- 12 Ağustos 2011
- 488
- 4
- 96
anlıyorum seni canım benim çok haklısın ama sabırlı olman gerekiyor öyle deme rabbimin gücüne gider kuzum benimde 9. ayım isteyeli ama olmadı kimyasal gebelik oldu var diye sevindik ama düşük oldu herşeyin hayırlısı bitanem biliyorum demek kolay ama biirazda olsa aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyorum canım inş Allahım tez zamanda bebişini verir kuzum AMİNNNNNNNNNNNNN
evet canim.. ama degisebilio markasindan markasina biliomusun duygucum.. hatirlarsan bende iki markada cikmisti ama dijital olanda bat gunu yapinca cikti..
stres mi dedin..bol mevcut bende
resim çok mu soğuk olmuş du için üşümesin değiştireyim..
canım benim bat yılbaşı gecesi:124::124vulasyonum oldu olacak arası..
aslında o kadar çok akıntım oldu ki dün. bugün azaldı ovulasyon oldu dedim ama testim tek çizgi çıkıyo 3 gündür..
bekliyorum ztarım..gerginim..
platesi bırakmıştım bugün tekrar başladım stresimi atacak başka bişeyler gelmiyo aklıma..ama iyi geldi..
merhaba hoşgeldinn...selam kızlar hepinize iyi akşamlar......
selam canımm...iyi olmana sevindim..selam kızlar kudurukluğum üstümde bugünnnnevde kendi kendime oturduğum yerden oynadım kuluçkada olduğum içinn kıvıramadımm pekkk sıkıntıdan ne yapacağımıda şaşırdım sonra gittimm komşuma yemeğe çağırdı çocuklarıyla iki evcilik oynadım geldimmmmmm Mesleğim gereğiiii çocukları biraz oynattım iştee pembe başlıklı kızıı oynadık çok eğlenceliydiiii...Amaa kasıklarımda ağrılar varr benimmm birazz:44:
slm cnm h.g ztarcım sana bşey sorcam bnm bata üçgün var erken gebelk testi yaptım negatif çıktı sen üç gün once görmştün demi cnm çizgiyi erken gebelkle?
pembe baslikli kiz mi:26::26:
haklısın canım yeri başka oluyor ki eksikliğini Allahım kimseye yaşatmasın inş bizimde olur en kısa zamanda hayırlısyla bende bekliyorum azda olsa umutla 7 günüm kaldı seninde 3 hayırlısı sadece göğüslerinde acımamı var başka yokmu kuzucum:18::18:amın ınsallah hepımıze verır allah .kadın olarak hıssetmek ıcın gercekten bır bebek sahıbı olmak gerekıyormus yoksa evlıyız ama sankı hala flort edıyormusuz gıbı gelıyor tam bır aıle olamadık ve aıleler de bızı tam yetıskın olarak goremedı sankı bebek olunca daha baska davranılacak
hmm:26:anladım cnmcm batı bekleyp görcez artık bakalm ....
canımm görmedimkii hiç yazdığınııı ara ara girebildim bugün kusura bakma lütfennn ofludan haberim yok dur bir bakayım ne alemdeymişşş:44:merhana gülbebek.canım kaç kez yazdım cevap yazmadın.ofludan haberin var mı.merak ediyorum.
