Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok teşekkürederimmmmhamişsin galiba canım. Allah sağlıkla hayırla hucağına almanı nasip etsin. bize de dua et

hoş geldin gebe hatun ......yaa fazla takma geçemsi yakındır bulantıların eğer çok fazlaysa bulantı ilacı kullanabilirsin.

selammmmmmmm.

sanada selam hoş geldin.....miyaba....

iyiyim eminecimmm temizlik yapmam gerekk ben hala oturuyorum işte
gelen olsa rezil olcamm
eve işi bitmez canım bitmez yap yap yapılmaış gibi olur sana kolay gelsin
midem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum sürekli bide kusmak fobi gibi bişey benim için titreme geliyo çok fena oluyorum bi müddet kendime gelemiyorum

çok geçmiş olsun canım benim gibisin benimde fobim var ve birisinin kustuğunu şahit olursam bende hemen çıkarıyorum bir ara kızım hasta olmuştu kusuyodu sürekli onunla bile ilgilenemedim babası ilgilendi sağolsun okadar hassasım yaniii

fsh
lh
prolaktin
e2
tsh
inşallah adet olmazsın canım
en doktor:ferdat85 ha

meraba ildacım nasılsın
bugün iyiyim tatlım
2 gündür bi tuhaftım
durup durp ağlıyordum sanırım hassaslaştım
ama bugün hava çok güzel bende hep güneşten enerji alan bi tipimdir ii geldi bugün hava bana
bende ööle yapıyorum canım
hepinizi yazıyorum valla

midem hala berbat durumda sabahmış geceymiş demeden kusuyorum sürekli bide kusmak fobi gibi bişey benim için titreme geliyo çok fena oluyorum bi müddet kendime gelemiyorum
çok dayanılmıcak gibi ise hamilelere verlien mide bulantısı haplarından yazdırsana canım doktoruna eczaneye gitsen bile verirler..
mide bulantısı cok menem bişiiii

bende hamile kalmak kusmak istiyorum uykusuz geceler istiyorummm

bende hamile kalabilirim ama kalmayabilirim de ama mide bulantısı çekmek istemiyorum
gebiş olayım ama hiç bir sorunum olmasın lütfen mümkünse ay bende çok şey istiyorum dimeee

ben de döner yemek istiyorum ama dönerim dönmesin istiyorum

ARALIK AYI LİSTESİ

hacer_31------------1 aralık
yummyny ---------- 1 aralık
KristaLBebeK ---------- 2 aralık
damlapal ---------- 4 aralık
depresyonnn ---------- 6 aralık
didos86 ----------- 7 aralık
UmutSunuz ----------9 aralık
firdevs27 ----------- 11 aralık
ceyllan---------------11 aralık
lotusdream--------14 aralık
yesil33 ---------- 14 aralık
reyhan8585 ---------- 14 aralık

çok dayanılmıcak gibi ise hamilelere verlien mide bulantısı haplarından yazdırsana canım doktoruna eczaneye gitsen bile verirler..
mide bulantısı cok menem bişiiii
söyledim doktora aldım ilacı hatta ama bulantımı geçirmediği gibi bide acayip uyku yapıyo bana çalışamıyorum bile..
geçen gün 2 dk masaya kafamı koydum uyumuşum o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…