inş hayal olarak kalmaz kuzum inancını yitirme dua et hiç doktora gittinmi peki sorun varmı yada herşey normalmi benim her türlü tahlilim yapıldı temiz çıktı kuuzum senin nasıl2 gun once kasıklarımda fecı agrı oldu ıkı kat oldum sol kasıgımda. ama bu belırtı bır oncekı ayda olmustu artık bırazda umıdımı kesıyorum bılıyormusun. eger hamıle kalırsam ogrendıkten sonra 1 hafta falan bekleyıp tam 31 aralkı aksamı soylemek ıstıyorum esıme de hasta oldum dıycem tabıı bunlar hep hayal
yeni nesil oyunlari da degisiyor anacimm
sormaa ben pembe başlıklı kızz ormanda yolumu kaybedip bıcırların yanına gittim çok açımmm yiycekk ne var dedimm onlarda bana hamburger yermisinizz dedilerrrr
alem bunlar yaa bizde de 40 yıllık kedi oldu kediş 40 tıllık maymun oldu köpüş bildiğin köpek de pisi pisi oldu yasormaa ben pembe başlıklı kızz ormanda yolumu kaybedip bıcırların yanına gittim çok açımmm yiycekk ne var dedimm onlarda bana hamburger yermisinizz dedilerrrr
cnm ztarcım saol tatlım demi yaa bu ay olmazsa diger ay tevekkül sabır ve umut sonucu ii olacak inşşşşbekle biraz daha duygum ya insaallah guzel sonuclar aliriz
zaten eninde sonuda alacaz guzel haberler bu ay olmasa da sonraki ay ama insaallah bebisin icin en hayirli en saglikli aman bu aydir.. canim benim
ohh ne guzel cnmm öğretrz çocklarımıza tekerleme falan çok severm oyle şeyleri ben decanımm görmedimkii hiç yazdığınııı ara ara girebildim bugün kusura bakma lütfennn ofludan haberim yok dur bir bakayım ne alemdeymişşş:44:
ztar evet pembe başlıklı kızzpembe şapkamız vardııı bizde pembe başlıklı kızı oynadık ona göre uyarlayıverdim işteee
duygum istemediğin kadarr şarkıı ve tekerleme varr onlardan dosya hazırlayacağım bendee 200e yakın yapmam lazımm amaa başlayamadım bir türlüü canımmm duygum inşallah gelmez batasıca batt belkii sürpriz olur belli olmaz bu işlerrr Rabbimin güzel işleriii bellimi olurr hayırlısııı kuzummmmmm bekleyip göreceğiz artık.Benim yumurtlara çatladııda çatladıktan sonra bir haller oldu banaa ama asla psikolojik olduğuna inanmıyorummm karnımda bişeyler oluyorr ama ne olduğuna anlam veremiyorum iştee:44:
inş dedginz gibidr aysunm inşşş
merhaba hoşgeldinn...
selam canımm...iyi olmana sevindim..
ben bugün biraz hüzünlüyüm ama iyi olucam
duygu nasılsın tatlım..
belki de erkendir test için canım..
inşalalh erken olduğundan çıkmamıştır
Aysunummm ozledm tatlım seni nberr ...ben bugun test yaptım cnmcm negatif çıktı :26: azcık uzuldum ama kociş hasta onnla ilglnmkten çok da takmadım kafaya açıkcası yogundu bugun bi de okul da ii ki şu okul var ya kafam daglıo valla ...gerçi kızlar erken dıo ama ben kestim umudu bu aydan çakşır suyu alcm birazdn netten aman olsun be aysunum gülün de dedigi gibi üç ay için de gelck inş bebişbu arada dıorm ki ii bi urologa daha gidelim eşimle ama ocakta gideriz sanrm spermlere bakteri oluomş bazen bu da neden etklıomş degerleri gittgmz drlar hiç bu konuda bişey demedi bi prof varmş ona ulaşablrsem ona gitcz bakalm daha yapılcak şey çok yanii umuda dvmmm
inş hayal olarak kalmaz kuzum inancını yitirme dua et hiç doktora gittinmi peki sorun varmı yada herşey normalmi benim her türlü tahlilim yapıldı temiz çıktı kuuzum senin nasıl
hoşbuldum sağol ......
