Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydın canlarımm kocişim hasta onnla ilglnmkkten ancak yaptım testi sonuç negatif üzüldüm mü evet biraz ama ne korkunun ne de üzntünn ecele faydası var elbet bizim de yüzümüz gülecek bi gun yola dvmm .... sizi çook seviyorumm sizin desteginizle de boyle güçlüyüm ii ki varsınızzzz

ARALIK AYI LİSTESİ

yummyny-----------1 aralık
hacer_31------------1 aralık
damlapal----------4 aralık
depresyonnn---------6 aralık
didos86-----------7 aralık
UmutSunuz---------9 aralık
firdevs27------------11 aralık
lotusdream--------14 aralık
yesil33-------------14 aralık
reyhan8585--------14 aralık
umutege16 -----------16 aralık
seyyah1984 ----------16 aralık
ebus81-----------16 aralık
a_d -------------17 aralık
zmg-----------17 aralık
duygucaa---------18 aralık
gonce-----------19 aralık
moon83---------19 aralık
Aleyna1979 -----------20 aralık
pieces---------20 aralık
azra2424 -----------22 aralık
periprenses ----------22 aralık
kar522 ----------22 aralık
Brownim---------23 aralık
_Zeynebim_-----23 aralık
birsum ---------- 24 aralık
elibeses----------25 aralık
hilal19 -----------25 aralık
gullumsun---------25 aralık?
biblo01 -----------25 aralık
sivatan ----------27 aralık
gulum2011-------28 aralık
elisizmit ----------29 aralık
gulbebek ----------29 aralık
efsaneee----------30 aralık
vilmaa--------------30 aralık
aysunayy ----------31 aralık

OCAK AYI LİSTESİ

yoluzun ----------1 ocak
hilalmenteskaya------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
meg--------------2 ocak
gulnevam---------3 ocak
haticeeeeee-------4 ocak
ildailda ------------5 ocak
ozlemdmr-----------5 ocak
puffy123-------------6 ocak
tweety_yteewt --------6 ocak
BLUEmoon2009--------7 ocak
ceyllan---------------8 ocak
aysunsedat ---------- 8 ocak
ecrin_81----------9 ocak
syncmaster----------9 ocak
megan17 ---------- 10 ocak
hevuk-------------10 ocak
KristaLBebeK----------10 ocak
eminemine -----------11 ocak

Son düzenleme:

gülbebekim,sayılı gün çabuk geçer derler,allah yardımınız olsun canım..

aminnn megim amiinn amaa gerçektennn çok özlüyor insannnn bildiğin en dandikk cafeleri bile özledimm yaniii yatarken hayal ediyorum nerelereee gidiyorum bir bilsen hayalimdee her sesten korkar oldumm yukarı katta bişey düşüyorrr ben irkiliyorum o derece yaniii....

tamam tamam şuan duruldum cnm bnm iyiyim..zaten birden geliyor diziden değil yani..ahh şu hormonlar ahhh

tahlillerin nasıl çıktı cnmm

inşallah herşey yolundadır pufim

1 tane eşimin sonucu 2 tane benim. onunkinde ve benim bir tanesinde, herhangi bir kromozon bozukluğununa rastlanmamıştır diyor. Ama benim diğerinde sonuç diyor 3 madde var ve bu 3 maddenin açıklaması var. Açıklamada,
aa ya da ag genotiplerinde gg genotipine göre trombotik olay riski 4-8 kat artmıştır
a aleline sahip bireylerde protrombin sentezi artmıştır. Bu durum artmış trombin oluşumuna ve tromboz riskinin artmasına yol açar.
tt genotipine sahip bireylerde cc genotipine göre azalmış enzim aktivitesi ve artmış homosistein düzeyi bulunmaktadır. Diğer risklerin varlığında arteriyel ve venöz tromboz için yatkınlığa yol açar
Acaba bu nedir.

duygummm

3 gün var adetine..
inşallah gelmez batasıcan da günün geçince bi daha yaparsın test kuzum,yada direkt kana gidersin..

seni seviyorum

ahh cnm ahhh..ya sabırlı olmak lazım devlette yaptırabilmek için..

yada paran olacak kafana göre yaptırabilmek için..yoksa bazılarımız için bebek hayal..

ben ciddi ciddi sormadım sadece telefonda bilgi aldım herşey dahil 4000 dediler ama ilacın dozu falan artar herhangi birşey olursa max.5000 olur dediler..

tutmazsa üzülürüm cnm onca para gider elbet..bizim kaynanamlar verecek parayı..eğer olmasaydı bende kredi çekerdim..

