Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşbulduk canım

Ne beğenmeyecekmiş ya ben onu beğendim de o mu beni beğenmeyecek?Valla öyle bişeyin kokusunu aliyim direk anasına gönderirim,babasının halini görsün de kollarıma atlasın
ay ne güldüm yaa iki kuruşluk uykum vardı gülmekten onuda kaçırdım
merak ettim anası babasından esirgiyomu da görsün dedin eğer öyleyse seninki senin peşinden bi daha hiç ayrılmaz....

ahahhaa süperdi aynen kızlar ama resmimi görüyosunuz beğenilmicek kadınmıyım
eşine söyle sıradaki şarkıyı senin için çalıp söylesin........

saçlarını dağıtırsın rüzgarlara bırakırsın
sen sevmeye öpmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün ne güzel besteledim ama

kızılay marka maden suyunu deneyin bide daha kaliteli diyorlar
genelde onu içıorm evt demek ki ii yapıorm

tüpüne gurban olurum senin duygum

azramm yaa yarın öbürgün dr gdersek aşılama şu bu için rahim filmi derse yürü git ben çok soda içıorm neyine bagcan sen benm töplernn bakayimm gayet aççık onlar deyiveririm çok tırsıom zaten şu rahim filmnden yok yok ben de daha çok soda içeym

sertap cnm isiya pek takilma derim sen 17.gün zaten görmüssün cift cizgiyi
illa hamilelik icin isinin artmasida gerekmiyor zaten önemli olan adet tarihinde düsmeyip ayni devam etmesi cnm
umarim anlatabildim:26:

canım çok sagol arkadaş öle diyince kafam karıştı bi acayiplik var dedi yumurtan çatlamamış ded

yatağa almıcamki yatsın misafir odasında orguna sarılıp

cnm yumurtlaman gecti mi?

gerek kalmayacak cnm insallah ona
eger gerek olursa da ins rabbim o an sana rahatlik hissi versin cnm

kadın dogum uzmanına gittin mi canım
gitmemmi azmı yattım o doktorların kapısında......
güzelim bende pco var ileri derece hemde neredeyse hiç regl olamıyodum çok şükür düzene girdi ama işte hala yumurtlamam düzene girmedi çok zor yumurtam oluyo oda çatlamadan çöpe gidiyo

Ne diyosun 20 senedir ayrı yatıyorlar.Çift kişilik yatak odasına tek başına konuşlanmış bütün mobilyalarda kendi kıyafetleri var adamcağızı da çocuk odasına atmış,gerekçe horluyormuş.

ahahhaa süperdi aynen kızlar ama resmimi görüyosunuz beğenilmicek kadınmıyım

Anam o sen misin kız valla çok güzelsin allah sahibie bağışlasın

benim tabi ya kim olacaktı. sağol bebeem o senin güzelliğin

canım çok sagol arkadaş öle diyince kafam karıştı bi acayiplik var dedi yumurtan çatlamamış ded

cnm ovulasyon testleri
vücuttaki lh artisini ölcüyor testler daha güvenilir sen gördün nasil olsa o koyu cizgiyi
o yüzden takilma cnm mesela bak ben 18.gün gördüm ama tee 21.gün atesim yükselmeye basladi
isiya takilmis olsam o zaman 20.gün oldu bu is
ama ben de ovulasyon yaptigim icin rahatim suanda cnm
sende rahat ol

hayıt hapı içsenee bi de incir yesenee zeytnyagında bekletp ??

cnm yumurtlaman gecti mi?

aslında benim bi sorunum yok sadce düşük yapıyorum o suretle progestan kullanıyorum dipnot progestan gebe kalmayıda kolaylaştırıyormuş eger gebe kalmazsam eşim sperm tahlili yaptıracak neyse benimki cadoloz diyerek çıglık atıyo dominantım da biraz bina dakiler uyanmadan gideyim yanına malummm aşkımdan çocugum olsun istiyorum o da benden byyyyy yarın devam edelim

yatağa almıcamki yatsın misafir odasında orguna sarılıp
inada bindirme işi canım şakası bi yana yatağa gelince taarruza geç düşmanı gafil avla savaşı kazan uzatıpta ne kendini yıprat nede evliliğini......ben eşlerin yatak ayırmasına şiddetle karşıyım ona göreee :44:

slm canım naber nasılsın

tamam cnmm zaten gidemedin kaldin
görüsürüz cnmm kolay gelsin byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…