Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benımde adetıme 10 kala kasık agrıları cok vardı gece uyuyamıyordum adet oldum olacak gıbıydı agrı hele sırtım kopacak gıbıydı bendekine kanama denılmezdı ama kremit rangınde sıvı geldı bırkac kez akıttı cok oluyo canım göguslerım cok agrıyodu ve uclarında yag bezlerı gıbı kucuk noktalar oluşuyodu ve cokta uyuyordum

aynen canım bendede aynısı kiremit rengi gibi sıvı şeklinde kanama dediğim kasıklarım fena gece uyandım hatta ağrısına sırtım da ağrıyor ama benim skolyozum olduğu için hep ağrı olur belim kopuyor böyle ne yatabiliyorum nede yattığım yerden kalkabiliyorum canım göğüslerimde dedim yaaa üzerine yatamıyorum çok şiş dolgunluk var yanii ama bilemiyorum geçen aylarda da aynısı oldu düşükle sonuçlandı çevremdeki herkes düşük yappışın diyorlar kuzum yaaaa

ayy inşşalllllahhhhhhh hamişsındır yaaa benım boyle agrılarım oldugu için 3 defa doktora gıttım ama bı sonucta alamıyordum

ne çok kaynatıyosunuz kı8zlar ya burda çalışıyoruz herhalde yetişemiyorum yavaş yavaş yazın geçmişi okuyum diyorum yetişemiyorum yeniye mesaj yazana kadar siz 2 sayfa atlamış oluyosunuz zaten bilgisayarda yavaş zatennn cıkkss cıkksss cıkksss

ayy inşşalllllahhhhhhh hamişsındır yaaa benım boyle agrılarım oldugu için 3 defa doktora gıttım ama bı sonucta alamıyordum

aman kuzum yaaa bende çok gitttim bu nedenlerden yaaa belirtilerde oluyordu ama birazda ben üretiyordum acaba hamilemiyim diye düşünmekten abuk subuk şeyler uyduruyordum o yüzden şimdi kendimi şartlandırmıyorum:18:

koca aramış diyoki helal sana
noldu dedim
kredi kartı nerdeyse hiç gelmemiş dedi sen bişey almadın mı bu ay dedi
yoo dedim
ozaman kadınlar kulübünden lütfen hiç çıkma hep orada takıl dedi
laf mı soktu bana

Yilin en citir gofreti de benim pasa kuzummm

Eklentiler

• $IMG0048A.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 17
aman kuzum yaaa bende çok gitttim bu nedenlerden yaaa belirtilerde oluyordu ama birazda ben üretiyordum acaba hamilemiyim diye düşünmekten abuk subuk şeyler uyduruyordum o yüzden şimdi kendimi şartlandırmıyorum:18:

rabbım hayırlı olanı nasıp eder inşallah hepımıze ama bence var gibi kafanı karıştırmak istemem ama ben hıslerımde yanılmam tatlım rabbım duyar sesımısıde bu ay sevıncı yasatır bıze amiiiiiinnnnnnnnn canım aminnnnn gonlunu ferah tutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…