sağol canım
benim kırmızılar bugün yada yarın gelicek canım ateşim çok düşük
kızlar şimdi ben 2011 en lerini mesaj bölümüne kaydettim
yanlarına yazıcam dimi makarakukara adlı kişiye göndericem sanırım :44:
off ben her sabah daha fazla gelmeye başladım hiç sorma
hiç de bişey yemiyorum nasıl kilo alıyorum bir anlasam
canım idrarı kaba alıp üstüne damlalıkla idrar damlattıkların kaset tipi
test kaba batırıp çıkardıkların kalem tipi
bendeee
hoş geldin gebe hatun ......yaa fazla takma geçemsi yakındır bulantıların eğer çok fazlaysa bulantı ilacı kullanabilirsin.
selammmmmmmm.
sanada selam hoş geldin.....miyaba....
eve işi bitmez canım bitmez yap yap yapılmaış gibi oluriyiyim eminecimmm temizlik yapmam gerekk ben hala oturuyorum işte
gelen olsa rezil olcamm
midem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum süreklibide kusmak fobi gibi bişey benim için titreme geliyo çok fena oluyorum bi müddet kendime gelemiyorum
bugün iyiyim tatlımfsh
lh
prolaktin
e2
tsh
inşallah adet olmazsın canım
en doktor:ferdat85 ha
meraba ildacım nasılsın
bende ööle yapıyorum canımcanım o soruları kopyala sonrada mesaj bölümüne yapıştır karşılarına yazmak isimleri yazım mege göndeririz bende şimdi dolduruyorum ama ben bir soruya bir kaşinin adını yazmak istiyorum olur mu acaba:44::44::44:
çok teşekkürederimmmmhamişsin galiba canım. Allah sağlıkla hayırla hucağına almanı nasip etsin. bize de dua et
çok dayanılmıcak gibi ise hamilelere verlien mide bulantısı haplarından yazdırsana canım doktoruna eczaneye gitsen bile verirler..midem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum süreklibide kusmak fobi gibi bişey benim için titreme geliyo çok fena oluyorum bi müddet kendime gelemiyorum
bende hamile kalmak kusmak istiyorum uykusuz geceler istiyorummm
çok dayanılmıcak gibi ise hamilelere verlien mide bulantısı haplarından yazdırsana canım doktoruna eczaneye gitsen bile verirler..
mide bulantısı cok menem bişiiii
bende hamile kalabilirim ama kalmayabilirim de ama mide bulantısı çekmek istemiyorum
gebiş olayım ama hiç bir sorunum olmasın lütfen mümkünse ay bende çok şey istiyorum dimeee
ben de döner yemek istiyorum ama dönerim dönmesin istiyorum
psikopat seni
duygu yapmış canım test negatif ama 3 gün var adetine daha
bu arada ben siteye yeni üye oldum kullanmayı pek bilmiyorum:)
söyledim doktora aldım ilacı hatta ama bulantımı geçirmediği gibi bide acayip uyku yapıyo bana çalışamıyorum bile..çok dayanılmıcak gibi ise hamilelere verlien mide bulantısı haplarından yazdırsana canım doktoruna eczaneye gitsen bile verirler..
mide bulantısı cok menem bişiiii
ya bu 2011 enlerinde ne sorular var ööle
En asabi kk üyesi kim yavvv
çalışmadığım yerlerden gelmiş sorular
Alışırsın canum hemencik
hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?