Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bluecummm ben yatarrrr net başında uyayacağım şimdii haydi sende uykuyaaa öpüldüüün şekerrrrrrrrrr

canım haptan olduğunu sanmam ama bir şeye reaksiyon olabilir geçmezse bir cildiyeye görün bence canım benim..

canım şeffaf değil yumurta akı kıvamında uzayan akıntı gelecek o gelmiş olsa bile hemen o gelince ovu da çıkmaz zaten birkaç gün sonrada çıkar. Kaç günde bir regli oluyordun. 30 günü geçiyorsa normal daha yumurtlama olmaması canım sen yapmaya devam et hemen koyulaşabiliyor bir anda yanii bir gün önce silikken bir gün sonra bakıyorsun kopkoyu dur bakalım ümitsiz olma hemen..

evet pcolularda ovulasyon işe yaramaz çünkü zaten pco da lsh herzaman yüksektir o yüzden pco teşhisi konur ama normal yumurtlama olanlarda sadece yumurtlama olacağı zaman yükselir ve yine normal seviyesine iner.Bu yüzde ovu da hep koyu çizgi grülebilir ya da sabit bir renkte koyu çizgi. Ne silikleşir ne koyulaşır o yüzden yumurtlama anlaşılmaz ve yalancı koyu çizgidir de aslında çünkü pcolularda yumurtlama olmaz pek. Doğum kontrol hapı kullanılır regli düzeni için.

31 günse yumurtlama 16. gündür bekle bakalım bugünde yap. Akıntı hep önce gelir canım yumurtlamayı haber verir sıkma canını sen denemeleri yap gerisini yaradana bırak.

hadi bakalımm tatlılar falann halvetleriniz hayırlı uğurlu olsun bebiş getirsin İnşallahh.. Ama bak şu pc olayı olmadı şimdi. Senin ki gelene kadar annenin pc yi vermesen annene çok mu lazım gözlerimiz seni arar amaa

belkide yışbaşı hediyesi eşine bebek müjdesi verirsin. Bence avatarın yılbaşına uygun olmuş inşallah bir daha ki avatarın hamiş avatarı olur canımm benimm..

demek yeterli gelmemiş canım ama yine de umudunu kesme geç yumurtlama da olabilir geç gelişebilir o yüzden doktorun çalışmalara devam edin demiş sen elinden geleni yap yumurtlama yok diye salıverme yanii.. Herşey olabilir. Allah büyük canım.. Olmazsa klomene başlarsın benim naçizane fikrim bir kere de olsa aşılamayı denemelisi maliyeti daha az ce direk rahime koyuyorlar spermi ama sen bilirsin tabii...

selam kızlar
öyle guzel uyumusumkı fatmagulude kacırdımkızdım kendıme

aysunnnn bugun ovucandan naber?

uyu sen canım sen gibesin uykuya ihtiyacın var boşver diziyi uykun geldi mi hiç bakmayacaksın direk vurucan kafayı yatıcan..

ahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.

Çok sevindim canım maşallah bak üzüyordun kendini. Kan falan olmadığı sürece sorun olmaz canım demekki sende böyle yaptı iyice yerleşsin bebeğin büyüsün geçer İnşallah.. Sorun olacak olsa kesin ilaç verirdi canım benim..

Günaydın kızlar. Valla çok yorgunum işe geldim ama rahatla yazıyorum akşamcı öğrenci işçi işten ayrıldı memur beyde artık 13.30 da gelecek akşam 8 e kadar duracak kendi istedi zaten akşam yoğunluk olmuyor fazla işine de geliyor o varken fazla yazamıyordum yazıyorum. Dün akşam çok yoruldum bugün İstanbul'a anneme gidicem iş çıkışı eve giderim yemeğimi yerim falan çıkarız trene bırakcak eşim. Ben dedün akşam yemek yaptım kocişe haftasonuna kalsın diye, ütülerim vardı onları yaptım, çantamı hazırladım, duş aldım ve yorgun attım kendimi yatağa sanırım trende uyurum gece 23.30 da ancak varıcam kardeşim alıcak beni cumartesi kalıcam pazar dönücem fazla değil ama napıyım göreyim de yeter.

günaydın kızlar, nasılsınız?
benim kırmızılar daha gelmediler ama sanki biraz kasıklarda ağrı başlıyor gibi.. ay gelse de rahatlasam, böyle geçikince bir de bişey olmayınca sıkıntı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…