hemencık denıyım bunu kociş geldi yapıp cıkıcam hepnizi öpüyorum kocamaaan
yanii işte 1 sene beklesem de o zaman boyunca yardımcı da olsam para da az biriktirebilirim yardım ettiğim sürece sonra çıkınca o para zaten ona kalan 6 senede yetiremem ki. Yine aynı olacak 1 sene sonra da sonuç ve eşimin yaşı var olmasa neyse ve hemende gelmiyor işte bebek gerçi eşim sana bırakıyorum diyor zorlamıyor seneye direk aşılamaya gideriz falan diyor ama o bir sene bana geçmez psikolojim iyi olmayacak biliyorum ama işte bir tarafta da annem bilemiyorum.
kardeşim 23 yaşında askerden de geldi çalışıyor ama hesap ortada kira ve evin giderlerine yetmeyecek eşimde primi ödeyecek 2 sene daha neyi yükleyebilirim ki ben eşimin üstüne.Annem bana yakına gelse kardeşimin işi İstanblul'da bir de burada iş bulması var. Ortaokul mezunu zaten lise olsa eşim yine üniversitede iş bulacaktı ama o da olamıyor. Kardeşim ordayken annem tek buraya gelemez.İş olarakta annem zaten 51 yaşında o yaşta iş bulmak gerçekten zor anlaşmakta zor bakıcam diyor ama bilmiyorum. Valla kafam çok karışık bazen hiç bebek yapmyım ben bile diyorum..
annemi yanıma alsam kardeşim var canım ne yapcak tek başına. Yoksa hemen alırdım. O da orada çalışıyor yani ama bakmaya çalışıcaz.
teşekkürler canım bence de olmalıyım ama nasıl onu bilmiyorum.
meg merhaba canım nasılsın.oflu nasıl haber alabildinmi.
Azra çok üzüldüm gecmis olsun. Yalnız unutma evren aldığı seyin yerine yine değerli bir sey bırakır.
ben surubu iki ayrdir kullaniyom ben bugun regl oldum....
Biz ilk sene yeni evliyiz, sonraki sene de gurbetteyiz dedik bekledik, şimdi de rabbim bekleyin diyor....
Rabbimden dileğim, herkese sağlıklı, akıllı, ana-babasının yüzünü her daim ağartacak, güler yüzlü, tertemiz bahtlı, ülkesine ,ailesine faydalı, hayırlı bir evlat nasip etsin.....
Biz ilk sene yeni evliyiz, sonraki sene de gurbetteyiz dedik bekledik, şimdi de rabbim bekleyin diyor....
Rabbimden dileğim, herkese sağlıklı, akıllı, ana-babasının yüzünü her daim ağartacak, güler yüzlü, tertemiz bahtlı, ülkesine ,ailesine faydalı, hayırlı bir evlat nasip etsin.....
Azra çok üzüldüm gecmis olsun. Yalnız unutma evren aldığı seyin yerine yine değerli bir sey bırakır.
selam kızlar ben yenıyım aranızda takıp edıyorum coktandır ama yazmak kısmet olmadı.6 aylık evlıyız bu ay ınternetten yaptıgım ovulasyon hesabına gore yumurtlama donemımınde ıkı kez ılıskımız oldu esımle.adetıme 10 gun gıbı bı sure var.hamıle kalabılır mıyım meraklar ıcındeyım:)bı kereden bıseycık olmaz dedık ıkı kere oldu ama:)ayrıca daha yenı evlı oldugumuz ıcın borc oduyoruz falan dıye bebek ıstegımızı ertelemıstık ama bu ay nolduysa anlamadık valla:)ne dersınız sızce hamıle olabılır mıyım??
selam kızlar ben yenıyım aranızda takıp edıyorum coktandır ama yazmak kısmet olmadı.6 aylık evlıyız bu ay ınternetten yaptıgım ovulasyon hesabına gore yumurtlama donemımınde ıkı kez ılıskımız oldu esımle.adetıme 10 gun gıbı bı sure var.hamıle kalabılır mıyım meraklar ıcındeyım:)bı kereden bıseycık olmaz dedık ıkı kere oldu ama:)ayrıca daha yenı evlı oldugumuz ıcın borc oduyoruz falan dıye bebek ıstegımızı ertelemıstık ama bu ay nolduysa anlamadık valla:)ne dersınız sızce hamıle olabılır mıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?