Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamlarr
azracım telefonunu çaldırmışsın geçmiş olsun üzüldüm
demekki neymiş 3gs gitti gelsin 4s

tebrikler hamile gibi görünüyorsun
inşallah yarın değerin artar da meg havai fişeğini patlatır

hb cnm. sen nasılsın.geçmişe şöyle bi baktımda telini çaldırmışsın heralde.geçmiş olsun cnm. bu hırsızlığı nasıl yaparlar bilmemona nasıl hayır getirecek hiç mi korkmazlar.allah ıslah etsin..

hadiyaaaa
neyse olsun yenisine saglik ama is yerinde caldirman da hos olmamis....:2:

cnm ucuz birsey olsa neyse diycem ama pahali telefondu
iphone 3gs di birde nasil icim gitti
simdi satmaya kalksa burda 500 eurodan asagiya satmaz
yepyeniydi daha
ama yinede yapacak birsey yok aglasam da sizlasamda iphonum gitti

fatunuz, gonce, FatmaOzkan, ferdat85+, beksu, ASEMB+, ildailda+, azra2424+, huzur17, dejavu_one+, puffy123+, yummyny, syncmaster

yanii işte 1 sene beklesem de o zaman boyunca yardımcı da olsam para da az biriktirebilirim yardım ettiğim sürece sonra çıkınca o para zaten ona kalan 6 senede yetiremem ki. Yine aynı olacak 1 sene sonra da sonuç ve eşimin yaşı var olmasa neyse ve hemende gelmiyor işte bebek gerçi eşim sana bırakıyorum diyor zorlamıyor seneye direk aşılamaya gideriz falan diyor ama o bir sene bana geçmez psikolojim iyi olmayacak biliyorum ama işte bir tarafta da annem bilemiyorum.

dejavu canım annen başka iş arasa???
illa da o işe mecbur mu??
:26:

evet canım cok hakısın
Dejavu
kardeşin kaç yaşında??
annenler size yakın bi yere gelse hani aynı ev demiyorum ama
sen calış annen bebege baksın filan ne biliyim bir orta nokta yol vardır...

kardeşim 23 yaşında askerden de geldi çalışıyor ama hesap ortada kira ve evin giderlerine yetmeyecek eşimde primi ödeyecek 2 sene daha neyi yükleyebilirim ki ben eşimin üstüne.Annem bana yakına gelse kardeşimin işi İstanblul'da bir de burada iş bulması var. Ortaokul mezunu zaten lise olsa eşim yine üniversitede iş bulacaktı ama o da olamıyor. Kardeşim ordayken annem tek buraya gelemez.İş olarakta annem zaten 51 yaşında o yaşta iş bulmak gerçekten zor anlaşmakta zor bakıcam diyor ama bilmiyorum. Valla kafam çok karışık bazen hiç bebek yapmyım ben bile diyorum..

annemi yanıma alsam kardeşim var canım ne yapcak tek başına. Yoksa hemen alırdım. O da orada çalışıyor yani ama bakmaya çalışıcaz.

Dejavum bence erteleme sen anne olmalisIn

teşekkürler canım bence de olmalıyım ama nasıl onu bilmiyorum.

evet cnm gitti canim telefon
artik cep telefonu alinca iple boynuma baglicam
o dereceye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…