hihihikız miğdemi bulandırdın:100:
ama herşeye rağmen bende bunları istiyorum
olsun inşallahheryerin salya sümük olsun
ama kilo istemiyom ben bezelye yutmuş solcan olucamm
enazından bi iki senen daha var onlarla kuzumm ben enbaşından beri uzagım malesef bizimkiler istanbulda ben ankarada
gurbet gerçekten çok zor uzak olmak çok zor bu ıkı seneyı dolu dolu geçirin kuzummm
canım gecmiş olsun cokkk
yakaladın mı affetme
libido tavan yaptı deseneee
evet gurbet çok zor tatlım benim annemlerde izmirde ben ist.çok zor oluyor hasta oluyorsun dertleşmek istiyorsun tek başınasın hemde çoooooook zor
selam kızlarrrrrrr..
nasılsınız????
ben dışarıdaydım yeni geldim
selam kızlarrrrrrr..
nasılsınız????
ben dışarıdaydım yeni geldim
aslm cnm hosgeldinn
ayy hadi inşşş gülümm inan kendimmiş gibi sevncem sana hatta daha fazla bile olablr vallaaaakarnıma bugün bir melek konmuş olabilirrr belkiiii geçse şu 15 günnnnn
yoruldum cnm yaaa koştur koştur hep popom yeni yer gördühoşgeldin canım yorulmuşsun bugün
aaaaslm cnmm hosgeldinnn
sevindim cnmm esinin iyi olmasina
moralim bozuk
telefonumu caldilar cnm
saol elbisesimmcanım gecmiş olsun cokkk
yakaladın mı affetme
libido tavan yaptı deseneee
selam cnmcım hoşgeldin bugun nasılsın
hoşbuldum cnmmm..valla sabah yine ağladım ama dünkü kadar değil..
şuan çok daha iyiyim teşekkür edrim cnmm..sen nasılsın??
aynen öyle valla hep arkadaşlarım ıst da kaldı ne guzeldı ozamanlar evlendık geldık buraya yalnız kaldık valla
senın yerınde olsam keşkee yanı ıstanbuldaa ahh ahh sende izmirde olsan herkes anacına yakın olsa ne guzel olurdu
bu arada bende ızmır de dogdum çok bilmiyorum gerçi 4 yaşında taşınmışız babam polisti ordan oraya gittik
kızlar yaaa erken falan dıosnz dogru ama bu erken gebelik die yaptım ben 5 mg hcgye kadar gösterıomş düşünün yanii döllenmeden beş gun sonra bile çıkar heralde bu miktar ...elis aslnda paylşmıştı hcg oranlarını hafta hafta ama... şimdi artık batı beklerm test falan yapmambatı iki üç gün geçerse o zaman çok zor bi ihtimal bu ama ...
hımm. benim babamda asker emekli oldu gerçi en son tayin yeri izmir orda kaldık öyle,ama zor oluyor allahım kolaykı versin gurbette olanlara
kızlar yaaa erken falan dıosnz dogru ama bu erken gebelik die yaptım ben 5 mg hcgye kadar gösterıomş düşünün yanii döllenmeden beş gun sonra bile çıkar heralde bu miktar ...elis aslnda paylşmıştı hcg oranlarını hafta hafta ama... şimdi artık batı beklerm test falan yapmambatı iki üç gün geçerse o zaman çok zor bi ihtimal bu ama ...
ayy hadi inşşş gülümm inan kendimmiş gibi sevncem sana hatta daha fazla bile olablr vallaaaa
yoruldum cnm yaaa koştur koştur hep popom yeni yer gördü
aaaüzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun polise haber verdn mi belki bulnur cnm yaa
saol elbisesimm
inşallah o ağlayan gözler yakın zamanda gulecekk inşallahhh
ben iyiyim cnm nolsun p.tesi dr a gitcem ya gun yaklaştıkca heyecan yapıyorum
inşallah hayırlı hbrlerle gelırım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?