Konuya dalmış olmım ama gercı buraya bakıyorum arada hamış var mı dıeneyse eger bebiş istiyorsan kı deli gıbı ıstıyorsun senın yazdıklarını uye olmadan bastan berı okudum ... duzenlı uyku , saglıklı beslenme ve sıgarayı bırakman lazım canım hatırladıgıma gore sıgara kullanıyordun... gercı ben hamıleyım delı gıbı sıgara cekıyor canım
hoşbulduk canım nasılsın
düne göre daha iyiyim tatlım..sen nasılsın??
asmalı konağımı izliyorumm
A aaaa :26:bildin beni evet
sağlıklı beslenme yes,düzenli uyku no,sigara yes
sağlıkla kucağına al inşallah sende canım
A aaaa :26:bildin beni evet
sağlıklı beslenme yes,düzenli uyku no,sigara yes
sağlıkla kucağına al inşallah sende canım
linki göndersene canım bana
kız izleme şunu ağlıyosun sonra, üzülüyorum
o sigara illeti bendede vvarrr amaa bırakamıyorummmm az içmeye çalışıyorumm sözdeee
o sigara illeti bendede vvarrr amaa bırakamıyorummmm az içmeye çalışıyorumm sözdeee
Ben bır gece sırf sen hamıle mısın degıl mısın dıe saat kaca kdr okumustum meraktanyaşını bılemıyorum ama duzenlı bır hayata gec bence geceyle gunduzu karıstırma:) bu ıstekle zaten olacaktır emın ol canım... kendıne dıkkat etmelısın kendıne ozen gostermelısın bebiş istiyorsan
aa gülbebek yakıştıramadım hemen bırak şekerim hemen bnm gibi ayda yılda bitane içiver
hee evet evet bende
ciddi misinteşekkür ederim
84'lüyüm ben..
olucak evet Allahın izniyle
haklısın birsumcumm amaa inan sıkıntıdann kendimi ona bağladımm ben bırakmıştım 6 ay hiç içmedim bitaneden bişey olmaz dedimm tek hatam o olduu işte ama bırakıcam yinee tiksinmeye çalışıyorummm
Neden cıddı olmım canım cıddı dıyorum daha senı okudukdan sonra uye oldum bıraz sızde takıldım baktım takan yok pek gırmedım :) oyle uyku muyku deyınce yazmak ıstedım tmm benden ıkı yas buyuksun aynı yasıt sayılırız cnm bence dıkkat et sımdı dıyene bak deme :) hamıle bır de sıgara ıcıyor dıyebılırsınız ama napım canım cekıyor
iyi seyirler canım ama gene ağlama dünki gibidüne göre daha iyiyim tatlım..sen nasılsın??
Asmalı konağımı izliyorumm
beksucum hamileyken sigaramı içiyorsunnnn sakınn amaa sakınnnNeden cıddı olmım canım cıddı dıyorum daha senı okudukdan sonra uye oldum bıraz sızde takıldım baktım takan yok pek gırmedım :) oyle uyku muyku deyınce yazmak ıstedım tmm benden ıkı yas buyuksun aynı yasıt sayılırız cnm bence dıkkat et sımdı dıyene bak deme :) hamıle bır de sıgara ıcıyor dıyebılırsınız ama napım canım cekıyor
acı biber sür ucuna gülbebeğim...
iyi seyirler canım ama gene ağlama dünki gibi
ben iyiyim kırmızılar bu gün gelicek galiba
bezde bu ay yapılması gerek testler vardı tüp bebek merkezinde yaptıracaktık ama dışarda da yapan yerler varmış onu yaptıralım diyoruz
tüp bebek merkezi 1000-1500 tl arası tutar demişti boşuna o kadar para vermeyelim diyorum
canım bunların hepisin doldurmak şart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?