Allahım hepimizi tez vakitte evlat sahibi etsin..çok zor işler bunlar çook

üzülme cnm bnm..hayırlısı Rabbimden..inşallah gelecekler birgün bize bebişlerimiz...ama batına 3 gün varmış duygu erken yapmışsın

Son düzenleme:

DUYGUMMMM kuzucummmmm benimmmmm hayırlısıııı olsun preseeddimız varrr o bitmedikçe umutta var herşeyde bir hayır vardır sakınn üzülmeee desemde olmuyor iştee amaa bak gör dediğim gibi bu 3 ay çok önemlii gelecek bebişimiz bu ay olmazsaa birdahaki ayyy inşallah

pufim,sana özelden bir link göndericem..
ordaki doktor hemen yanıtlıyo gün içinde soruları

diyorum ya benim eşim de 15 ay mardinde yaptı askerliğini..
2010da döndü..
anlatır hep bana,biliyo gibiyim.. anlıyorum seni bebekim

canım ben özelden mesajına cvp veremiyorum.mesaj sayım dolmadığı için antalyadayım sen istanbuldaymıssın yardımcı olmak isterim tabi ki ama nasıl olacak??????

diyorum ya benim eşim de 15 ay mardinde yaptı askerliğini..
2010da döndü..
anlatır hep bana,biliyo gibiyim.. anlıyorum seni bebekim

aa mardinde yaptı demekkk vay bee önceden daha kötüymüş neler neler oluyormuş RABBİM tümm askerlerimizi polisimizi bütün güvenlik güçlerini korusun onları ailelerine bağışlasın inşallah...

adetten sonra
28 kasım 35.9
29 kasım 36.0
30 kasım 35.5
01 aralık 35.7
02 aralık 35.8
03 aralık 35.5
04 aralık 35.5
05 aralık 35.6
06 aralık 35.8
07 aralık 35.9
08 aralık 36.1
09 aralık 36.1
10 aralık 36.2
11 aralık 36.1
12 aralık 36.3
13 aralık 36.1
14 aralık 36.4
15 aralık 36.4

2 -6 aralık arası ovulasyon donemı

bı bakarmısınız atesıme adetım 20 aralık

Günaydın arkadaşlar :)
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Bişi sormak istiorum ben size_?
Ben 6 aylık evliyim ama bebeişim olmuyor çünkü bende polistikover var
ve adet düzensizliği bazen 2 ayda 1 oluyorum felan dr. gittim hem devlete
hem özele gebelik engelleyici bi faktör yokmuş ama düzene girmesi için hap verdiler
doğum kontrol hapı bunla adet oluyorum ama gebelikten koruyor bi yandanda yani
kafam çok karıştı bende bıraktım hapı kullanmıyorum 3 aydır ve adet oldum 2 sefer
1 ay atladı yani şimdi ise adetimi 3 gün felam geçti ama karnımda ve belimde
dayanılmaz ağrılar var özellikle uzun zaman oturunca ve ayakta kalınca oluyor.
karnımdan çok rahatsızım üstelik ağrı sol taraftan başlayarak yayılıyor. napcam bilemiorum

adet duzensızlıgın oldugu ıcın hayıt hapı adetten sonra kullanabılırsın yada aktardan alabılırsın hayıt otu suyunu ıcebılırsın bu adetı duzene sokuyor

aa mardinde yaptı demekkk vay bee önceden daha kötüymüş neler neler oluyormuş RABBİM tümm askerlerimizi polisimizi bütün güvenlik güçlerini korusun onları ailelerine bağışlasın inşallah...

Aminnn...
Allah korusun,ailelerine sevdiklerine bağışlasın onları..

kan dökülmesin artık

Gunaydin kizlar aile hekiminde randevumuz vardi tansiyonum 15'e 12 cikti idrarimdada protein varmis on gun tansiyon takibi yarinda kendi drmdan tahlil verdiler hamilelikte yuksek tansiyon ve protein istenmeyen bi durummus hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…