bu arada hüğzünlüyüm mü dedin sakın asla
sen bebek işinin psikolojiyle doğrudan alakalı olduğunu bilmiyormusuncanım umarım önemli bi sorunun yoktur sorunun neyse fazla düşünme lütfen
yapma güzelim öyle aç ordan bi aydın havası dök kurtlarını yoksa çekilmez bu hayat şahsen bende ovulasyon dönemimdeyim ve aynı zamanda eşimle papazım aman napim herşeyi kafama takarsam yazık olur gençliğime:118:sende benim gibi yap güzelim gençliğine yazık
henuz doktora gıtmedm 1 ay sonra yanı 6. ayım dolunca gıtcem henuz bılmıyorum sorun varmı yokmu
ben cıkmak zorundayım guzel sohbettı senle elıfcım ınsallah yıne gorusuruz
iyi akşamlar hoş geldin. hayırlısı olsun güzelim takma kafana...iyi akşamlar kızlar ben bugün adet oldum malesef
umudum artık yeni yıla inşallah 2012 bize şans getirir
hoşgeldin.miribaaaaaa nasılsınız kuşlarrrr
alemsin tatlım yaaa....aslında bende biraz rahat olmak istiyorum ama çevremde ki insancıklar rahat bırakmıyor ki...
hani iş arkadaşlarım olmasa yüzlerini görmem derim ama malesefki görüyorum...
dün okulda nöbetçiydim laf döndü dolaştı bana geldi.... bebek lafları E ARTIK OLSUN ZAMANI GELDİİİİİ.KAÇ AYDIR İSTİYOSUNUZ ÇALIŞIN.bişey söylememek için kendimi zor tutum..ne zaman olacağı ALLAHA kalmış dedim. ki bunlar benim bebek için uğraştığımı biliyorlar..bu ara her şeye sinir oluyorum onlara olduğu gibi...
alemsin tatlım yaaa....aslında bende biraz rahat olmak istiyorum ama çevremde ki insancıklar rahat bırakmıyor ki...
dün okulda nöbetçiydim laf döndü dolaştı bana geldi.... bebek lafları E ARTIK OLSUN ZAMANI GELDİİİİİ.KAÇ AYDIR İSTİYOSUNUZ ÇALIŞIN.bişey söylememek için kendimi zor tutum..ne zaman olacağı ALLAHA kalmış dedim. ki bunlar benim bebek için uğraştığımı biliyorlar..bu ara her şeye sinir oluyorum onlara olduğu gibi...
ne güzel yazmışsın ağzına sağlık tespitler mikemmel:13:kim kızdırmış benim aysunumu yaaboş ver sen onları tatlım elin ağzı torba değilki büzesin patavatsız insanlar işte nerde ne konuşacaklarını bilmiyolar
cenazeye gider gülerlerdüğüne gider ağlarlar tutarsızlar amaannn salla gitsin işte boş ver balımmm
cnm bizm iltahaba baklmadı onn testi ayrı mı oluo? bnm bu dedgm profa gitmş bi arkdas kk den buldm 2 ay sonra hamiş kalmş adam kesnlkle once dogal dıomş ama işşte muyayene numaları var inş kapatmamıştır artık yasak ya hem üni hast.hem muayne blmıorm artık olmadı başka bi dra gderiz...canımmm sana yazmıştım ama görmedin
test için erkendir belkide beklyelim bakalım..inşallah bebişin vardır canım..üzülme emi..
duygum ocak ta bende gideceğim doktara tekrar..6 ayını doldur bebeğin olmazsa gel demişti...7 ayım bitecek bu ay ve gideyim artık diyorum..
eşimide üroloğa göstereceğiz tekrar..testi de ankarada yaptırırız bu doktora gösteririz..
iltihap olabiliyomuş cnm evt..bizim sonuçlarda biraz çıkmıştı ama doktor iyi demişti..
tekrarlatalım duygum testleri spermlerin gelişimi durumları nasıl hem tekrar görelim..ona göre davranırız doktorlarda bişey söyler..
umuda devam duygum inşallah gelecek nazlılar...
