bende iyim canım sakin sakin kırmızıların gelmesini bekliyorum.....
günaydın kızlar, nasılsınız?
benim kırmızılar daha gelmediler ama sanki biraz kasıklarda ağrı başlıyor gibi.. ay gelse de rahatlasam, böyle geçikince bir de bişey olmayınca sıkıntı veriyor
günaydın kızlar yummymy cnm çok tebrik ederim allah sağlık sıhhat versin size
dejavu cnm sanada iyi yolculuklar bende yolculukta hiç uyuyamam herkes uyur bi ben baykuş gibi kalırım.bi gün bile olsa gör cnm anneni benimkilerde yılbaşında geliyorlar 1 hafta bizdeler en son eylülde görüştük bizde
belki de gelmezler 9 ay canımmm
yok canım umut yok baksana ateşime
hatta yolda bile sancım başladı
kızlarya belim acaip ağrıyor daha bata da çok var anlamadım neden dün temizlik falanda yapmadım bide sistit değilim ama 5dk da bir lavaboya gidiyorum ağrı sızı yok ama.başladım hemen gene gebeliğe yormaya
canım bata kaç gün var sen her ihtimale karşılık tedbirli ol inşallah bebeğin seninledir canımmm
cnm 25-26 sı gibi gibi daha 10 gün var yani bu arada site bakımdaydı yazamadım
biliyorum canım bende giremedim o yüzden bu arada baya var daha regline ama dediğim gibi sen dikkat et inşallah bebğin yerleşiyodur bu ay kullandığın ilaç felan varmı pekii
cnm inşallah öyledir aylardan beri yapıyoruz işte bişeyler ama benim geçen ay hayal kırıklığım oldu o yüzden bu ay ne ovulasyon kullandım ne de bişey yaptım.hayıt tohumu aldım bi dahaki adete başlıycam onada çayını yapıp içicem gerçi inşallah gerek kalmaz
az önce iş yerindeki arkadaşımı arkadaşı aradı. Tüp bebek yaptırmışlar tutmuş. 10 yıldır evlilermiş. Bir yumurtalığını zaten daha önce almış. Diğer yumurtalığıda üretim yapmıyormuş.10 yıl sonra yaptıkları tüp bebek tutmuş. Hiç birimiz ümidimizi asla kaybetmeyelim. Neleri var şükredelim bence halimize bide
slm kızlar benim 14 ünde adet olmam lazımdı ve hala olmadım test için biraz daha beklemek istiyorum açıkcası hayal kırıklığı olmasın diye ...
birde eğer hamile isem karnımın alt kısmında şişlik olması gerekirmi çünkü yok sadece sol kasığım bıçak batıyor gibi oluyor bilenler varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?