mardinin de dargeçit tehlikeliymiş..
allah yardım etsin kuzum size..
Dediğin gibi oralarr paris amaa benim yaşadığım yer için öyle söylenmesi mümkün değil malesefffAilemi çok özledimm deniziii gezmeyii ah neleriii neleri özledim amaa gidemiyoruz işte...
mardinin de dargeçit tehlikeliymiş..
allah yardım etsin kuzum size..
Özleniyor özleniyor nelerı özlüyorum ama burası bıldıgınız her aksam olay her aksam anlatmak ıstemıyorum da pek fazla gorsenız en azından mardınde olay yoktur fazla orda suryanı ve arap cok burası gıbı degıl burası nasıl bılıyor musun ınsan dısarı cıktıgında kendını bır fılm ıcınde sanıyor... sıklıkla kapatma eglemlerı oluyor market dahıl heryerı haftaıcı hatfa sonu farketmıyor cok sey var ama hepsını anlatamam tabı
gülbebekim,sayılı gün çabuk geçer derler,allah yardımınız olsun canım..
tamam tamam şuan duruldum cnm bnm iyiyim..zaten birden geliyor diziden değil yani..ahh şu hormonlar ahhh
tahlillerin nasıl çıktı cnmm
inşallah herşey yolundadır pufim
gunaydın canlarımm kocişim hasta onnla ilglnmkkten ancak yaptım testi sonuç negatif üzüldüm mü evet biraz ama ne korkunun ne de üzntünn ecele faydası var elbet bizim de yüzümüz gülecek bi gun yola dvmm .... sizi çook seviyorumm sizin desteginizle de boyle güçlüyüm ii ki varsınızzzz
canım belki size verilen fiyat hepsi içindedir.
ama benim gittiğim yerde öyle değil canım
4000 tl transfer ücreti 1000 tl tahliller falan 1500 tl de ilaçlar falan tutuyo.
sen gidince tekrar sorarsın canım..
ama bu bizim yaptıracağımız testler daha farklı bizim ilk denemede herşey çok iyiydi ama tutmadı dr çok şaşırdı o yüzden birde dna testleri kromazom testleri yapalım dediler
bunlarda 1000 -1500 tl arası tutar dedilerve tüp bebek merkezi olan bir yerde yapılması gerekiyormuş
ama şimdi araştırma hastahaneride yapıyor tüp bebek o yüzden bende cerrrahpaşa ve çapayı araştırıcam bu testleri yaparlarsa orda yaptıralım diyorum
eşim istemiyor gerçi ama bende boşuna o kadar para vermeyim diyorum
eğer aşılama olmazsa yazın tüp yapıcaz birde evde de tadilat yapıcaz çok zor olur bizim için
biz ilk tüp bebek için kredi çekmiştik 1,5 sene daha onu ödeyeceğiz.niye bu tüp bebek bu kadar pahallı ki
gunaydın canlarımm kocişim hasta onnla ilglnmkkten ancak yaptım testi sonuç negatif üzüldüm mü evet biraz ama ne korkunun ne de üzntünn ecele faydası var elbet bizim de yüzümüz gülecek bi gun yola dvmm .... sizi çook seviyorumm sizin desteginizle de boyle güçlüyüm ii ki varsınızzzz
Özleniyor özleniyor nelerı özlüyorum ama burası bıldıgınız her aksam olay her aksam anlatmak ıstemıyorum da pek fazla gorsenız en azından mardınde olay yoktur fazla orda suryanı ve arap cok burası gıbı degıl burası nasıl bılıyor musun ınsan dısarı cıktıgında kendını bır fılm ıcınde sanıyor... sıklıkla kapatma eglemlerı oluyor market dahıl heryerı haftaıcı hatfa sonu farketmıyor cok sey var ama hepsını anlatamam tabı
Canımm doğrudur bizdede aynıları oluyor fark yok anlayacağın kapımının önündee askerimizi şehit ettilerr daha neler nelerdee bende anlatmayayım herşeyin hayırlısı....
1 tane eşimin sonucu 2 tane benim. onunkinde ve benim bir tanesinde, herhangi bir kromozon bozukluğununa rastlanmamıştır diyor. Ama benim diğerinde sonuç diyor 3 madde var ve bu 3 maddenin açıklaması var. Açıklamada,
aa ya da ag genotiplerinde gg genotipine göre trombotik olay riski 4-8 kat artmıştır
a aleline sahip bireylerde protrombin sentezi artmıştır. Bu durum artmış trombin oluşumuna ve tromboz riskinin artmasına yol açar.
tt genotipine sahip bireylerde cc genotipine göre azalmış enzim aktivitesi ve artmış homosistein düzeyi bulunmaktadır. Diğer risklerin varlığında arteriyel ve venöz tromboz için yatkınlığa yol açar Acaba bu nedir.
aminnn megim amiinn amaa gerçektennn çok özlüyor insannnn bildiğin en dandikk cafeleri bile özledimm yaniii yatarken hayal ediyorum nerelereee gidiyorum bir bilsen hayalimdee her sesten korkar oldumm yukarı katta bişey düşüyorrr ben irkiliyorum o derece yaniii....
diyorum ya benim eşim de 15 ay mardinde yaptı askerliğini..
2010da döndü..
anlatır hep bana,biliyo gibiyim.. anlıyorum seni bebekim
pufim,sana özelden bir link göndericem..
ordaki doktor hemen yanıtlıyo gün içinde soruları
Günaydın arkadaşlar :)
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bişi sormak istiorum ben size_?
Ben 6 aylık evliyim ama bebeişim olmuyorçünkü bende polistikover var
ve adet düzensizliği bazen 2 ayda 1 oluyorum felan dr. gittim hem devlete
hem özele gebelik engelleyici bi faktör yokmuş ama düzene girmesi için hap verdiler
doğum kontrol hapı bunla adet oluyorum ama gebelikten koruyor bi yandanda yani
kafam çok karıştı bende bıraktım hapı kullanmıyorum 3 aydır ve adet oldum 2 sefer
1 ay atladı yanişimdi ise adetimi 3 gün felam geçti ama karnımda ve belimde
dayanılmaz ağrılar var özellikle uzun zaman oturunca ve ayakta kalınca oluyor.
karnımdan çok rahatsızım üstelik ağrı sol taraftan başlayarak yayılıyor. napcam bilemiorum
aa mardinde yaptı demekkk vay bee önceden daha kötüymüş neler neler oluyormuş RABBİM tümm askerlerimizi polisimizi bütün güvenlik güçlerini korusun onları ailelerine bağışlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?