yoluzunm hemen umutsuzluga kaplma incir yıomsn peki sen incir kürü çok ii yumoşlar için bi dahaki aya tam gelişçek kocaman olcak yumuşn inan ama buna hayıtı da inanarak iç aslnda şu branca urslu sana göre tam onu edinsen blıosn meg üç kez koyu çizgi gördü o şurubn sayesindeslm kızlar moralım cok bozuk zırladım zırladım geldım bugun doktora gıttım yumoşlara bakıcaktı ıkı aydır klomen kullanmıyorum acaba kendı olusuyomu dıye gecen ay rahım fılmıden sonra vucudum dınlensın dıye bıraz ara verelım demıstık ama malesef bu seferde yumoş gelişmemiş hayıt hapıda içiyodum umutluydum ovucanıda yapıyorum hafıf koyuluk vardı bugun ama tam koyu degıldı ben yarın koyulasır dıye dusunmustum yumos var bıtane ama cok kucuk gebelık için yeterli değil dedi bu ay ben dırek fos yanı şimdi adetı bekle bakalım uuufff doktor aşılama yapalım istersen dedi çok kararsızım doktor her ihtımale karşı siz gun aşırı birlikte olun dedı anlamdım sonradan buyur mu yaaa aşılama bana hep mantıksız gelıyo sankı hıc aşılamayla hamile kalamzmışım gıbı acaba dırek tüpmü yaptırsam ya ufff dua edın kızlar bana artık cok yoruldum ıkı gundur akıntımda var baya cok umutlanmıstım kesın yumurluyorum dıye bıde burdan yumurtlamsını akıntıyla takıp eden arkadaslara benden tavsıye mutlaka bı doktora gıdın ve muayne olun bızım gözlemlerımızle onların gördüğü malesef yanıltıcı olabılıyo şimdi düşünüyorumda ben 3 ay klomen kullandım onun harıcınde sadece hormon tahlıllerımle ve sperm tahlılıyle 1 sene bekledım tık yok demekkı ben yumurtlamıyomuşum boşuna gecmiş okadar zaman
cnm derler bnm de çok yakın arkdaslar blıo bnmkler ii niyetle takma dıolar bu kadar ama nasl takmayım işte sorun burda ..sizinklere kzdm şimdi ben boz at demıorm ama tavrını koydugunu bi şeklde hissettir bi daha oyle yorum yapamasınlar bazen ağızlarınn tıkanması gerekıo insanların iştealemsin tatlım yaaa....aslında bende biraz rahat olmak istiyorum ama çevremde ki insancıklar rahat bırakmıyor ki...
no stresss yes bebekk aysuncum sakın stres yapmaa ben yapmadım güldüm eğlendim kendi kendimee dışarı bile çıkamıyorum bu araalar çok olaylı amaa insanın kendi elindee aysunummmmher zamanki şeyler işte gülüm.
ovulasyon dönemi başladı bizde de stres başladı..
hep aynı her ay aynı..
kelebek bebiş gitmiş sanırım tamamennngülbebek ben en son oflu için kanamasının olduğunu biliyorum.kürtaj falan oldumu.
tşk ederim ztarcım ben bayılıyorum onlarla oynamayaa eğleniyoruz birliktee işteeya varya cocuklarla oyun oynayabilmek de bir yetenek ben guzel severim ama oyun oynamayi pek beceremem.. o yuzden tebrik ediorum seni bacim
alem bunlar yaa bizde de 40 yıllık kedi oldu kediş 40 tıllık maymun oldu köpüş bildiğin köpek de pisi pisi oldu ya
öğreteceğiz tabi tayinimiz oraya çıkarsa ben okuturumm çocuklarını inşallah....cnm ztarcım saol tatlım demi yaa bu ay olmazsa diger ay tevekkül sabır ve umut sonucu ii olacak inşşşş
ohh ne guzel cnmm öğretrz çocklarımıza tekerleme falan çok severm oyle şeyleri ben degülümmm bebiş yerleşıo bebişşş
inş dedginz gibidr aysunm inşşş
sen nie hüzünlüsün bakayım ah şu ovulasyon ne stresli bi dönem yaaa
no stresss yes bebekk aysuncum sakın stres yapmaa ben yapmadım güldüm eğlendim kendi kendimee dışarı bile çıkamıyorum bu araalar çok olaylı amaa insanın kendi elindee aysunummmm
kelebek bebiş gitmiş sanırım tamamennn
tşk ederim ztarcım ben bayılıyorum onlarla oynamayaa eğleniyoruz birliktee iştee
hemde ne alemlerrr
öğreteceğiz tabi tayinimiz oraya çıkarsa ben okuturumm çocuklarını inşallah....
no stresss yes bebekk aysuncum sakın stres yapmaa ben yapmadım güldüm eğlendim kendi kendimee dışarı bile çıkamıyorum bu araalar çok olaylı amaa insanın kendi elindee aysunummmm
kelebek bebiş gitmiş sanırım tamamennn
tşk ederim ztarcım ben bayılıyorum onlarla oynamayaa eğleniyoruz birliktee iştee
hemde ne alemlerrr
öğreteceğiz tabi tayinimiz oraya çıkarsa ben okuturumm çocuklarını inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?