Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbulduk canım benım iyim biraz nette doktor araştırdım tatlımsen nasıl oldun canım akşam agrın vardı galıba:18::18:

düne göre iyiyim canım ama yinede kasıklrım ağrıyor adet oldum olucam gibiyim kuzum yaaa bugünü saymazsam 7 gün kaldı adetime bulabildinmi canım doktor:18:

hava bulutlu yağmur yağacak vee bacaklarımmm sızlıyor bende romatizmamı var yoksaa:44:

düne göre iyiyim canım ama yinede kasıklrım ağrıyor adet oldum olucam gibiyim kuzum yaaa bugünü saymazsam 7 gün kaldı adetime bulabildinmi canım doktor:18:

dikkat et canım inşallah gelmez kırmızılar bebiş gelirrr amiiinnnnnnnnnn 3 tane buldum artık aralarında bırını sececem :18:

dikkat et canım inşallah gelmez kırmızılar bebiş gelirrr amiiinnnnnnnnnn 3 tane buldum artık aralarında bırını sececem :18:

inş canım yaaa hayırlısı ne düşüneceğimide bilemiyorum ki adet sancısı gibi olunca haliyle biraz moralim bozuluyor ama 11 gün kala başladı ağrılar ve 2 gün sadece geldi kan oda böyle kiremit rengi olur yaaa onun gibi sende kanama olmuşmuydu yada belirtilerin nelerdi fıstığımmmm:18::18::18::18::18:

yolaaaa yollaaa kızzzz

seni bilmem ama bende var çocukluğumdan beri
çok zor bişey bacaklarım hep ağrır benim
yazın sadece rahat olurum tam bi çile valla

ildacımm inşalah yoktur diycem ama sanırım var böle havalarda sızlıyor bacaklarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…