Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sibel cana da benziyorsun doğru,ama ahu tuğba ya hiç benzetemedim

sagol canım cok mutluyum hamıleyım dun test yaptım ıkı cızgı cıktı

Tebrikler canım sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah

İyi geceler azracığım

Duygu sen yarın test mi yapacaksın?İnşallah müjdeler verirsin inşallahhhhh

ah cnmm azracımmm testimi aldım koydum banyodaki dolaba ben de çok heyecnlyım o kadar istıorm ki size yarın ii hberler vermeyi anlatamam inş inşşş cnmm ii gecelerr çoook opyrmmmmm azracım tatlı arkdasım bnmm

bak ne güzel söylemişsin bizdede sıcak bakılmaz yatak ayırmaya eşler arasına soğukluk girer derler.....

şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi mi ya ben ne kadar çok görürdüm onu da haberim yokmuş....ama son bi kaç aydır hiç göremiyorum ....
canım onu deneyeceğim tam olarak nasıl yapıyorsun yazarmısın bana.

tamam tamam ayırmıyorum gelsin kıvrılsın bi köşeye kızlar bu hatun kişi yatar artık dayanamiyiiimmm

hadi allah rahatlık versin guzuuuuuuuuuuuu

duygu inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin rabbim yüzünüzü güldürsün canım tabi bütün arkadaşlarında.....

tabii ki hemen yazayım böl incirleri ikiye bi cam saklma kabına ya da kavonoza koy uzerine zeytnyagını dök...her gun bi tane at agzına zaten yarım yemş oluosn hiç bişey olmaz kilo açsndan bttkçe yag dursun incir koy yine içine yagı da bttkçe yag koy boyle işte bluecmm ...

Kızlar ben de gideyim artık halvet var yine,bu sefer yüzümüz güler inşallah.Herkese iyi geceler

çok sağol canım yaa ilk fırsatta yapıcam onu da acaba saf zeytinyağımı kullanıcaz....

Kızlar ben de gideyim artık halvet var yine,bu sefer yüzümüz güler inşallah.Herkese iyi geceler
hadi iyi geceler canım halvetiniz hayırlı haberlere vesile olur umarımmm

hanımlar sohbetiniz çok hoş gerçekten eğer kabul ederseniz bende her fırsatta burda olmak isterim inanın şu anda hiç gitmek istemiyorum ama birazdan uyuyakalabilirim burda hepinize tatlı geceler

kızlar ii gecelerrr o guzel dilekleriniz ve duaların için Allah razı olsun çok saolunn inşş yarın sevndrrm sizleri de kendimi de opyrmmmmmmmm

cnm ben evde yemeklerde kullandgm zeytnyagından koydum çok farketmez yaa sen de oyle yap öptm cnmcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…