Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sanmiyorum bulunsun canim da
sinir oldum yaa handi pislik yaptiysa artik

saol cnmm
yok cnm kamera flaan is yerinde malasef

diyarbakırda canım 3 tane buldum artık secım yapacam aralarında:18::18:

HAYIRLISI tatlım. inşallah memnun kalırsın doktorundan

ben dün köfere gittim sordum ne kadara ediyosunuz diye baya fazla geldi marketten aldım boya kendim aynanın karşısında boyadım tarcın bakır renk bu sene çok modaymış

evet tarçın bakır güzel duruyor ,bende beğeniyorum , hürrem den sonra meşhur oldu:)

canım görmem mi seni ben bazen burda oluyorum ama cevap yazamıyorum biri geliyo yanıma sayfayı aşağıya indiriyorum öyle kalıyo 15-20 dk sonra sayfalar geçmiş oluyo cevap yazamıyorum sinir oluyorum yanıma biri gelinceben iyim canım bak kırmızılarım gelecek ama hiç moralim bozuk değil gördün mi hiç üzmüyorum kendimi
:44::44:
sanmiyorum bulunsun canim da
sinir oldum yaa handi pislik yaptiysa artik

saol cnmm
yok cnm kamera flaan is yerinde malasef

allaha havale et canım
sana birşey olmasın da

acıktımmmm yaaa eyse ben birşeyler atıştırıyım gelyimmm
ya aynı zamnda benim bugün adetin 5. günü ama 3. günden sonra hiç kanamam olmadı zaten her ay 3 gün sürüyo ama sonrasında lekelenmeler oluyodu ama 2 gümdür hiç birşey yokk:26:

afiyet olsun canım sen bu ay hasta olmuştun ya belki ondan olabilir :44::44:

slmmm kızlar ben geldııım
elfim sevdamm benı merak etmişsiniz uyumusum bugun baya geç kalktım sonra dedım evı toplıyım çamaşırlar birikmiş onları attım makınaya sonrada banyoya girdim şimcik çıktım
nasılsınız bugun canlarım

iyiz tatlim senle bebiş nasılsınız evet vala merak ettık sıhatler olsun bu arada canım benım ben korkuyorum ya tek basıma yapamıyorum akşam eşim evdeyken ancak yapabılıyorumm

canım benimyaaa bende beni unuttular diye kendi kendime üzülüyodumm
evet ya bendede oluyo aslında sayfa açık kalıyo ama yazamıyorum okuyamıyorum müşteri geliyo ,lgilen telefon çalıyo ilgilen müşteri şikayet eder servis elemanına ulaşamazsın ençokta servis elamanına vuruyum ben onun yüzünden birsürü iş aksıyoo : ayyy ayyy daha birsürü şey yaa bir bırakında şurda yazayım değğilmii
:126::126:
evet cnm yapacak birsey yok
nasibimde degilmis demekki telefon
üzülme tememmii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…