yok ben cıkarmıyorum sadece gelip gıdıyo bulantı oda sabahları olluyocanım 3 tane buldum bugun bıde ablamdn haber beklıyorum yarın randevu alırım
kızlarrr sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmm?????????
doktor kesin bişey diyemem dedi...bu hcg dün yapıldı...yarın tekrar hcg bakıcaz dedi...
yorumlarınızı bekliyorum...........çooooooook heyecanlıyım...lütfen yazın bişeylerrrrrrrrrrrr.
Eki Görüntüle 307517 Eki Görüntüle 307518
doktor kesin bişey diyemem dedi...bu hcg dün yapıldı...yarın tekrar hcg bakıcaz dedi...
yorumlarınızı bekliyorum...........çooooooook heyecanlıyım...lütfen yazın bişeylerrrrrrrrrrrr.
hoşbuldum cnm benım
oyy kıyamam sana yaa
bide iphone yanıı ınsanın ıcı gider gerçekten
ama yapcakda bişey yokki pis hırsızzz
allahından bulsunn
oooooooooooooo maaşallahımız var hanımlar ...........hepinize merabaaaaaaaaa..
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 1 ziyaretçi)
hoşgeldin canım avatarına bayılıyorum seninoooooooooooooo maaşallahımız var hanımlar ...........hepinize merabaaaaaaaaa..
canım sen daha kana gitmedin dimi seni topiğin en sabırlısı seçiyorumhoşbuldum cnm benım nasılsın bugun
olur canım bende oruç tuttuğum zaman öyle yapmuştım meg ve ferda olur demiştikızlar ben 2 gündür 3 ten 7 e kadar idrarımı tutp sıvı almıyordum ovucan için
ama bugün 4 ten 8 e kadar tutucam bişey olmaz di mi
kızlar sanırım iyicene paranoyak oldumm
hamilelik belirtileri için sürekli kafamdan bişiler mi uyduruyorum yoksa bunlar gercek mii
sol gögsümde bi sızlama oluyoo suanda bi agrı giriyo gibiiii
ve büyümeye başladılar daha 10 gün var bata......
karın ve kasık agrısı zaten pazar gününden beri devammm
offf yarın doktora gitsem heyecandan uyuyamıcam
varsa var oldugunu biliyim yoksa yokkk:111:
koca aramış diyoki helal sana
noldu dedim
kredi kartı nerdeyse hiç gelmemiş dedi sen bişey almadın mı bu ay dedi
yoo dedim
ozaman kadınlar kulübünden lütfen hiç çıkma hep orada takıl dedi
laf mı soktu bana
kizlar moralimm cok bozukkkkkkkkk
telefonum calindi is yerindeeeeee
aglamaktan bir hal oldum
cok sıkılırdık canım bende merak ettım doktoramı gıttı acaba:18::18:
ne guzel benımkide hafıflıycek gıbı sanki geçsin en kısa surede ya cok gıccık bişeyy
hadı bakalım kuzum ınsallah ıyı cıkar drlarımızda zorluk yaşamayız
yaa hiç olur muu sen alınmışsındırrdemek kk nın bu yararı da varr..
ayy çok üzüldüm canım yaa ona da nasip olmasın inşallah haram elde ettiği şey nasıl işine yarayacaksa. Telinde güzelmiş yaa.. Ama olmuş işte artık. Benimde evlenmeden önce eski işyerimde çantam çalınmıştı odama koyup tuvalete gitmiştim sabahtı daha kimse gelmemişti bizden ama personelden şüphelendik çünkü müşteri bizim oraya girmez üst katlara gelirler hizmet almaya falan bizim muhasebe otoparkın içindeydi kimse tahmin etmez bir kişiden şüphelenmiştik ama tabi ispat edemedik aylığımı da yeni almıştım neyse ki anneme vermiştim fazla para yoktu bende.. Allah verir cezalarını merak etme sen canımm geçmiş olsun çokk..
asembi bende merak ettim..
hcg degerın kactı canım
kız soruyo musun bideeeee
yummy canım tebrikler hamişsin işte
gecer canım tabı bu gunlerde sen nasıl buldun dr
bende iyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum şekerim, bebiş nasıl yaramazlık yapıyormUhoşbuldum cnm benım nasılsın bugun
oooooooooooooo maaşallahımız var hanımlar ...........hepinize merabaaaaaaaaa..
kızzz yummyny, naptın bu ay anlat çabuk
kür ilaç hayıt ferdat pozisyonu hangisiiiiii
kızlar doktor bu hcg değeri ile henüz birşey diyemem dedi...yarın eğer katlanmışsa değer o zaman bişey diyebilirim dediii....
eğer hamileysem muzice olur çünkü ben belki hatırlasınız batımdan 15 gün geçmişti geöen cuma gittim hcg 0.23 çıkmıştı, doktor
haftaya adet olmazsan yeniden gel, kan testi yapar adet görmen için ilaç veririm demişti...ben bugün aslın adet görmek için ilaç almaya gittim doktoraaaaaaaaa..........
kızlar topikte sorunmu var ya sayfalara gıremıyorum:18::18:
evet cnm internetten arastirdim ama yapilicak birsey yok
hemen apple de olan sifrelerimi falan degistim en azindan benim bilgilerimle birsey yapmasinlar diye
adilerrr
hoşgeldin canım avatarına bayılıyorum senin
canım sen daha kana gitmedin dimi seni topiğin en sabırlısı seçiyorum
olur canım bende oruç tuttuğum zaman öyle yapmuştım meg ve ferda olur demişti
belkide vardır canım niye bu kadar ümitsizsinki
düşük yapan arkadaşlar diğer ay hemen hamiş kaldı inşallah seninde olmuştur canımmm
yaa hiç olur muu sen alınmışsındırrdemek kk nın bu yararı da varr..
ayy çok üzüldüm canım yaa ona da nasip olmasın inşallah haram elde ettiği şey nasıl işine yarayacaksa. Telinde güzelmiş yaa.. Ama olmuş işte artık. Benimde evlenmeden önce eski işyerimde çantam çalınmıştı odama koyup tuvalete gitmiştim sabahtı daha kimse gelmemişti bizden ama personelden şüphelendik çünkü müşteri bizim oraya girmez üst katlara gelirler hizmet almaya falan bizim muhasebe otoparkın içindeydi kimse tahmin etmez bir kişiden şüphelenmiştik ama tabi ispat edemedik aylığımı da yeni almıştım neyse ki anneme vermiştim fazla para yoktu bende.. Allah verir cezalarını merak etme sen canımm geçmiş olsun çokk..
asembi bende merak ettim..
gecer canım tabı bu gunlerde sen nasıl buldun dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?