beksucum hamileyken sigaramı içiyorsunnnn sakınn amaa sakınnnkarnında bir can taşıyorsunnn kuzummm ben hamiş olsam istersemm delireyim yinede ağzıma vurmamm onuuuu
olmuyormuş oyle ıste bende oyle dıyordum hamıle bır bayan arkadasımız vardı ona yapma etme derken basıma geldı burda yasamak zoranlamak da zor emın ol ben gelmeden once bılmıyordm ama buraya gelen anlıyor canım
iyi seyirler canım ama gene ağlama dünki gibi
ben iyiyim kırmızılar bu gün gelicek galiba
bezde bu ay yapılması gerek testler vardı tüp bebek merkezinde yaptıracaktık ama dışarda da yapan yerler varmış onu yaptıralım diyoruz
tüp bebek merkezi 1000-1500 tl arası tutar demişti boşuna o kadar para vermeyelim diyorum
canım bunların hepisin doldurmak şart mı
tam üstüne bastın yine ağlıyorum şuan
günaydın puficim
allah iyiliğini versin hülyam alıntılama gııı,silmem lazım aslında ama hani sonradan gelip geçmişi okuyanlar görsün diye ellemiim dedim..:44:
Topiklerde link yazmak yassahhh
Hepsini doldurmasan da olur
Ben senin gözünden akan yaşa kıyamam. Duygusal arkadaşım benim. Ağlama ya onlar oynaılar para kazandılar gerçek değil onlar. Hadi üzülme ağlama
Günaydın bitanemmm benim. Hastaneden geldim. Genetik tahlil sonuçlarını aldım.
sildim ki :86:
Ben hepsine seni yazıcam
beksucum hamileyken sigaramı içiyorsunnnn sakınn amaa sakınnnkarnında bir can taşıyorsunnn kuzummm ben hamiş olsam istersemm delireyim yinede ağzıma vurmamm onuuuu
olmuyormuş oyle ıste bende oyle dıyordum hamıle bır bayan arkadasımız vardı ona yapma etme derken basıma geldı burda yasamak zoranlamak da zor emın ol ben gelmeden once bılmıyordm ama buraya gelen anlıyor canım
beksucumm ben çok azalttım sigarayıı varken gerçekten içmemmm kıyamamki bebeğimee ben bırakabiliyorum bırakma sorunumm yok fazla ama sıkıntıı iştee doğu gibi bir yerde tek başımayım sıkıldıkçaa tek tük yakıyorum iştee amaa karnıma meleğimm konsunn gerçekten içmemm yıllarca istemişim onu zehirlemeye hakkım yokki
tamammm sürerimmmmm
beksucumm ben çok azalttım sigarayıı varken gerçekten içmemmm kıyamamki bebeğimee ben bırakabiliyorum bırakma sorunumm yok fazla ama sıkıntıı iştee doğu gibi bir yerde tek başımayım sıkıldıkçaa tek tük yakıyorum iştee amaa karnıma meleğimm konsunn gerçekten içmemm yıllarca istemişim onu zehirlemeye hakkım yokki
Canım sende mı doguda sınbız sırnakgın ılcesındeyız o kdr zorlanıyorum kı sıze anlatamam bankaya gıtmem lazım yusuf yusufum su an anlatamam :S bunalıyorum daralıyorum korkuyorum ama elden gelecek bır sey yok ölümden korkmuyorum ama baska seylerden korkuyorum evt
Canım sende mı doguda sınbız sırnakgın ılcesındeyız o kdr zorlanıyorum kı sıze anlatamam bankaya gıtmem lazım yusuf yusufum su an anlatamam :S bunalıyorum daralıyorum korkuyorum ama elden gelecek bır sey yok ölümden korkmuyorum ama baska seylerden korkuyorum evt
aa yakınsınız bizee ben asker eşiyimmm demek şırnaktasınız bizde mardinin bir ilçesindeyiz 2 sene kadar buralardayızzz
Ben senin gözünden akan yaşa kıyamam. Duygusal arkadaşım benim. Ağlama ya onlar oynaılar para kazandılar gerçek değil onlar. Hadi üzülme ağlama
Bırakma sorunum yok amaa neden tekrar bırakmak istemiyorum onada anlam verebilmiş değilim yanii....:44::44::44:
aa yakınsınız bizee ben asker eşiyimmm demek şırnaktasınız bizde mardinin bir ilçesindeyiz 2 sene kadar buralardayızzz
aa cnm bizde şubatta tüp yaptırıcaz eğer eşimin tahliller normal çıkmazsa..
tahliller tüp bebeğe dahil değil miydi??
bana 4000 fiyat verdiler tedavi gördüğüm hastanede..şimdi birde tahliller mi var birde??
Mardın ıyı canım midyata sık sık gıdıyoruz orası bıldıgın medenıyet :) sen benım yasadıgım yerı gorsen :) mardın buraya gore bıldıgın paris kalıyor:)
canım pek belli denmez. Doktoru beklemedim bi daha. Zaten histeroskopiye kaldı iş, oda çekilse hepsni bir göstericem.
Mardın ıyı canım midyata sık sık gıdıyoruz orası bıldıgın medenıyet :) sen benım yasadıgım yerı gorsen :) mardın buraya gore bıldıgın paris kalıyor:)
Dediğin gibi oralarr paris amaa benim yaşadığım yer için öyle söylenmesi mümkün değil malesefffAilemi çok özledimm deniziii gezmeyii ah neleriii neleri özledim amaa gidemiyoruz işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?