Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar yummymy cnm çok tebrik ederim allah sağlık sıhhat versin size

dejavu cnm sanada iyi yolculuklar bende yolculukta hiç uyuyamam herkes uyur bi ben baykuş gibi kalırım.bi gün bile olsa gör cnm anneni benimkilerde yılbaşında geliyorlar 1 hafta bizdeler en son eylülde görüştük bizde

bende iyim canım sakin sakin kırmızıların gelmesini bekliyorum.....

belki de gelmezler 9 ay canımmm

benim 6 gün gecikti bu ay valla sinir oldum. Ama 3. günüm bugün nedense 2. günden beri az geliyor baya. Bu sabah kalktım mesela tüm gece azıcık gelmiş. Dün de çok yoğundum tuvalete bile gidemedim eve gittim dedim ne hal olmuştur kimbilir baktım yine az var. Anlamadım valla. Birşey olmadığından eminmisin peki...

bende uyuyamam normalde ama uykuma yenikte düşebilirim. Ohoo senin baya olmuş ben kurbanda da gittim 1 ay önce ordaydım. Rahatsızlığı olmasa gitmezdim pek halim yok ama şükür annemde birşey çıkmadı ama moralleri bozuk işyeri net birşey demiyor evde çok takıyor falan o yüzden az morali yerine gelsin dedim bende.. Cumartesi tek günde olsa ana kız gezeriz biraz. Kardeşim cumartesi çalışıyor o yüzden yılbaşında gelemezler. Bize de arkadaş gelecek büyük ihtimal nişanlısı başka yerde öğretmen o da tekim dedi gel bize dedim iyi olur yanii oyun felan oynarız da ne yemekler yapıcam karar vermedim artık gelince bakarım..

kızlarya belim acaip ağrıyor daha bata da çok var anlamadım neden dün temizlik falanda yapmadım bide sistit değilim ama 5dk da bir lavaboya gidiyorum ağrı sızı yok ama.başladım hemen gene gebeliğe yormaya

günayyyddıııııııııııııııınnnnn nasılsınız zuzularrrrrr

Eklentiler

• $CAUM0D26CACH9YZGCAO4X1V2CAWEN82PCABLD904CABVDCU9CAID2G36CABIWJJ4CAGSHQG9CA30RI6HCALNW0XPCAX5...webp
    4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
kızlarya belim acaip ağrıyor daha bata da çok var anlamadım neden dün temizlik falanda yapmadım bide sistit değilim ama 5dk da bir lavaboya gidiyorum ağrı sızı yok ama.başladım hemen gene gebeliğe yormaya

canım bata kaç gün var sen her ihtimale karşılık tedbirli ol inşallah bebeğin seninledir canımmm

cnm 25-26 sı gibi gibi daha 10 gün var yani bu arada site bakımdaydı yazamadım

biliyorum canım bende giremedim o yüzden bu arada baya var daha regline ama dediğim gibi sen dikkat et inşallah bebğin yerleşiyodur bu ay kullandığın ilaç felan varmı pekii

biliyorum canım bende giremedim o yüzden bu arada baya var daha regline ama dediğim gibi sen dikkat et inşallah bebğin yerleşiyodur bu ay kullandığın ilaç felan varmı pekii

cnm inşallah öyledir aylardan beri yapıyoruz işte bişeyler ama benim geçen ay hayal kırıklığım oldu o yüzden bu ay ne ovulasyon kullandım ne de bişey yaptım.hayıt tohumu aldım bi dahaki adete başlıycam onada çayını yapıp içicem gerçi inşallah gerek kalmaz

slm kızlar benim 14 ünde adet olmam lazımdı ve hala olmadım test için biraz daha beklemek istiyorum açıkcası hayal kırıklığı olmasın diye ...
birde eğer hamile isem karnımın alt kısmında şişlik olması gerekirmi çünkü yok sadece sol kasığım bıçak batıyor gibi oluyor bilenler varmı...

az önce iş yerindeki arkadaşımı arkadaşı aradı. Tüp bebek yaptırmışlar tutmuş. 10 yıldır evlilermiş. Bir yumurtalığını zaten daha önce almış. Diğer yumurtalığıda üretim yapmıyormuş.10 yıl sonra yaptıkları tüp bebek tutmuş. Hiç birimiz ümidimizi asla kaybetmeyelim. Neleri var şükredelim bence halimize bide

inşallah gerek kalmaz canım geçen aylar yaptığının buay faydasını görürsün

kızlar ben çıktım gelcem gene acaip şimşek çakıyor acaip tırstım valla ,kendimi ütüye veriyorum

nekadar güzel bir haber MAŞŞALLAH diyelim ALLAH onlara bağışlasın bebeklerini

canım normalde düzenlimidir :26:reglin eğer düzenliyse test yap derim ama yok sürekli bu şekilde gecikme yaşıyosan bekle ayrıca o şişlik olmak zorunda değil tabiki kişiden kişiye değişiyo belirtiler eğer kasık şişmesi hamilelik olsaydı ben her ay hamile olurdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…