Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar nasılsınız bana akıl verin ne olur yaa.. Şimdi annem rahatsız biliyorsunuz şükür kötü birşey çıkmadı ama 4 ay sonra kontrolü var. Evde çalışmıyor çalışmayacakta işyeri canını çok sıktı ne gel diyor ne git. Sürüncemede bıraktılar annemde çalış deseler yıpratacaklar beni diyor personelde bulaşıcı olabilir diye hep didikleyecek gerçi öyle birşey yok doktorda demiş ama neyse. Durum şu, annem çalışamazsa, bir kardeşim çalışacak evde ve geçimleri zor biz dışarıdan ssk primini yatırcaz 2 senesi var ama yaştan dolayı 7 senesi var. Şimdi ben şubatta hamile kalsam yada birkaç ay sonra, 6-7 ay sonra işten ayrılmam lazım 3 yaşına kadar kendim bakmam lazım burda kimse yok. BU Sefer annem zor durumda olacak eşime de hem prim öde hem para gönder diyemem. Ama şu da var annemi zaten emekli edemicem 7 sene var toplamda yani öyle böyle o durumda kalacak. Ama ben 1 sene ertelesem ona para gönderirim az da biriktirirm diyrum ama 1 sene sonra yie bu durum değişmeyecek ki. 1 sene olsa emekliliğine hadi 2 sene olsa neyse hamileykende çalışcam falan dengelerdim. Çok kararsızım ne yapsam bebeği de artık çok istiyorum ertelemeye tahammülüm yok ne yapsam..

bizimkide ist da emekli oldu akrabalar hep orda oldugu ıcın bizde orda kalmıstık
amiiiiiiiin cnm benım rabbım sabır versın kolaylık versin

aminnn tatlım öyle oluyor genelde memurlar en son tayin oldukları yerde kalıp yerleşiyorlar,allahtan annemler sık gelip gidiyorlar öyle olmasa işim daha zor olurdu.

kızlar bende randevumu aldım cumartesı 13.00 da
cok heyecanlıyım allahım ınsallah duyarız kalp atıslarını

duygu döllenmeden 12 gun sonra kanda cıkıyor
döllenmeden 5 gun sonra erken gebelık testınde nasıl cıksın
ben ınanmıyorum cıkacagına
12 gun oldumu sence döllenme?
cnm valla kutusunda oyle yazıo yaa onbeş gun arasında dıo bnm üç gün var şu anda olsa çıkardı be tatlım keşke sizin dedgnz olsa ne isterseniz ısmarlarım valla ayrıca kanda daha erken çıkmıo yaa :44:aman işte bi dahaki ay erken merken dinlemicem bat gunu yapcm testimi en guzeli o...

canım valla benım bıle kafam karıstı
inşallah en dogru kararı verebılırsın
ben yorum yapamayacagım((

cnm benım fikrim tabı ama bence hayat ertelenmeye gelmez hem dedıgın gibi 1 sene değil 2 sene değil koskoca 7 sene
okadr bekleyemeyegıne göre bence cocuk işini erteleme hem bak görüyoruz insanlar erteliyo bebek işini sonrada olsun dıye yıllarını geçiriyolar
bence çalışmalara başlayın cnm gerçekten hayat ertelenmeye gelmez

selam kızlarrrrrrr..
nasılsınız????
ben dışarıdaydım yeni geldim

hoşbuldum cnmmm..valla sabah yine ağladım ama dünkü kadar değil..
şuan çok daha iyiyim teşekkür edrim cnmm..sen nasılsın??

canım hoşgeldin inşallah bu aglamaların gebişliktendir

dejavu canım annen başka iş arasa???
illa da o işe mecbur mu??
:26:

yok canım kandada 10-12 gun sonrasında cıkıyor ınternetten arastır ıstersen ben ınternettende okumustum dr da söylemıstı bana
adete yakın gıtmıstım kontrol ıcın sımdı hamıleysen bıle göremem demıstı hatta kanda bıle cıkmaz demıstı
hıc bellı olmaz canım sen canını sıkma sımdıden
ve erken gebıs testıde yapma bıdaha
2-3 gun gecsın adetını öyle daha ıyı oluyor emın emın yapıyorsun

aminnn tatlım öyle oluyor genelde memurlar en son tayin oldukları yerde kalıp yerleşiyorlar,allahtan annemler sık gelip gidiyorlar öyle olmasa işim daha zor olurdu.

bizimkilerde öyle bi onlar gelıyo bi biz gidiyoruz ama vaktın nasıl geçtiğini anlamadan yollara dusup geri geliyoruz
inşallah tez vakitde ailelerimizin bulundugu yerlerde oluruz kuzum

kızlar bende randevumu aldım cumartesı 13.00 da
cok heyecanlıyım allahım ınsallah duyarız kalp atıslarını

çok heyecanlı gerçekten hadı ınsallah duyarsınız cnm bebişinizin pıtpıtlarını

evet canım cok hakısın
Dejavu
kardeşin kaç yaşında??
annenler size yakın bi yere gelse hani aynı ev demiyorum ama
sen calış annen bebege baksın filan ne biliyim bir orta nokta yol vardır...

çok heyecanlı gerçekten hadı ınsallah duyarsınız cnm bebişinizin pıtpıtlarını

canım valla okadar heyecan stres yapıyorumkı
yanı kese ıcın yaptım stres sımdıde bu
ben 2 li ,3 lü testlerde ölürüm galıba
cok yanlıs bu yaptıgım

ben cıkıyorum kızlar eşim gelcek sımdı
yemek yapamadım bulantıdan dısarda yıyecegız
hadı iyi aksamlar gıyınmeye baslayayım ben yavastan yavastan

evet canım cok hakısın
Dejavu
kardeşin kaç yaşında??
annenler size yakın bi yere gelse hani aynı ev demiyorum ama
sen calış annen bebege baksın filan ne biliyim bir orta nokta yol vardır...

bak buda guzel bi fikir annen bebişe bakar sen çalışmaya dvm edersin dejavum

canım valla okadar heyecan stres yapıyorumkı
yanı kese ıcın yaptım stres sımdıde bu
ben 2 li ,3 lü testlerde ölürüm galıba
cok yanlıs bu yaptıgım

insanın elınde değilki cnm bende p.tesi gitcem gun yaklaştıkça heyecan artıyo
biz dogurana kadr bunlar olucak bence amaan olsun tatlı heyecanlar bunlar
yeterki rabbım sağlık sıhhat versin bizlere ve bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…