Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi

anam o nedirrr gebelik zehirlenmesi mi iiiiiii
hiç bilmiyorum ben bu olayııııı ilk defa duyyorummm
sey mi buu ee benim halamın kızı oldu Zona hastalıgı
cok tuzlu yada tatı yiyince oluyo sanırım
bol bol su içmek lazım tuzu kes beyaz şeyler yeme

ama hemen doktora git canım benim yaaaa

Kizlar tansiyonun yuksek idrarimda protein yuksekligi var karnim agriyo basima aniden agrilar yuzugum parmagimdn cikmiyo sislikten giriyo gebelik zehirlenmesi denen sey bu olabilir mi

canım aklına kötü şeyi gtirme hemen ama ihmalde etme hemen bir doktora görün bunlar hamilelikte çok önemli şeyler hatta şimdi gide bilirsen git derim ALLAHa emanet olunn

yaaaa gebe kalıyı kilo alıyımmmm
bebişim olsun heryer salya olsuuun
keçeli kalemlerle duvarlarımı boyasııın
kussun omuzlarıma

neyse ben kaçıyom canlarım herkese iyi akşamlar iyi sohbetlerrr .16:
bu arada ateşler basmaya başladı yine beni hep o klomenin yüzünden
buay dozuda arttırdı hayıt hapınıda kullanıyorumm
bu ay boyunca kocanın peşini bırakmama lazımmmm çooookkkk işim varrr çokkkkkk

slm kızlar ben geldm bugun çarşı okl ev tekrar okul off çok yorldm kociş daha ii Allahtan ben okdayken falan kaynvaldem geldi baktı ogluna dra gittiler saolsn ateşi düştü en azından ..siz neler yapıosnz?

görüsürüz cnmmm iyi aksamlar

slm kızlar ben geldm bugun çarşı okl ev tekrar okul off çok yorldm kociş daha ii Allahtan ben okdayken falan kaynvaldem geldi baktı ogluna dra gittiler saolsn ateşi düştü en azından ..siz neler yapıosnz?

aslm cnmm hosgeldinnn
sevindim cnmm esinin iyi olmasina
moralim bozuk
telefonumu caldilar cnm

5 bitti canım allah olmayanada versinnn insalah ilk düşük olmustu bu ikinci

tabii tatılım inşallah tüm hamile arkadaşlarım sağ salim bebişlerini kucaklarına alırlar, hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalır inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin. hep dua edelim

evet canım hepsı burda sadece 2 kardesım başka illerde bende 2 sene sonra anacıgımdan ayrılacam ya offffff cok uzucuuuuu

enazından bi iki senen daha var onlarla kuzumm ben enbaşından beri uzagım malesef bizimkiler istanbulda ben ankarada
gurbet gerçekten çok zor uzak olmak çok zor bu ıkı seneyı dolu dolu geçirin kuzummm

güle güle canım
kızlar birşey söyliyeyim mi size bu hayıt hapı bana birşeyler yaptı desem
eskiden koca beni kovalardı şimdi ben onu kovalıyorum

iyi çalışmalar tatlım

hahaha bizim bi tanıdık at sütü bile içmiş ıyyyy

yaaaa gebe kalıyı kilo alıyımmmm
bebişim olsun heryer salya olsuuun
keçeli kalemlerle duvarlarımı boyasııın
kussun omuzlarıma

ildacımmm yapma bee iyi şeyler isteseneee aaayyy yok yapmasın öyle akıllı uslu olsun kagıda yazsın :26:
ben bugün cok fenayım heeeekızdım bebeklere oynamıyorummm

canım gecmiş olsun cokkk

güle güle canım
kızlar birşey söyliyeyim mi size bu hayıt hapı bana birşeyler yaptı desem
eskiden koca beni kovalardı şimdi ben onu kovalıyorum

yakaladın mı affetme
libido tavan yaptı deseneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…