yok artık yanımda yatsa bile yalvarsada halvet olmam gururum çok kırıldı
valla şekerim bir çok insan benzetiyo kayınvaldemle kayınpederim sibel cana kocam ahu tuğbaya bazılarıda seren serengile bezetiyo ama bence ben kendime benziyorum
sagol canım cok mutluyum hamıleyım dun test yaptım ıkı cızgı cıktı
insallah duygummm
ben cikiyorum kizlarr uyumaya gidiyorum
duygucum aklim dualarim seninle cnm
insallah sabah ise gitmeden ugruycam cnm
ins testi yapmis olursun
vede söyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazdigini görürüm cnmmm
özlemcim sakin sende yatagini ayirma cnm eskiler seytan girer derler hep
bende ne kadar küs olsam da kavgali olsak da yatagi ayirmam ayirmasina da müsaade etmem cnmm
herkese iyi geceler allah rahatlik versinnnn öptümmmmmmmmm
ama bak benm altıncı ayım bebek denemelernde ilk üç dört ay yumrtlamada şeffaf akntı hiç görmuodm iki gun incir yedm bi baktım baya bi akntı geldi ovulasyonda yne sen blrsn ama bu dedgm kür çok yararlı cnm...
insallah duygummm
ins testi yapmis olursun
bende ne kadar küs olsam da kavgali olsak da yatagi ayirmam ayirmasina da müsaade etmem cnmm
Duygu sen yarın test mi yapacaksın?İnşallah müjdeler verirsin inşallahhhhh
bak ne güzel söylemişsin bizdede sıcak bakılmaz yatak ayırmaya eşler arasına soğukluk girer derler.....insallah duygummm
ins testi yapmis olursun
şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi mi ya ben ne kadar çok görürdüm onu da haberim yokmuş....ama son bi kaç aydır hiç göremiyorum ....ama bak benm altıncı ayım bebek denemelernde ilk üç dört ay yumrtlamada şeffaf akntı hiç görmuodm iki gun incir yedm bi baktım baya bi akntı geldi ovulasyonda yne sen blrsn ama bu dedgm kür çok yararlı cnm...
tamam tamam ayırmıyorum gelsin kıvrılsın bi köşeyekızlar bu hatun kişi yatar artık dayanamiyiiimmm
bak ne güzel söylemişsin bizdede sıcak bakılmaz yatak ayırmaya eşler arasına soğukluk girer derler.....
şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi mi ya ben ne kadar çok görürdüm onu da haberim yokmuş....ama son bi kaç aydır hiç göremiyorum ....
canım onu deneyeceğim tam olarak nasıl yapıyorsun yazarmısın bana.
hadi allah rahatlık versin guzuuuuuuuuuuuu
inşşş elismmm yaa saolsnnn yarın sabah yapcm evt bakalım ne çıkcakk
duygu inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin rabbim yüzünüzü güldürsün canım tabi bütün arkadaşlarında.....
Bata 3 gün var çıkmasa da umudu kesmeyeceğiz,inşallah müjdeyi alırız yarın
Kızlar ben de gideyim artık halvet var yine,bu sefer yüzümüz güler inşallah.Herkese iyi geceler
çok sağol canım yaa ilk fırsatta yapıcam onu da acaba saf zeytinyağımı kullanıcaz....tabii ki hemen yazayım böl incirleri ikiye bi cam saklma kabına ya da kavonoza koy uzerine zeytnyagını dök...her gun bi tane at agzına zaten yarım yemş oluosn hiç bişey olmaz kilo açsndan bttkçe yag dursun incir koy yine içine yagı da bttkçe yag koy boyle işte bluecmm ...
hadi iyi geceler canım halvetiniz hayırlı haberlere vesile olur umarımmmKızlar ben de gideyim artık halvet var yine,bu sefer yüzümüz güler inşallah.Herkese iyi geceler
çok sağol canım yaa ilk fırsatta yapıcam onu da acaba saf zeytinyağımı kullanıcaz....
hadi iyi geceler canım halvetiniz hayırlı haberlere vesile olur umarımmm
hanımlar sohbetiniz çok hoş gerçekten eğer kabul ederseniz bende her fırsatta burda olmak isterim inanın şu anda hiç gitmek istemiyorum ama birazdan uyuyakalabilirim burda hepinize tatlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?