Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

A aaaa :26:bildin beni evet

sağlıklı beslenme yes,düzenli uyku no,sigara yes

sağlıkla kucağına al inşallah sende canım

o sigara illeti bendede vvarrr amaa şimdilik bırakmıyorum az içmeye çalışıyorumm sözdeee

Son düzenleme:

Ben bır gece sırf sen hamıle mısın degıl mısın dıe saat kaca kdr okumustum meraktan yaşını bılemıyorum ama duzenlı bır hayata gec bence geceyle gunduzu karıstırma:) bu ıstekle zaten olacaktır emın ol canım... kendıne dıkkat etmelısın kendıne ozen gostermelısın bebiş istiyorsan

açıkcası bende adete yakın ilişkilerin azaltılması gerektiğini duydum tttutunmasını engelleyebilir bencede mantıklı not: ama mümkün oluyormu orası tartışılır

o sigara illeti bendede vvarrr amaa bırakamıyorummmm az içmeye çalışıyorumm sözdeee

hee evet evet bende

ciddi misin teşekkür ederim
84'lüyüm ben..

olucak evet Allahın izniyle

Vlla ben hamıle oldugum halde bırakamıyorum sankı sıgaraya aşeriyorum ... zaten aşermem hıc yok mıde bulantım da yok tek problem sıgara

aa gülbebek yakıştıramadım hemen bırak şekerim hemen bnm gibi ayda yılda bitane içiver

haklısın birsumcumm amaa inan sıkıntıdann kendimi ona bağladımm ben bırakmıştım 6 ay hiç içmedim bitaneden bişey olmaz dedimm tek hatam o olduu işte ama bırakıcam yinee tiksinmeye çalışıyorummm

hee evet evet bende

ciddi misin teşekkür ederim
84'lüyüm ben..

olucak evet Allahın izniyle

Neden cıddı olmım canım cıddı dıyorum daha senı okudukdan sonra uye oldum bıraz sızde takıldım baktım takan yok pek gırmedım :) oyle uyku muyku deyınce yazmak ıstedım tmm benden ıkı yas buyuksun aynı yasıt sayılırız cnm bence dıkkat et sımdı dıyene bak deme :) hamıle bır de sıgara ıcıyor dıyebılırsınız ama napım canım cekıyor

acı biber sür ucuna gülbebeğim...

takan olmadı ne demek,deme öyle
gel sen,sohbetimiz tatlıdır topikçe

düne göre daha iyiyim tatlım..sen nasılsın??

Asmalı konağımı izliyorumm
iyi seyirler canım ama gene ağlama dünki gibi
ben iyiyim kırmızılar bu gün gelicek galiba
bezde bu ay yapılması gerek testler vardı tüp bebek merkezinde yaptıracaktık ama dışarda da yapan yerler varmış onu yaptıralım diyoruz
tüp bebek merkezi 1000-1500 tl arası tutar demişti boşuna o kadar para vermeyelim diyorum
[

Son düzenleme:
beksucum hamileyken sigaramı içiyorsunnnn sakınn amaa sakınnn karnında bir can taşıyorsunnn kuzummm ben hamiş olsam istersemm delireyim yinede ağzıma vurmamm onuuuu
acı biber sür ucuna gülbebeğim...

tamammm sürerimmmmm

allah iyiliğini versin hülyam alıntılama gııı,silmem lazım aslında ama hani sonradan gelip geçmişi okuyanlar görsün diye ellemiim dedim..:44:
topiklerde link yazmak yassahhh

hepsini doldurmasan da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…