Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok ben cıkarmıyorum sadece gelip gıdıyo bulantı oda sabahları olluyocanım 3 tane buldum bugun bıde ablamdn haber beklıyorum yarın randevu alırım

ne guzel benımkide hafıflıycek gıbı sanki geçsin en kısa surede ya cok gıccık bişeyy
hadı bakalım kuzum ınsallah ıyı cıkar drlarımızda zorluk yaşamayız

hoşbuldum cnm benım
oyy kıyamam sana yaa
bide iphone yanıı ınsanın ıcı gider gerçekten
ama yapcakda bişey yokki pis hırsızzz
allahından bulsunn

evet cnm internetten arastirdim ama yapilicak birsey yok
hemen apple de olan sifrelerimi falan degistim en azindan benim bilgilerimle birsey yapmasinlar diye
adilerrr

hoşgeldin canım avatarına bayılıyorum senin
hoşbuldum cnm benım nasılsın bugun
canım sen daha kana gitmedin dimi seni topiğin en sabırlısı seçiyorum
kızlar ben 2 gündür 3 ten 7 e kadar idrarımı tutp sıvı almıyordum ovucan için
ama bugün 4 ten 8 e kadar tutucam bişey olmaz di mi
olur canım bende oruç tuttuğum zaman öyle yapmuştım meg ve ferda olur demişti

belkide vardır canım niye bu kadar ümitsizsinki
düşük yapan arkadaşlar diğer ay hemen hamiş kaldı inşallah seninde olmuştur canımmm

yaa hiç olur muu sen alınmışsındırr demek kk nın bu yararı da varr..

kizlar moralimm cok bozukkkkkkkkk
telefonum calindi is yerindeeeeee
aglamaktan bir hal oldum

ayy çok üzüldüm canım yaa ona da nasip olmasın inşallah haram elde ettiği şey nasıl işine yarayacaksa. Telinde güzelmiş yaa.. Ama olmuş işte artık. Benimde evlenmeden önce eski işyerimde çantam çalınmıştı odama koyup tuvalete gitmiştim sabahtı daha kimse gelmemişti bizden ama personelden şüphelendik çünkü müşteri bizim oraya girmez üst katlara gelirler hizmet almaya falan bizim muhasebe otoparkın içindeydi kimse tahmin etmez bir kişiden şüphelenmiştik ama tabi ispat edemedik aylığımı da yeni almıştım neyse ki anneme vermiştim fazla para yoktu bende.. Allah verir cezalarını merak etme sen canımm geçmiş olsun çokk..

cok sıkılırdık canım bende merak ettım doktoramı gıttı acaba:18::18:

asembi bende merak ettim..

kızzz yummyny, naptın bu ay anlat çabuk
kür ilaç hayıt ferdat pozisyonu hangisiiiiii

eneee kuzum hamişsin işteee gebelık için 5 den yukarı olması gerekiyo hcg nın
senınki 14 küsür cnm gebelık vaar tbrk ederim senı şimdiden daha erken oldugu ıcın değer bu sevıyede
ay coook sevındım kaç gun geçti senın batdan cnm

cnm öyle birsey ki telim caliniyor sadece ceketimin arkasinda cantam vardi icinde para falan vardi banka kartim onlari calmamis teli calmis sanki yerini bilir gibi birde
keske parami calsaydi bu kadar üzülmezdim inan
ama yapacak da birsey yok ne yapayim hersey de vardir bir hayir

hcg degerın kactı canım

kız soruyo musun bideeeee

yummy canım tebrikler hamişsin işte

gecer canım tabı bu gunlerde sen nasıl buldun dr

kızlar doktor bu hcg değeri ile henüz birşey diyemem dedi...yarın eğer katlanmışsa değer o zaman bişey diyebilirim dediii....
eğer hamileysem muzice olur çünkü ben belki hatırlasınız batımdan 15 gün geçmişti geöen cuma gittim hcg 0.23 çıkmıştı, doktor
haftaya adet olmazsan yeniden gel, kan testi yapar adet görmen için ilaç veririm demişti...ben bugün aslın adet görmek için ilaç almaya gittim doktoraaaaaaaaa..........

hoşbuldum cnm benım nasılsın bugun
bende iyim tatlım seni gördüm daha iyi oldum şekerim, bebiş nasıl yaramazlık yapıyormU

sanada maşallah hoşgeldin

kızzz yummyny, naptın bu ay anlat çabuk
kür ilaç hayıt ferdat pozisyonu hangisiiiiii

bizde hamile kalsakta pozisyonumuzu anlatsak cnm bu ay herşekli denemeye karar verdim ben :=)

tebrik ederim tatlım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet cnm internetten arastirdim ama yapilicak birsey yok
hemen apple de olan sifrelerimi falan degistim en azindan benim bilgilerimle birsey yapmasinlar diye
adilerrr

iyi yapmıssın cnmcım hemde ne adılık pis hırsızlar hiç faydasını göremesinlerrr

hehe demek en sabırlısı seçildim he napam sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yermiş benımkide o misal

merak ettıgınız için tşk ederim canlarım benım sizi sevıyorumm

gecer canım tabı bu gunlerde sen nasıl buldun dr

bi hastane var bizim eve yakın saylır arabayla 20 dak felen onu denıcem bakalım iyi çıkarsa dr benım ıcınde ıyı olur eve yakın olması bakımından kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…