miyaba hilalcim
yoğunsun dimi ya :44:
biz halvet sezonunu açtık evet..
7-9-11 gidiyoruz bakalım.. bu sabah şeffa akıntıyı gördüm..
ya tutarsa ya tutarsa ya tutar da bir denk gelirse
slm megim bende kendimi nadasa bıraktım görcez anyayı konyayı 1 hafta sonra
ferdacım sanada çooook kolay gelsin
aslm cnm hosgeldin
iyidir cnm sen nasilsin?
slm cnm hoşbulduk bende çok yorgunum ayaklarım ağrımışşşşşuzandım çayımıda aldım
KızlarrrrrSabah uyandım tüm suratım küçük küçük kırmızı isilik dökmüş gibi olmuş.Daha önce hiç böle birşey olmamıştı.Hayıt hapına başlıyalı iki gün oldu ilk o geldi aklıma sizdede böle birşey oldumu kullanlarda?
sağol canım
hoşgeldin sende nasılsın?
ehliyet sınavını oldun mu nasıldı?
direksiyon sınavına girdin mi?
slm megim bende kendimi nadasa bıraktım görcez anyayı konyayı 1 hafta sonra
ferdacım sanada çooook kolay gelsin
gecmis olsun cnm ya
yok bende yapmadi öyle birsey cnm
KızlarrrrrSabah uyandım tüm suratım küçük küçük kırmızı isilik dökmüş gibi olmuş.Daha önce hiç böle birşey olmamıştı.Hayıt hapına başlıyalı iki gün oldu ilk o geldi aklıma sizdede böle birşey oldumu kullanlarda?
kızlar merhaba ben geldimmm...
ne dicem size..13.günümden bu yana ovulasyon yapıyorum ve tek çizgi çıkıyor bugünde öyle oldu 15.günüm...
ama dün çok fena şeffaf akıntım vardı bugün azaltı...
şimdi akıntıya göre yumurtlamış gibiyim ama ovucan tek...ve ateşim yükselmedi kafam çok karıştı sizce nelr oluyo:44:
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Senin yüzün ne zamandır böle dr. agittinmi?ya benim yuzumde boyle oldu ama ben hap falan kullanmadim birden oldu boyle aynaya bakamiyorm ya :2:
hayıtla ilgisi yoktur pisim benim..
geçmiş olsun,kıyamam
Senin yüzün ne zamandır böle dr. agittinmi?
Sağol bebem.Şimdi aklıma geldide aslında dün gece yüzüme yanlışlıkla parfüm sıktım ucu dönükmüş suratıma geldi acaba ondan olmuş olabilirmiki?
Sizde ovucanlar işe yarıyor pkolularda (ki ben) ovucan hep çok çizgili çünküm bizim hormonlar halaya duruyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?