Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megan geçmiş olsun tatlım..

azracım telefonunu çaldırmışsın üzüldüm canımm geçmiş olsun...

aysunum,senin hep kullandığın ovucan dimi o
bence yarın görürsün çift çizgiyi
akıntıya takılma

evet megg hep kullandığım ovucan yani yumurtlama yok ise çok net tek çizgi çıkıyo..

acaba diyorum 12.gün falan çift miydi çizgi kaçırdım mı ovulasyonu
hiç böyle olmaz dı ama...inşallah yarın kızarır...

cildiyeye gittim adet duzensizligi veya yumurtalik kisti olup olamdigini sordu yok diyince iki tane krem verdi kullaniyorm iyi geliyo gibi ama daha yeni basladm bende 1 aydan fazla oldu var bu lekelr kendimi coook cirkin hissediyorm

cnm normalde bişeye alerjin varmı yediğin farklı bişey varmı bikaç gündür ?egzama gibi bişeymi acaba?

Bilmiyorum sanırım hiçbirşeye alerjim yok bu zamana dek ilk defa böle birşey oldu.Farklı birşeyde yemedimki dün.Eşimde dediki kesin hayıt hapından olmuştur ama o hormonları dengeliyor neden sivilce yapsınki?O yüzden sordum kullanlarda böle bir şikayet oldumu diye.Bence kesin parfümden oldu geçmezse dr. a gidicem...

benim kullandığım marka ovucanda silik 2. çizgi hep oluyo..
ama pozitif olması için kopkoyu 2. çizgi olmalı..
bence pko için de faydalı ovucan,takibi açısından..adetten hemen sora başlarsın yapmaya

Çok pahalı bir ovucan markası var adını unuttum çok etkili kesin bilgi veren...
Açıklamasında şu yazıyor...
Pkolu olan kişilerde işe yaramayan bir yöntemdir ve sebeplerini de sıralıyor...
Bir debir profa sormuştum o da aynını dedi bana....

merhab cnm hosgeldinnn
canimcim bende tee kac gün öncesinden gördüm akintiyi
ama bir kac gün sonra gülen yüzü gördüm cnm
belli olmuyor sen yapmaya devam et ovucani

bende az önce yaptım ovucan,silik çizgi var,yani negatif.. ama akıntım vardı sabahın köründe..
yarın yada öbür gün kızarırız aysuncum,endişe etme..

saol aysunumm

cildiyeye gittim adet duzensizligi veya yumurtalik kisti olup olamdigini sordu yok diyince iki tane krem verdi kullaniyorm iyi geliyo gibi ama daha yeni basladm bende 1 aydan fazla oldu var bu lekelr kendimi coook cirkin hissediyorm

Sanada geçmiş olsun canım ilaçların fayda etmesine sevindim.Bende geçmezse giderim artık ama inşlalah geldiği gibi gider sabah uyanırım hepsi yok olmuş olur.

alla alla neden acaba:44:
yani adet olduktan sonra yumurtlama olabilir de.. takip etmek gerekmez mi..
olduğu anda da halvet yapılır işte.. kaçırmamak adına yani..
biz topikçe nerdeysse,laboquick marka ovucan kullanıyoruz.. çoklu paket ve ucuz..
çok da iyi çalışıyo..
bence sen eczaneden hayıt hapı al ve iç..
hormonları düzenliyo ve yan etkisi de bebek yapıyo
ismi agnucaston..
adetin 3. günü başlanıyo..

Son düzenleme:
bende az önce yaptım ovucan,silik çizgi var,yani negatif.. ama akıntım vardı sabahın köründe..
yarın yada öbür gün kızarırız aysuncum,endişe etme..

inşallah megg..inşallah kızarır zaten zamanı yarınnn geçen aylara göree..
hayıt içiyorum ya belkide erken yumurtladım ama ateşim yumurtlama yok diyor yarın anlarız artık..sağol tatlı megi
m.

Dünyanın en güzel yan etkisi desene....
Şimdi başka bir ilaç kullanıyorum onu bitireyim ben de geçeyim hayıt hapına...

kizlar iyi aksamalr sormaya utaniyorm ama canm yaniyo vajinamda bi aci sizlama var neden olabilir hijjenime temiz olmayada ozen gosteririm ama neden boyle olduki dunden beri sanki kucuk abdestim surekli var lavaboyo gidiyorm iki dakka sonra ayni yine lavaboya gitme ihtiyaci duyuyorm boyle bisey yasayan varmi napabilirim kiiii?????????????

inşallah megg..inşallah kızarır zaten zamanı yarınnn geçen aylara göree..
hayıt içiyorum ya belkide erken yumurtladım ama ateşim yumurtlama yok diyor yarın anlarız artık..sağol tatlı megi
m.

bak işte ateş tablosu burda işe yaramış oluyor..
sağlama yapma açısından..
kaçmamıştır canım yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…