aslında benim bi sorunum yok sadce düşük yapıyorum o suretle progestan kullanıyorum dipnot progestan gebe kalmayıda kolaylaştırıyormuş eger gebe kalmazsam eşim sperm tahlili yaptıracak neyse benimki cadoloz diyerek çıglık atıyo dominantım da biraz bina dakiler uyanmadan gideyim yanına malummm aşkımdan çocugum olsun istiyorum o da benden byyyyy yarın devam edelim
cnm ovulasyon testleri
vücuttaki lh artisini ölcüyor testler daha güvenilir sen gördün nasil olsa o koyu cizgiyi
o yüzden takilma cnm mesela bak ben 18.gün gördüm ama tee 21.gün atesim yükselmeye basladi
isiya takilmis olsam o zaman 20.gün oldu bu is
ama ben de ovulasyon yaptigim icin rahatim suanda cnm
sende rahat ol
tavsiyen için sağol canım bende eczaneye sordum yok dedi hayıt hapı sipariş verdim gelsin hemen başlayacağım inşallah .incir olmaz diyetteyim bebek için kilo vericem am yinede çok sağolhayıt hapı içsenee bi de incir yesenee zeytnyagında bekletp ??
slm canım naber nasılsın
yok artık yanımda yatsa bile yalvarsada halvet olmam gururum çok kırıldıinada bindirme işi canım şakası bi yana yatağa gelince taarruza geç düşmanı gafil avla savaşı kazan uzatıpta ne kendini yıprat nede evliliğini......ben eşlerin yatak ayırmasına şiddetle karşıyım ona göreee:44:
Bu fotoğrafın yeliz yeşilmene benzemiş,gerçekte benziyor musun?
gerek kalmayacak cnm insallah ona
eger gerek olursa da ins rabbim o an sana rahatlik hissi versin cnm
inşallah canım tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
aslmm hosgeldin canim
iyiyim sen nasilsin?
tavsiyen için sağol canım bende eczaneye sordum yok dedi hayıt hapı sipariş verdim gelsin hemen başlayacağım inşallah .incir olmaz diyetteyim bebek için kilo vericem am yinede çok sağol
bnm de içime gerek kalmıck gibi gelıo hadi inşş gelsn bebişlerimizz
inşallah canım tüm isteyenlere rabbim nasip etsin
sagol canım cok mutluyum hamıleyım dun test yaptım ıkı cızgı cıktı
hadi yaaa gözün ayydın o zaman valla gece gece çok sevindim ben buna.....sagol canım cok mutluyum hamıleyım dun test yaptım ıkı cızgı cıktı
canım sorun incirde değilde bende ben bi tane incire kanaat edipte yemeden duramam paketi bitiririm .....inciri çok severimde bencnm günde bi tane zeytgnyagnda beklmeş inciri aç karnına yemek kilo aldrmaz ki ...
ama bak benm altıncı ayım bebek denemelernde ilk üç dört ay yumrtlamada şeffaf akntı hiç görmuodm iki gun incir yedm bi baktım baya bi akntı geldi ovulasyonda yne sen blrsn ama bu dedgm kür çok yararlı cnm...hadi yaaa gözün ayydın o zaman valla gece gece çok sevindim ben buna.....
canım sorun incirde değilde bende ben bi tane incire kanaat edipte yemeden duramam paketi bitiririm .....inciri çok severimde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?