cnm ucuz birsey olsa neyse diycem ama pahali telefondu
iphone 3gs di birde nasil icim gitti
simdi satmaya kalksa burda 500 eurodan asagiya satmaz
yepyeniydi daha
ama yinede yapacak birsey yok aglasam da sizlasamda iphonum gitti
Kızlar eve geldim evden yazdım. Şimdi çıkıyorum. Yarın işten çıkınca yolculuğum var anneme gidicem İstanbul'a. Bir cumartesi kalıcam pazar dönücem ama göreyim yeter. Eşime yemek yapıcam bırakıcam. Evi toplucam, ütüm var, çanta hazırlıcam,duş alıcam çok işim var ani karar verdim dün hemen gidicem dedim bileti aldık öyle yanii. Sabah iş yerine gidince konuşuruz. Öptümmm... İyi akşamlarr..
selamlarr
azracım telefonunu çaldırmışsın geçmiş olsun üzüldüm
demekki neymiş 3gs gitti gelsin 4s
tebrikler hamile gibi görünüyorsun
inşallah yarın değerin artar da meg havai fişeğini patlatır
meggg uyudun mu ? az once de sordum ama
Kızlar eve geldim evden yazdım. Şimdi çıkıyorum. Yarın işten çıkınca yolculuğum var anneme gidicem İstanbul'a. Bir cumartesi kalıcam pazar dönücem ama göreyim yeter. Eşime yemek yapıcam bırakıcam. Evi toplucam, ütüm var, çanta hazırlıcam,duş alıcam çok işim var ani karar verdim dün hemen gidicem dedim bileti aldık öyle yanii. Sabah iş yerine gidince konuşuruz. Öptümmm... İyi akşamlarr..
hayy allahhhh
oda kotu be ne yapcen ...........
hemencık denıyım bunu kociş geldi yapıp cıkıcam hepnizi öpüyorum kocamaaan
aynen cnm olmaz diye insan güveniyor
ama gelmis beni bulmus o kadar kisinin icinde
ovucan yaptın mı bugün bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?