ben aşeriyorum galibaa ya benim burnuma köfte kokuları geliyor sanırım çok acıktımmmmmm evde ekmekte yokkk uffff karnım acıktı benimmmm karnımmmmmmm
canımmm nasıl yani prolaktin progestorona falan bakılmadımııı:44: tek bir doktoramı gittiinnn bence bunlarada baktır yumurtlama hapları ikize hamiş bıraktırabiliyorr inşallahh ikiizn olurrrr
ayyy inşallah blueemonnn ben umutsuzluğa düşmeye başladımdaaa:44::44:
yaa ben yımırtlama hapı kullandımda niye ikiz olmadı öyleyse:26:benim başım kel mi:44:değilcanımmm nasıl yani prolaktin progestorona falan bakılmadımııı:44: tek bir doktoramı gittiinnn bence bunlarada baktır yumurtlama hapları ikize hamiş bıraktırabiliyorr inşallahh ikiizn olurrrr
ayyy inşallah blueemonnn ben umutsuzluğa düşmeye başladımdaaa:44::44:
bende istiyorum amaaaaakız yakın mı oturuyoruz ben de tam mercimek köftesi ısırıyodumben çok acıktığım zaman makarna salatası yaparım dene istersen ayrıca mükemel yaparım
bende aynı dertten müzdaribim superisii hayırlısıı bakalımm inşallahh kavuşursun bebişlerineeeeeinşalh canım.. malesef küçük bi yerde yaşıyoruz ve burda doktor cok az.. ve cok fazla hastaları oluyor.. hiç doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile.. 2 tane doktora gittim. en son gittigm doktor bu igneleri verdi.. bakalım görcez artık..
Canım Allah razı olsun Rabbim bebişini sana bağışlasın bahtı açık olsunnn inşallahh...Ben böyle bir paylaşım yapmıştım uyarı almıştım kuzum bilgin olsun kkda dini şeyleri paylaşmak yasakmış maleefffff canım benim aklında bulunnsn diye yazdımmmaynı konuyu bir kaç yerde yazdım fakat bu özlemi daha öncesinde çeken biri olarak ne kadar çok kişiye ulasılırsa o kadar yararlı olur kaanatinde olduğum için mazur görün ne olur arkadaslar ben burada yeniyim aynı sorunları paylastığımız için birşeyler yazıyım istemistim bilmiyorum nasıl yorumlarsınız yalnız veren Allaha sükürler olsun ki bende işe yaradı en azından ben öyle inanıyorum eşimin sperm sayısı 3.2milyon hareketlilik %6 civarıydı bizde bir cok deneme sonucu doğal olarak hamile kalamadım bir ablamızın tavsiyesiyle enbiya suresinin 87ve 88 inci ayetlerini ilişki öncesi abdest alarak ilişkiye girmeden önce avret yerleri kapalıyken hem eşinizin hem sizin 3defa okumanızla bu özleminize son vereceğinize inanmaktayım yanan bir yürekle edilen dua kabul olurmus heleki böylesi bir güzellik için suan 8 aylık evladım var Rabbimden dilerim yüreği evlad sevgisi ile yananların derdine derman olur bu dua birde bu sekilde deneyin isterim dua türkçe ve arapça okunusu şu şekildedir
87. Ayet
وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Zünnûnu da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum diye dua etti.
88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz müminleri böyle kurtarırız
öyle yapıyorum zaten bluecummm kafa dağıtıyorum kendi kendime artık eskiiisi gibi takasım yokk açıkçasıııyaa ben yımırtlama hapı kullandımda niye ikiz olmadı öyleyse:26:benim başım kel mi:44:değilbak tomarla saç var başımda
güzelim ümitsizliğe düşünce hemen gebe mi kalıcan eğer öyleyse bende bu geceden itibaren depresyona girem bi koşu hatta hep beraber girelim topikçe
neden o tatlı canını üzüyosun herşeyin bi vakti zamanı var bak ne güzel dua ediyorsun bizlerde duacıyız hepimiz için sen duanı etmeye devam et verecek mevlam elbet bi vakti vardırki onu bekliyordur
sen içini ferah tut aklını da başka şeylere ver.kendini yıpratıyorsun ancak yazık etme lütfen
1 ben diyetteyim zaten karnım aç gıcıklığına yapmayın döverim lütfenbende istiyorum amaaaaabak hazırımm bekliyorummm çatal bıçak elimdeee
bende aynı dertten müzdaribim superisii hayırlısıı bakalımm inşallahh kavuşursun bebişlerineeeee
Canım Allah razı olsun Rabbim bebişini sana bağışlasın bahtı açık olsunnn inşallahh...Ben böyle bir paylaşım yapmıştım uyarı almıştım kuzum bilgin olsun kkda dini şeyleri paylaşmak yasakmış maleefffff canım benim aklında bulunnsn diye yazdımmm
öyle yapıyorum zaten bluecummm kafa dağıtıyorum kendi kendime artık eskiiisi gibi takasım yokk açıkçasııı
1 ben diyetteyim zaten karnım aç gıcıklığına yapmayın döverim lütfen
2kafa dağıtmakla çok isabet etmiş olursun aksi takdirde çıldırmamız yakındır
3 ben herşeyi kafama taksaydım şuan nerde nasıl olurdum bilemiyorum
4 belirtmek istediklerim bu kadardı saygılar
amin bacım allah rahatlık versin........Canlarımmmm rabbime emanet olunnnn ben yatayım artık hayırlı Cumalar şimdidennn Allah ne dilediyseniz onu size versin inşallahhhh...İnşallah bizlerinde duları kabul olur
:44:ben bilmiyorumbiliyorsunuz değilmi bu spoiler muhabbetiniii
:44:ben bilmiyorum
onu nasıl yapıyonuz öğrenem bari nede olsa bende demirbaş olucam burda yaklındırspoiler yazınca oruçlu olanlar ve hamişlerimiz olduğu için yemek muhabbetinii spoilerin altında yapıyoruz yani spoilerin altındaki boşluğu tara gör bakalımmm.O şekilde bir muhabbet oluştu aramızda
iyide ben onu taramadan okumuştum ki heheediyet falann geçç bana işlemiyorr ben fena açım valla karnımm gurul gurull ne olsa yerim amaa spoilerburnumda köfte kokusu varrr karnım açç ben köfte istiyorummmmm:
onu nasıl yapıyonuz öğrenem bari nede olsa bende demirbaş olucam burda yaklındır
Canlarımmmm rabbime emanet olunnnn ben yatayım artık hayırlı Cumalar şimdidennn Allah ne dilediyseniz onu size versin inşallahhhh...İnşallah bizlerinde duları kabul olur
amin bacım allah rahatlık versin........
kuzularım özlem kuşum bende yatyım artık laptop yüzünden bacaklarımı hissetmiyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun
iyide ben onu taramadan okumuştum ki hehee
anladım canım sağolspoiler yazıyorsunnnn beyaz rengi seçip yemek listesini öyle yazıyorsun bak böyle oluyor işte taraa hepsiniiii kopyalayacakmış gibiiioldu bu iş
iyi geceler kuzu öpiiim mi:26:iyi geceler fıstıklarııııımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?