Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa cnm bizde şubatta tüp yaptırıcaz eğer eşimin tahliller normal çıkmazsa..

tahliller tüp bebeğe dahil değil miydi??

bana 4000 fiyat verdiler tedavi gördüğüm hastanede..şimdi birde tahliller mi var birde??

tam üstüne bastın yine ağlıyorum şuan

Ben senin gözünden akan yaşa kıyamam. Duygusal arkadaşım benim. Ağlama ya onlar oynaılar para kazandılar gerçek değil onlar. Hadi üzülme ağlama

günaydın puficim

Günaydın bitanemmm benim. Hastaneden geldim. Genetik tahlil sonuçlarını aldım.

belli yani sonuçlar?

sildim ki :86:
Ben hepsine seni yazıcam

canım hülyam sağol kuşum

beksucum hamileyken sigaramı içiyorsunnnn sakınn amaa sakınnn karnında bir can taşıyorsunnn kuzummm ben hamiş olsam istersemm delireyim yinede ağzıma vurmamm onuuuu

tamammm sürerimmmmm

Bırakma sorunum yok amaa neden tekrar bırakmak istemiyorum onada anlam verebilmiş değilim yanii....:44::44::44:

tamam tamam şuan duruldum cnm bnm iyiyim..zaten birden geliyor diziden değil yani..ahh şu hormonlar ahhh

tahlillerin nasıl çıktı cnmm

Bırakma sorunum yok amaa neden tekrar bırakmak istemiyorum onada anlam verebilmiş değilim yanii....:44::44::44:

Bende oyle derdım hatta bır ara esımle denedık onunla dalga gectım ben bırakırım sen bırakamazsın dıe ama ılk ben dayanamadım :) burada bırakma ıhtımalım yok o derece yanı burası gelmeden once bende bılmıyordum :)

aa yakınsınız bizee ben asker eşiyimmm demek şırnaktasınız bizde mardinin bir ilçesindeyiz 2 sene kadar buralardayızzz

benim kocam da geçen sene orda yaptı askerliğini gülbebekim 15 ay..
mardin'de yani..

Son düzenleme:

canım belki size verilen fiyat hepsi içindedir.
ama benim gittiğim yerde öyle değil canım
4000 tl transfer ücreti 1000 tl tahliller falan 1500 tl de ilaçlar falan tutuyo.
sen gidince tekrar sorarsın canım..
ama bu bizim yaptıracağımız testler daha farklı bizim ilk denemede herşey çok iyiydi ama tutmadı dr çok şaşırdı o yüzden birde dna testleri kromazom testleri yapalım dediler
bunlarda 1000 -1500 tl arası tutar dedilerve tüp bebek merkezi olan bir yerde yapılması gerekiyormuş
ama şimdi araştırma hastahaneride yapıyor tüp bebek o yüzden bende cerrrahpaşa ve çapayı araştırıcam bu testleri yaparlarsa orda yaptıralım diyorum
eşim istemiyor gerçi ama bende boşuna o kadar para vermeyim diyorum
eğer aşılama olmazsa yazın tüp yapıcaz birde evde de tadilat yapıcaz çok zor olur bizim için
biz ilk tüp bebek için kredi çekmiştik 1,5 sene daha onu ödeyeceğiz.niye bu tüp bebek bu kadar pahallı ki

Mardın ıyı canım midyata sık sık gıdıyoruz orası bıldıgın medenıyet :) sen benım yasadıgım yerı gorsen :) mardın buraya gore bıldıgın paris kalıyor:)

mardinin de dargeçit tehlikeliymiş..

allah yardım etsin kuzum size..

canım inşallah iyi çıkmıştır herşey dr gösterdin mi sonuçları
birde bir şey sorucam canım sizde sadece sende mi bakıldı genetik testlere
eşinden spermiyogram alıp tünel testleri yapıldı mı
birde ücretsiz bakılıyor dimi bunlara

gülbebekim,sayılı gün çabuk geçer derler,allah yardımınız olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…