Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Egzotic canım düşük sayın birden fazla mı?

inşallah canım tüm isteyenlere rabbim nasip etsin

yok artık yanımda yatsa bile yalvarsada halvet olmam gururum çok kırıldı

Bu fotoğrafın yeliz yeşilmene benzemiş,gerçekte benziyor musun?

valla şekerim bir çok insan benzetiyo kayınvaldemle kayınpederim sibel cana kocam ahu tuğbaya bazılarıda seren serengile bezetiyo ama bence ben kendime benziyorum

tavsiyen için sağol canım bende eczaneye sordum yok dedi hayıt hapı sipariş verdim gelsin hemen başlayacağım inşallah .incir olmaz diyetteyim bebek için kilo vericem am yinede çok sağol

cnm günde bi tane zeytgnyagnda beklmeş inciri aç karnına yemek kilo aldrmaz ki ...

bnm de içime gerek kalmıck gibi gelıo hadi inşş gelsn bebişlerimizz

insallah duygummm
ben cikiyorum kizlarr uyumaya gidiyorum
duygucum aklim dualarim seninle cnm
insallah sabah ise gitmeden ugruycam cnm
ins testi yapmis olursun
vede söyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazdigini görürüm cnmmm
özlemcim sakin sende yatagini ayirma cnm eskiler seytan girer derler hep
bende ne kadar küs olsam da kavgali olsak da yatagi ayirmam ayirmasina da müsaade etmem cnmm
herkese iyi geceler allah rahatlik versinnnn öptümmmmmmmmm

sagol canım cok mutluyum hamıleyım dun test yaptım ıkı cızgı cıktı
hadi yaaa gözün ayydın o zaman valla gece gece çok sevindim ben buna.....

cnm günde bi tane zeytgnyagnda beklmeş inciri aç karnına yemek kilo aldrmaz ki ...
canım sorun incirde değilde bende ben bi tane incire kanaat edipte yemeden duramam paketi bitiririm .....inciri çok severimde ben

hadi yaaa gözün ayydın o zaman valla gece gece çok sevindim ben buna.....

canım sorun incirde değilde bende ben bi tane incire kanaat edipte yemeden duramam paketi bitiririm .....inciri çok severimde ben
ama bak benm altıncı ayım bebek denemelernde ilk üç dört ay yumrtlamada şeffaf akntı hiç görmuodm iki gun incir yedm bi baktım baya bi akntı geldi ovulasyonda yne sen blrsn ama bu dedgm kür çok yararlı cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…