inşallah bulunur canım benim üzme kendini
benimde bir kere iş yerinde çantamı çalmışlardı
ormanda bulmuş ormancı sonra alışveriş yaptığım bir yer vardı onun kartını bulmuş cüzdanımda orayı aramış adamda tanıyo ya beni ormanda bulunduğunu duyunca çok şaşırmış korkmuş birilerinin beni kaçırdığını falan düşünmüş
çok geçmiş olsun canım kamera kaydı felan yokmu baktırsaydın
heheheheh evett biraz alıngan bir yapım var doğruuu
eneee hülyada gördü beniiiiiiyim canım sen nasılsın yoğun bir şekilde çalışıyorummmm
iyim canım çok sağolll
evet kucagımda cok zararlı ama topik mıklatıs gıbı cekıyo kendıne bize napalım:126:
diyarbakırda canım 3 tane buldum artık secım yapacam aralarında:18::18:
ben dün köfere gittim sordum ne kadara ediyosunuz diye baya fazla geldi marketten aldım boya kendim aynanın karşısında boyadım tarcın bakır renk bu sene çok modaymış
öyle oluyor valla kuzum yaaa ayrı kalamıyoruz buradan iyikide var yoksa ne yapardık ama asemb yok bugün mutlaka girerdi birşeymi oldu acaba:18::18::18:
kızlar derya baykalda hamıleler için zencefili öneriyorlar mide bulantısı için faydası oluyormuş
saol cnmm
yok cnm kamera flaan is yerinde malasef
üzülme canım evet mal canın yongasıdır ama üzme kendini
alanın yanına kar kalmaz merak etme
canım görmem mi seni ben bazen burda oluyorum ama cevap yazamıyorum biri geliyo yanıma sayfayı aşağıya indiriyorum öyle kalıyo 15-20 dk sonra sayfalar geçmiş oluyo cevap yazamıyorum sinir oluyorum yanıma biri gelinceçok geçmiş olsun canım kamera kaydı felan yokmu baktırsaydın
heheheheh evett biraz alıngan bir yapım var doğruuu
eneee hülyada gördü beniiiiiiyim canım sen nasılsın yoğun bir şekilde çalışıyorummmm
iyim canım çok sağolll
sanmiyorum bulunsun canim da
sinir oldum yaa handi pislik yaptiysa artik
saol cnmm
yok cnm kamera flaan is yerinde malasef
acıktımmmm yaaaeyse ben birşeyler atıştırıyım gelyimmm
ya aynı zamnda benim bugün adetin 5. günü ama 3. günden sonra hiç kanamam olmadı zaten her ay 3 gün sürüyo ama sonrasında lekelenmeler oluyodu ama 2 gümdür hiç birşey yokk:26:
öyle oluyor valla kuzum yaaa ayrı kalamıyoruz buradan iyikide var yoksa ne yapardık ama asemb yok bugün mutlaka girerdi birşeymi oldu acaba:18::18::18:
asembcım hoşgeldınn nerelerdeydın tatlım merak ettık elfle
ayyyy inşallahhhinşallah canım olur bebeşin avatar olarakta kızının fotoğraflanı kullanırsın
gecer de cnm simdi artik herkese süpheli gözle bakicam
bu mu caldiki yoksa bu mu caldi ki diye
sinir bozucu birsey ya
slmmm kızlar ben geldııım
elfim sevdamm benı merak etmişsiniz uyumusum bugun baya geç kalktım sonra dedım evı toplıyım çamaşırlar birikmiş onları attım makınaya sonrada banyoya girdim şimcik çıktım
nasılsınız bugun canlarım
canım benimyaaa bende beni unuttular diye kendi kendime üzülüyodummcanım görmem mi seni ben bazen burda oluyorum ama cevap yazamıyorum biri geliyo yanıma sayfayı aşağıya indiriyorum öyle kalıyo 15-20 dk sonra sayfalar geçmiş oluyo cevap yazamıyorum sinir oluyorum yanıma biri gelinceben iyim canım bak kırmızılarım gelecek ama hiç moralim bozuk değil gördün mi hiç üzmüyorum kendimi
:44::44:
allaha havale et canım
sana birşey olmasın da
evet cnm yapacak birsey yok
nasibimde degilmis demekki telefon
nasıl yapıcakmışız peki tarif verdi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?