Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar yeni eve geldim ama çok yorgunum ayaklarım koptu valla,sabah gene seslere uyandım çıktım baktım baya bunlar evi yıkıyorlar
ne var ne yok keyifler nasıl bakiiiiiiiiiiim

inşallah tesekkurler.test yapmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ben ama adet gecmeden bellı olmayacagını bılıyorum ne degısık duygular bunlar boyle yahuu:)

10 gün önceden çıkmaz testte
adet gününde yap canım,yada çok merak ediyosan,adete 5 gün kala kan tahlili yaptırt

bende hamıleyım ama erken dıyorum herkes baska baska dusunuyor gercı olan oldu :) ama daha eylulde evlendık bıraz daha bekleseydım keske dıyorum bende

Dünyada alacak bir nefes varsa onun önüne geçilmiyor, kısmeti varmış demekki...
Sağlıkla al kucağına, darısı da bana.....

Hani gelinlerin ayakkabılarının altına isim yazarlar ya biz de hamilelerin göbüşlerine mi isim yazsa neee......

slm kızlar yeni eve geldim ama çok yorgunum ayaklarım koptu valla,sabah gene seslere uyandım çıktım baktım baya bunlar evi yıkıyorlar
ne var ne yok keyifler nasıl bakiiiiiiiiiiim

miyaba hilalcim

kuzucum napıyosun
ben harıl harıl not giriyor çıktı alıyorum
ctesi veli toplantısı varmış da pöff yani
sen nassın
açtınız mı halvet sezonunu?

yoğunsun dimi ya :44:

biz halvet sezonunu açtık evet..
7-9-11 gidiyoruz bakalım.. bu sabah şeffa akıntıyı gördüm..
ya tutarsa ya tutarsa ya tutar da bir denk gelirse

ben ayakkabımın altına da kımsenın adını yazmamıstım ınsallah Allahım gonlunuze gore verır

miyaba hilalcim

yoğunsun dimi ya :44:

biz halvet sezonunu açtık evet..
7-9-11 gidiyoruz bakalım.. bu sabah şeffa akıntıyı gördüm..
ya tutarsa ya tutarsa ya tutar da bir denk gelirse

ovucan ne durumda?
yakında yumurtlıcan yani
hayıt öne mi çekicek acaba yumurtlamayı

10 gün önceden çıkmaz testte
adet gününde yap canım,yada çok merak ediyosan,adete 5 gün kala kan tahlili yaptırt

sabredıcem artık bugun netten baktım erken gebelık testı dıye bısey varmıs ondan sonuc elde edebılır mıyım ama dogru sekılde.kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…