Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya bu sistit denen illet bende de var da acaba bi bilgin var mi gebelige engel olur mu ki :18: bende bayagidir var hap kullandim ama gecmedi acaba o yuzden mi melegim gelmedi daha :26::26:

ya bu sistit denen illet bende de var da acaba bi bilgin var mi gebelige engel olur mu ki :18: bende bayagidir var hap kullandim ama gecmedi acaba o yuzden mi melegim gelmedi daha :26::26:

cnm bende de olmuştu sistit. dr a sorduğumda ilgisi yok dedi.bir de sistitin tek çaresi çook su içmek.geçmiş olsun.

merhaba aradaslar
bata son 3 . sadece goguslerım acıyor tek belırtı bu hamıle kalmıs olabılırmıyım belırtıler yok

merhaba aradaslar
bata son 3 . sadece goguslerım acıyor tek belırtı bu hamıle kalmıs olabılırmıyım belırtıler yok

mrhb canım olabilirde olmayabilirde bendede bir kaç belirti var bekliyorum bakalım ama belirtyilere çok kaptırma kendini güzelim çıkmayıoınca çok kötü oluyor kaç aydır istiyorsun çocuk:18:

mrhb canım olabilirde olmayabilirde bendede bir kaç belirti var bekliyorum bakalım ama belirtyilere çok kaptırma kendini güzelim çıkmayıoınca çok kötü oluyor kaç aydır istiyorsun çocuk:18:

bu 5. ayım 3.5 senelık evlıyım yasım 33 .cok ıstıyorum zamanı geldı gecıyor bebeklerı gorunce ıcım sızlıyor belkı de kıskanıyorum ama elımde degıl bu ınsanlar nasıl hamıle kalıyor ya dıye dusunmeden edemıyorum .

anlıyorum seni canım benim çok haklısın ama sabırlı olman gerekiyor öyle deme rabbimin gücüne gider kuzum benimde 9. ayım isteyeli ama olmadı kimyasal gebelik oldu var diye sevindik ama düşük oldu herşeyin hayırlısı bitanem biliyorum demek kolay ama biirazda olsa aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyorum canım inş Allahım tez zamanda bebişini verir kuzum AMİNNNNNNNNNNNNN

merhaba ztar ben burdayım nasılsın canım..

iyiyim canim hamdolsun bir buru seyler ugrasiodum cok stresli bir iki gun gecirdim ve artik stresin s sini yasamak duymak gormek istemiyorum inanki..
sen nasilsin sekerim bitti mi senin halvetler bat ne zaman. cok uzak kaldimm epeydir..
bu arada kardanadam falan o kadar sogudu mu havalar yaa

selam kızlar kudurukluğum üstümde bugünnnn evde kendi kendime oturduğum yerden oynadım kuluçkada olduğum içinn kıvıramadımm pekkk sıkıntıdan ne yapacağımıda şaşırdım sonra gittimm komşuma yemeğe çağırdı çocuklarıyla iki evcilik oynadım geldimmmmmmMesleğim gereğiiii çocukları biraz oynattım iştee pembe başlıklı kızıı oynadık çok eğlenceliydiiii...Amaa kasıklarımda ağrılar varr benimmm birazz:44:

Son düzenleme:

merhana gülbebek.canım kaç kez yazdım cevap yazmadın.ofludan haberin var mı.merak ediyorum.

selam kızlar hepinize iyi akşamlar......

pembe baslikli kiz mi:26::26:

slm cnm h.g ztarcım sana bşey sorcam bnm bata üçgün var erken gebelk testi yaptım negatif çıktı sen üç gün once görmştün demi cnm çizgiyi erken gebelkle?

evet canim.. ama degisebilio markasindan markasina biliomusun duygucum.. hatirlarsan bende iki markada cikmisti ama dijital olanda bat gunu yapinca cikti..

stres mi dedin..bol mevcut bende

resim çok mu soğuk olmuş du için üşümesin değiştireyim..

canım benim bat yılbaşı gecesi:124::124vulasyonum oldu olacak arası..
aslında o kadar çok akıntım oldu ki dün. bugün azaldı ovulasyon oldu dedim ama testim tek çizgi çıkıyo 3 gündür..

bekliyorum ztarım..gerginim..

platesi bırakmıştım bugün tekrar başladım stresimi atacak başka bişeyler gelmiyo aklıma..ama iyi geldi..

ne guzell cnm benm ben de çok severm çocklarla oyun oynamayı ama dedgn gibi sen çeşit çeşit oyun şarkı tekerleme neler blıosndur kimbilirrr bebişler olunca bize de öğretrsn gülüm boyle soyleriz bebişlerimize ne guzel yaa gülüm bnm de göğslerm fena acaip acıo bnm çok buyuk ihtmal batasıcalardan hep olur hassasiyet bu sefer fazla ...senn de yumrta catlıo cnmcm ondan hadi inşş kuzummm gelmiştir bebişin sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…