inş canım yaaa hayırlısı ne düşüneceğimide bilemiyorum ki adet sancısı gibi olunca haliyle biraz moralim bozuluyor ama 11 gün kala başladı ağrılar ve 2 gün sadece geldi kan oda böyle kiremit rengi olur yaaa onun gibi sende kanama olmuşmuydu yada belirtilerin nelerdi fıstığımmmm:18::18::18::18::18:
slm kızlar nasılsınızelfcım nasılsın tatlım asembcım yok galiba
benımde adetıme 10 kala kasık agrıları cok vardı gece uyuyamıyordum adet oldum olacak gıbıydı agrı hele sırtım kopacak gıbıydı bendekine kanama denılmezdı ama kremit rangınde sıvı geldı bırkac kez akıttı cok oluyo canım göguslerım cok agrıyodu ve uclarında yag bezlerı gıbı kucuk noktalar oluşuyodu ve cokta uyuyordum
A.S cnm nasılsın
aynen canım bendede aynısı kiremit rengi gibi sıvı şeklinde kanama dediğim kasıklarım fena gece uyandım hatta ağrısına sırtım da ağrıyor ama benim skolyozum olduğu için hep ağrı olur belim kopuyor böyle ne yatabiliyorum nede yattığım yerden kalkabiliyorum canım göğüslerimde dedim yaaa üzerine yatamıyorum çok şiş dolgunluk var yanii ama bilemiyorum geçen aylarda da aynısı oldu düşükle sonuçlandı çevremdeki herkes düşük yappışın diyorlar kuzum yaaaa
Yilin en kommik kk uyesi---- ildaildaaaaaaaa
ayy inşşalllllahhhhhhh hamişsındır yaaa benım boyle agrılarım oldugu için 3 defa doktora gıttım ama bı sonucta alamıyordum
kizlar moralimm cok bozukkkkkkkkk
telefonum calindi is yerindeeeeee
aglamaktan bir hal oldum
aman kuzum yaaa bende çok gitttim bu nedenlerden yaaa belirtilerde oluyordu ama birazda ben üretiyordum acaba hamilemiyim diye düşünmekten abuk subuk şeyler uyduruyordum o yüzden şimdi kendimi şartlandırmıyorum:18:
kizlar moralimm cok bozukkkkkkkkk
telefonum calindi is yerindeeeeee
aglamaktan bir hal oldum
avatarımdaki gibi bi kızım olsa sanırım ben aklımı kaçırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?