Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amın ınsallah hepımıze verır allah .kadın olarak hıssetmek ıcın gercekten bır bebek sahıbı olmak gerekıyormus yoksa evlıyız ama sankı hala flort edıyormusuz gıbı gelıyor tam bır aıle olamadık ve aıleler de bızı tam yetıskın olarak goremedı sankı bebek olunca daha baska davranılacak

ya canim sorma sorma stres bebesi olacak yavrum diye korkuyorum
progesteron testi yaptirmistim bugun onun sonucunu alicam iste.. dusukse hap versinlerde rahatlim kahverengiler gidecege benzemiyor masallah yani.. en sondda idrar testimde kana rastladilar ya korkuyla yasiyorum..
sende gerilecegine oh yap pilatesini cok guzel bi spor bence.. valla hamile kalmaya calismak en dusuk stres grubunu olusturuomus bence sonrasi daha stres, en azindan bende oyle oldu insaallah size olmaz canim benim..
avatarainda cok tatli bencee yaa

selam kızlar hepinize iyi akşamlar......
merhaba hoşgeldinn...
selam canımm...iyi olmana sevindim..
ben bugün biraz hüzünlüyüm ama iyi olucam
slm cnm h.g ztarcım sana bşey sorcam bnm bata üçgün var erken gebelk testi yaptım negatif çıktı sen üç gün once görmştün demi cnm çizgiyi erken gebelkle?

duygu nasılsın tatlım..
belki de erkendir test için canım..
inşalalh erken olduğundan çıkmamıştır

haklısın canım yeri başka oluyor ki eksikliğini Allahım kimseye yaşatmasın inş bizimde olur en kısa zamanda hayırlısyla bende bekliyorum azda olsa umutla 7 günüm kaldı seninde 3 hayırlısı sadece göğüslerinde acımamı var başka yokmu kuzucum:18::18:

hmm:26:anladım cnmcm batı bekleyp görcez artık bakalm ....

bekle biraz daha duygum ya insaallah guzel sonuclar aliriz
zaten eninde sonuda alacaz guzel haberler bu ay olmasa da sonraki ay ama insaallah bebisin icin en hayirli en saglikli aman bu aydir.. canim benim

merhana gülbebek.canım kaç kez yazdım cevap yazmadın.ofludan haberin var mı.merak ediyorum.
canımm görmedimkii hiç yazdığınııı ara ara girebildim bugün kusura bakma lütfennn ofludan haberim yok dur bir bakayım ne alemdeymişşş:44:

pembe baslikli kiz mi:26::26:
ztar evet pembe başlıklı kızz pembe şapkamız vardııı bizde pembe başlıklı kızı oynadık ona göre uyarlayıverdim işteee
duygum istemediğin kadarr şarkıı ve tekerleme varr onlardan dosya hazırlayacağım bendee 200e yakın yapmam lazımm amaa başlayamadım bir türlüü canımmm duygum inşallah gelmez batasıca batt belkii sürpriz olur belli olmaz bu işlerrr Rabbimin güzel işleriii bellimi olurr hayırlısııı kuzummmmmm bekleyip göreceğiz artık.Benim yumurtlara çatladııda çatladıktan sonra bir haller oldu banaa ama asla psikolojik olduğuna inanmıyorummm karnımda bişeyler oluyorr ama ne olduğuna anlam veremiyorum iştee:44:

hayırdır aysunummm ne oldu kaçırdığım bişeymi var yoksaa kuzummmmm

yaa aynısını bende dedim pembe başlıklı kız mı diye acaba büyükannesi çamaşır suyuylamı yıkadı demekki rengi pembe oldu
hayal gücün kuvvetlii bluemoncummm çamaşır suyu demekkkk

merhaba hoşgeldinn...

selam canımm...iyi olmana sevindim..
ben bugün biraz hüzünlüyüm ama iyi olucam

hoşbuldum sağol ......
bu arada hüğzünlüyüm mü dedin sakın asla
sen bebek işinin psikolojiyle doğrudan alakalı olduğunu bilmiyormusun canım umarım önemli bi sorunun yoktur sorunun neyse fazla düşünme lütfen

hiiiiiiiiiiiiii anladim simdi caniiiiimmmmmmm

2 gun once kasıklarımda fecı agrı oldu ıkı kat oldum sol kasıgımda. ama bu belırtı bır oncekı ayda olmustu artık bırazda umıdımı kesıyorum bılıyormusun. eger hamıle kalırsam ogrendıkten sonra 1 hafta falan bekleyıp tam 31 aralkı aksamı soylemek ıstıyorum esıme de hasta oldum dıycem tabıı bunlar hep hayal

Aysunummm ozledm tatlım seni nberr ...ben bugun test yaptım cnmcm negatif çıktı :26: azcık uzuldum ama kociş hasta onnla ilglnmkten çok da takmadım kafaya açıkcası yogundu bugun bi de okul da ii ki şu okul var ya kafam daglıo valla ...gerçi kızlar erken dıo ama ben kestim umudu bu aydan çakşır suyu alcm birazdn netten aman olsun be aysunum gülün de dedigi gibi üç ay için de gelck inş bebiş bu arada dıorm ki ii bi urologa daha gidelim eşimle ama ocakta gideriz sanrm spermlere bakteri oluomş bazen bu da neden etklıomş degerleri gittgmz drlar hiç bu konuda bişey demedi bi prof varmş ona ulaşablrsem ona gitcz bakalm daha yapılcak şey çok yanii umuda dvmmm

.......................................

Son düzenleme:
her zamanki şeyler işte gülüm.
ovulasyon dönemi başladı bizde de stres başladı..
hep aynı her ay aynı..
yapma güzelim öyle aç ordan bi aydın havası dök kurtlarını yoksa çekilmez bu hayat şahsen bende ovulasyon dönemimdeyim ve aynı zamanda eşimle papazım aman napim herşeyi kafama takarsam yazık olur gençliğime:118:sende benim gibi yap güzelim gençliğine yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…