitanem kaçırmasam bile benim herifin sorununu nasıl halledecem birlikte oluyoruz ama gram sperm yok ne yapıcam bilmiyorum kaçırmak istemiyorum =( aklım karma karışık

hep mi bu boyle cnm arada mı boyle oluo ? sperm tahlili yaptrmşmydnz hiç ?

iyi aksamlar cnmmm
görüsürüzz

cnm bence de kaçrmadın 24 ya da 36 saat içinde halvet lazm ee dün yapmşsn bu geceyi deglerndrn cnm daha dvm edıo gunlern hadi bebişin gelsn bu ay inşşş

cnm dediğim gibi sabah eşimle birlikte oldukk ama eşim boşalamadı stres yaptı heralde ne bilim çok üzgünüm ağladım bnde herşey bni buluyo

cnm dediğim gibi sabah eşimle birlikte oldukk ama eşim boşalamadı stres yaptı heralde ne bilim çok üzgünüm ağladım bnde herşey bni buluyo

cnm bak çakşır otunu deneyeblrsn aslnda incir keçiboynuzu bu kürler hem sperm sayı ve kalitesi hem de cinsel yonden de güçlendren şeyler ...

normalde hiçbi sorunumuz yok ancak ovulasyon günümde eşimde sorun oluyo ya cok geç boşalıyo yada hiç ama baska zaman böle bi sorunumuz yok

cnm demekki cok stres yapiyor
test yaptiginda cift cizgi koyu ciktigini söylemesen cnm
caktirmadan testini yap ona deme birde öyle dene cnm
yapma imkanin varsa öyle birsey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…