Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

enazından bi iki senen daha var onlarla kuzumm ben enbaşından beri uzagım malesef bizimkiler istanbulda ben ankarada
gurbet gerçekten çok zor uzak olmak çok zor bu ıkı seneyı dolu dolu geçirin kuzummm

evet gurbet çok zor tatlım benim annemlerde izmirde ben ist.çok zor oluyor hasta oluyorsun dertleşmek istiyorsun tek başınasın hemde çoooooook zor

evet gurbet çok zor tatlım benim annemlerde izmirde ben ist.çok zor oluyor hasta oluyorsun dertleşmek istiyorsun tek başınasın hemde çoooooook zor

aynen öyle valla hep arkadaşlarım ıst da kaldı ne guzeldı ozamanlar evlendık geldık buraya yalnız kaldık valla
senın yerınde olsam keşkee yanı ıstanbuldaa ahh ahh sende izmirde olsan herkes anacına yakın olsa ne guzel olurdu
bu arada bende ızmır de dogdum çok bilmiyorum gerçi 4 yaşında taşınmışız babam polisti ordan oraya gittik

karnıma bugün bir melek konmuş olabilirrr belkiiii geçse şu 15 günnnnn
ayy hadi inşşş gülümm inan kendimmiş gibi sevncem sana hatta daha fazla bile olablr vallaaaa
hoşgeldin canım yorulmuşsun bugün
yoruldum cnm yaaa koştur koştur hep popom yeni yer gördü
aslm cnmm hosgeldinnn
sevindim cnmm esinin iyi olmasina
moralim bozuk
telefonumu caldilar cnm
aaa üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun polise haber verdn mi belki bulnur cnm yaa
canım gecmiş olsun cokkk

yakaladın mı affetme
libido tavan yaptı deseneee
saol elbisesimm

hoşbuldum cnmmm..valla sabah yine ağladım ama dünkü kadar değil..
şuan çok daha iyiyim teşekkür edrim cnmm..sen nasılsın??

inşallah o ağlayan gözler yakın zamanda gulecekk inşallahhh

ben iyiyim cnm nolsun p.tesi dr a gitcem ya gun yaklaştıkca heyecan yapıyorum
inşallah hayırlı hbrlerle gelırım buraya

kızlar yaaa erken falan dıosnz dogru ama bu erken gebelik die yaptım ben 5 mg hcgye kadar gösterıomş düşünün yanii döllenmeden beş gun sonra bile çıkar heralde bu miktar ...elis aslnda paylşmıştı hcg oranlarını hafta hafta ama... şimdi artık batı beklerm test falan yapmam batı iki üç gün geçerse o zaman çok zor bi ihtimal bu ama ...

hımm. benim babamda asker emekli oldu gerçi en son tayin yeri izmir orda kaldık öyle,ama zor oluyor allahım kolaykı versin gurbette olanlara

cnmcimm
hcg werte diye burda site vardi ben ordan bakmisdim
döllenmeden 8 gün sonra 2
11 gün sonra 17 yaziyordu cnm ne kadar dogru tabiki bilemem.

hımm. benim babamda asker emekli oldu gerçi en son tayin yeri izmir orda kaldık öyle,ama zor oluyor allahım kolaykı versin gurbette olanlara

bizimkide ist da emekli oldu akrabalar hep orda oldugu ıcın bizde orda kalmıstık
amiiiiiiiin cnm benım rabbım sabır versın kolaylık versin

duygu döllenmeden 12 gun sonra kanda cıkıyor
döllenmeden 5 gun sonra erken gebelık testınde nasıl cıksın
ben ınanmıyorum cıkacagına
12 gun oldumu sence döllenme?

cnmm saol
verilmedi cnm is yerimde calindi telefonum
onlarda aramadi polisi

inşallah o ağlayan gözler yakın zamanda gulecekk inşallahhh

ben iyiyim cnm nolsun p.tesi dr a gitcem ya gun yaklaştıkca heyecan yapıyorum
inşallah hayırlı hbrlerle gelırım buraya

inşallah cnmbnm..
Allahım gönülden isteyen herkesin kucağını doldursun..
sende hayırlı haberlerle geleceksin inşallah cnm bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…