ztar evet pembe başlıklı kızz
pembe baslikli kiz mi:26::26:
duygum istemediğin kadarr şarkıı ve tekerleme varr onlardan dosya hazırlayacağım bendee 200e yakın yapmam lazımm amaa başlayamadım bir türlüü canımmm duygum inşallah gelmez batasıca batt belkii sürpriz olur belli olmaz bu işlerrr Rabbimin güzel işleriii bellimi olurr hayırlısııı kuzummmmmm bekleyip göreceğiz artık.Benim yumurtlara çatladııda çatladıktan sonra bir haller oldu banaa ama asla psikolojik olduğuna inanmıyorummm karnımda bişeyler oluyorr ama ne olduğuna anlam veremiyorum iştee:44:ne guzell cnm benm ben de çok severm çocklarla oyun oynamayı ama dedgn gibi sen çeşit çeşit oyun şarkı tekerleme neler blıosndur kimbilirrr bebişler olunca bize de öğretrsn gülüm boyle soyleriz bebişlerimize ne guzel yaa gülüm bnm de göğslerm fena acaip acıo bnm çok buyuk ihtmal batasıcalardan hep olur hassasiyet bu sefer fazla ...senn de yumrta catlıo cnmcm ondan hadi inşş kuzummm gelmiştir bebişin sanaa
yaa aynısını bende dedim pembe başlıklı kız mı diye acaba büyükannesi çamaşır suyuylamı yıkadı demekki rengi pembe oldu
yaa aynısını bende dedim pembe başlıklı kız mı diye acaba büyükannesi çamaşır suyuylamı yıkadı demekki rengi pembe oldu
hayırdır aysunummm ne oldu kaçırdığım bişeymi var yoksaa kuzummmmm
merhaba hoşgeldinn...
selam canımm...iyi olmana sevindim..
ben bugün biraz hüzünlüyüm ama iyi olucam
duygu nasılsın tatlım..
belki de erkendir test için canım..
inşalalh erken olduğundan çıkmamıştır
hayal gücün kuvvetlii bluemoncummm çamaşır suyu demekkkk
hoşbuldum sağol ......
merhaba hoşgeldinn...
selam canımm...iyi olmana sevindim..
ben bugün biraz hüzünlüyüm ama iyi olucam
canımm görmedimkii hiç yazdığınııı ara ara girebildim bugün kusura bakma lütfennn ofludan haberim yok dur bir bakayım ne alemdeymişşş:44:
ztar evet pembe başlıklı kızzpembe şapkamız vardııı bizde pembe başlıklı kızı oynadık ona göre uyarlayıverdim işteee
duygum istemediğin kadarr şarkıı ve tekerleme varr onlardan dosya hazırlayacağım bendee 200e yakın yapmam lazımm amaa başlayamadım bir türlüü canımmm duygum inşallah gelmez batasıca batt belkii sürpriz olur belli olmaz bu işlerrr Rabbimin güzel işleriii bellimi olurr hayırlısııı kuzummmmmm bekleyip göreceğiz artık.Benim yumurtlara çatladııda çatladıktan sonra bir haller oldu banaa ama asla psikolojik olduğuna inanmıyorummm karnımda bişeyler oluyorr ama ne olduğuna anlam veremiyorum iştee:44:
haklısın canım yeri başka oluyor ki eksikliğini Allahım kimseye yaşatmasın inş bizimde olur en kısa zamanda hayırlısyla bende bekliyorum azda olsa umutla 7 günüm kaldı seninde 3 hayırlısı sadece göğüslerinde acımamı var başka yokmu kuzucum:18::18:
napalım güzelim ya zaten hepimiz kendi hayal dünyamızda yaşamıyomuyuz yoksa çekilirmi bu hayat....hayırdır aysunummm ne oldu kaçırdığım bişeymi var yoksaa kuzummmmm
stres mi dedin..bol mevcut bende
resim çok mu soğuk olmuş du için üşümesin değiştireyim..
canım benim bat yılbaşı gecesi:124::124vulasyonum oldu olacak arası..
aslında o kadar çok akıntım oldu ki dün. bugün azaldı ovulasyon oldu dedim ama testim tek çizgi çıkıyo 3 gündür..
bekliyorum ztarım..gerginim..
platesi bırakmıştım bugün tekrar başladım stresimi atacak başka bişeyler gelmiyo aklıma..ama iyi geldi..
yapma güzelim öyle aç ordan bi aydın havası dök kurtlarını yoksa çekilmez bu hayat şahsen bende ovulasyon dönemimdeyim ve aynı zamanda eşimle papazım aman napim herşeyi kafama takarsam yazık olur gençliğime:118:sende benim gibi yap güzelim gençliğine yazıkher zamanki şeyler işte gülüm.
ovulasyon dönemi başladı bizde de stres başladı..
hep aynı her ay aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?