anladım canım sağol
iyi geceler kuzu öpiiim mi:26:
anladım canım sağol
iyi geceler kuzu öpiiim mi:26:
bluecummm ben yatarrrr net başında uyayacağım şimdii haydi sende uykuyaaa öpüldüüün şekerrrrrrrrrr
hazır rujumu sürmüşken öpiim bari
KızlarrrrrSabah uyandım tüm suratım küçük küçük kırmızı isilik dökmüş gibi olmuş.Daha önce hiç böle birşey olmamıştı.Hayıt hapına başlıyalı iki gün oldu ilk o geldi aklıma sizdede böle birşey oldumu kullanlarda?
kızlar merhaba ben geldimmm...
ne dicem size..13.günümden bu yana ovulasyon yapıyorum ve tek çizgi çıkıyor bugünde öyle oldu 15.günüm...
ama dün çok fena şeffaf akıntım vardı bugün azaltı...
şimdi akıntıya göre yumurtlamış gibiyim ama ovucan tek...ve ateşim yükselmedi kafam çok karıştı sizce nelr oluyo:44:
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Çok pahalı bir ovucan markası var adını unuttum çok etkili kesin bilgi veren...
Açıklamasında şu yazıyor...
Pkolu olan kişilerde işe yaramayan bir yöntemdir ve sebeplerini de sıralıyor...
Bir debir profa sormuştum o da aynını dedi bana....
sağol tatlım..yapıcam...
incir ve hayıt yedim içtim bu ay..ovulasyon erken oldu ve kaçırdım diye birden endişe ettim..
ama sizde de akıntı öncedende geliyormuş..içim rahatladı..
benim döngüm 31 gün yani yarın kızarmalı..merakla bekliyorum bakalım..
kızlar bana şans dileyin koca gelmek üzere yemek yemicez
direk tatlı yicez dedihalvet var yani sezon açılmıştır bizde
buarada c.tesi pc gidiyo anneme aylardır bende :/
benimki nide hemen vericem bakalım nezamana gelir nepcem sizsiz ben
internet cafeye takılırım artık
stres mi dedin..bol mevcut bende
resim çok mu soğuk olmuş du için üşümesin değiştireyim..
canım benim bat yılbaşı gecesi:124::124vulasyonum oldu olacak arası..
aslında o kadar çok akıntım oldu ki dün. bugün azaldı ovulasyon oldu dedim ama testim tek çizgi çıkıyo 3 gündür..
bekliyorum ztarım..gerginim..
platesi bırakmıştım bugün tekrar başladım stresimi atacak başka bişeyler gelmiyo aklıma..ama iyi geldi..
slm kızlar moralım cok bozuk zırladım zırladım geldım bugun doktora gıttım yumoşlara bakıcaktı ıkı aydır klomen kullanmıyorum acaba kendı olusuyomu dıye gecen ay rahım fılmıden sonra vucudum dınlensın dıye bıraz ara verelım demıstık ama malesef bu seferde yumoş gelişmemiş hayıt hapıda içiyodum umutluydum ovucanıda yapıyorum hafıf koyuluk vardı bugun ama tam koyu degıldı ben yarın koyulasır dıye dusunmustum yumos var bıtane ama cok kucuk gebelık için yeterli değil dedi bu ay ben dırek fos yanı şimdi adetı bekle bakalım uuufff doktor aşılama yapalım istersen dedi çok kararsızım doktor her ihtımale karşı siz gun aşırı birlikte olun dedı anlamdım sonradan buyur mu yaaa aşılama bana hep mantıksız gelıyo sankı hıc aşılamayla hamile kalamzmışım gıbı acaba dırek tüpmü yaptırsam ya ufff dua edın kızlar bana artık cok yoruldum ıkı gundur akıntımda var baya cok umutlanmıstım kesın yumurluyorum dıye bıde burdan yumurtlamsını akıntıyla takıp eden arkadaslara benden tavsıye mutlaka bı doktora gıdın ve muayne olun bızım gözlemlerımızle onların gördüğü malesef yanıltıcı olabılıyo şimdi düşünüyorumda ben 3 ay klomen kullandım onun harıcınde sadece hormon tahlıllerımle ve sperm tahlılıyle 1 sene bekledım tık yok demekkı ben yumurtlamıyomuşum boşuna gecmiş okadar zaman
selam kızlar
öyle guzel uyumusumkı fatmagulude kacırdımkızdım kendıme
aysunnnn bugun ovucandan naber?
ahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiiiz sen nasılsın bebeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?