Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iphone du
ve is yerinde heryeri taradik herkese sordum
gelen ailelerden calmislardir diye süpheleniyorlar
giden gitti ama yine de cok moralim bozuldu ya
beni mi bulur hep

geçmiş olsun tatlım inşallah bulunur ya , şu insanlar nasıl başkasının malına canına kastediyorlar ya öteki tarafı hiç düşünmüyorlar allah akıl fikir versin çalana da geri getirsin telefonunu.

mrb kızlar can sıkıntısından baktım coluk cocuk oldugu yok kendımde degişiklik yapayım dedim saçlarımı boyadım yenı daha nasıl bişey oldugu bellı degıl kurumadı

öldüm gülmekten heee
aynı zamnda avatarına bayıldım senin ilkine kesin kızın olucak
ayy inşallahh ya valla Allahın bildiğini sizden kaçıramam.gönlümü biliyo sonuçta .ama yeterki sağlıklı olsunlar başka bişey istemem
Yilin en citir gofreti de benim pasa kuzummm
oyy kuzum benim yaa tipe bak
mrb kızlar
duygu sabah test yapcaktı haberı olan var mı sonucta?
yaptı canım negattif ama 3 günü daha var erken yani
kız senin kocan uzak doğulumu bu kızın gözler çekik. Böyle bir kızın olması için, çin, japonya, güney kore gibi ülkelerden bir kocaya sahip olman lazım:26:
kız benim kocanın gözleri ööle benimde yumuk yumuk bengüye çok benzetirler beni
düşün artık
ama benim koca esmerdir.
abime çekerse sapsarı ela gözlü bişi olur
bütün kayitlarim herseyim gitti
birde iphone 3gs di
üzüldüm yaaaa çok
aman mala gelsin boşver
şimdilik evlat acısı gibi gelir geçer sonra bikaç güne
ama umarım bulnur

aileler cocuklarini almaya geliyorlar
onlardan süpheleniyorlar
ya da stajerler yapti diyorlar
müdüre söyledim arama tarama yapacakmis

inşallah bulunur canım benim üzme kendini
benimde bir kere iş yerinde çantamı çalmışlardı
ormanda bulmuş ormancı sonra alışveriş yaptığım bir yer vardı onun kartını bulmuş cüzdanımda orayı aramış adamda tanıyo ya beni ormanda bulunduğunu duyunca çok şaşırmış korkmuş birilerinin beni kaçırdığını falan düşünmüş

mrb kızlar can sıkıntısından baktım coluk cocuk oldugu yok kendımde degişiklik yapayım dedim saçlarımı boyadım yenı daha nasıl bişey oldugu bellı degıl kurumadı

mrb cnm bende saçlarda değişiklik istiyorum, ama karar veremedim kuaföre mi gitsem evde köpük boya ile kendim mi boyasam? geçen sefer dib boyasına gitmiştim tutaramadı kuaförüm

allah belasini versin calanin insallah telefon elinde bozulur

Bilgi ve İhbar Merkezi’ne Türkiye’nin her yerinden 444 9 777 - 0312 232 23 23 numaralı telefonu aramak sureti ile 7/24 ulaşılabilmektedir..
Canım ımeı numarasını biliyosan ve içindeki hat senin adına ise burdan telefonunu komple kapattırabilirsin. Daha sonrada savcılığa dilekçe yazabilirsin.

ayyyyyyyy inş fıstığım inş yaaa hayırlısıyla inş vardırr bakalım kuzummmm yaaa haberleri veririm üçümüzde hamiş oluruz canımm yaaa

benım pc gene kafayı yedı yaaa deli etttı benı superrrr olur canım hade inşşşallahhhhhhhhhhh

iphone du
ve is yerinde heryeri taradik herkese sordum
gelen ailelerden calmislardir diye süpheleniyorlar
giden gitti ama yine de cok moralim bozuldu ya
beni mi bulur hep
çok geçmiş olsun canım kamera kaydı felan yokmu baktırsaydın
kız senin şu alıngan haline bayılıyorum
heheheheh evett biraz alıngan bir yapım var doğruuu
[

hoşgeldin canım benim görmem mi seni ben nasılsın
eneee hülyada gördü beniiiii iyim canım sen nasılsın yoğun bir şekilde çalışıyorummmm
mrb tatlım nasılsın ?

iyim canım çok sağolll

mrb cnm bende saçlarda değişiklik istiyorum, ama karar veremedim kuaföre mi gitsem evde köpük boya ile kendim mi boyasam? geçen sefer dib boyasına gitmiştim tutaramadı kuaförüm

ben dün köfere gittim sordum ne kadara ediyosunuz diye baya fazla geldi marketten aldım boya kendim aynanın karşısında boyadım tarcın bakır renk bu sene çok modaymış

asemb yı merak ettım gırerdı elfcım ya hep bu saate inşşallah bı sıkıntı yoktur:18::18:

cnm imei numarasini bilmiyorum
ben yurt disinda yasiyorum

inşallah canım olur bebeşin avatar olarakta kızının fotoğraflanı kullanırsın

gecer de cnm simdi artik herkese süpheli gözle bakicam
bu mu caldiki yoksa bu mu caldi ki diye
sinir bozucu birsey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…