amin ildaaawalla benim içimede ard arda hamile kalıcaz diye doğuyo
acayip ümitliyim ben de bu ay
geçen ay nasıl patladı topik bu yeni yılın başıda iki katı olur umarım
Allah yüzümüzü güldürecek inanıyorum
gülüm yaaa inşallah bebişin yola çıkmıştır çok istiyorum bende hamile haberini almayı canım..ildaaaaa benimki yolldaaaabende hissediyorummm sankiii şaka bir yanaa karnımda 2 gündür bir baskı var özellikle kasıklarımın üst tarafında ovülasyon sonrası olan bir durum ama anlamış değilim bildiğin moda girdimmm fos çıkarsa çıkarım moddannn bananee ben hamişim işteee haftaya test yapıcam aldığım testte en erken 5 en geç 10gün içinde çıkar diyor çıkmazsada no problemmm
topiğimiz teker teker hamile kalır inşallah hepimiz..
hayırlısı olsun yoluzunm..inşalalh yanıltır seni yumoşların bu ay..aramızda bıgun var zatencanım ben dun gıttım 14.gun 11mm dı en az 18 19 olmalıydı dedı yanı gebelık ıcın yeterlı degıl dedı bende gecen ay 15 16 da gormustum cızgıyı nasıp napalım beklıcez ama canım hıc halvet ıstemıyo cok ızıyo esım hemen gemılerı batırdın sen benı cocuk içinmi kullanıyosun dıyo delitabı bana moral vermeye calısıyo garıbım zorlu halvetlerden dahada gıcıkmış bu boş halvetler
hadi inşallahhhhildaaaaa benimki yolldaaaabende hissediyorummm sankiii şaka bir yanaa karnımda 2 gündür bir baskı var özellikle kasıklarımın üst tarafında ovülasyon sonrası olan bir durum ama anlamış değilim bildiğin moda girdimmm fos çıkarsa çıkarım moddannn bananee ben hamişim işteee haftaya test yapıcam aldığım testte en erken 5 en geç 10gün içinde çıkar diyor çıkmazsada no problemmm
aramızda bıgun var zatencanım ben dun gıttım 14.gun 11mm dı en az 18 19 olmalıydı dedı yanı gebelık ıcın yeterlı degıl dedı bende gecen ay 15 16 da gormustum cızgıyı nasıp napalım beklıcez ama canım hıc halvet ıstemıyo cok ızıyo esım hemen gemılerı batırdın sen benı cocuk içinmi kullanıyosun dıyo delitabı bana moral vermeye calısıyo garıbım zorlu halvetlerden dahada gıcıkmış bu boş halvetler
sağol duygum..bu ay döngüm uzun sanırım canım..çift göreceğime inanıyorum..akıntımda devam ediyo zaten..
seninde moralinin yüksek olmasına çok sevindim canım benim...
kızlar yeni ıla misafirlerim olcağını söylemiştim ya..durmadan yemek bakıyorum biri beni durdursun sıkıldım ama kendimi durduramıyorum
hadi inşallahhhh
valla ben her ay o moda giriyorum artık
temizlik bile yapmıyorum adet olana kadar
düşün bide benim annem 4 ay adet görmüş bize hamileyken yani adet oluncada hamile değilim diyemiyorum aya anneme çekersem diye ...
kızlar siz kaç günde bir adet oluyorsunuz ?
[video=youtube;4V3yE13BE5c]http://www.youtube.com/watch?v=4V3yE13BE5c&feature=related[/video]
bu videoyaya göre hamile kalmak çok kolay gibi görünüyorda biz niye kalamıyoruzzz:44::44:
heee niye olmuyo bi türlü
miyaba kıslar batlarım canlarımm
bugün arkadaşımın babasının cenazesine gittim,çok fena çok..
nur içinde yatsın inşallah..
allah sabır versin ailesine..
allah en gecinden yaşatsın inşallah..
merhaba meg hoşgeldin..
Allah rahmet eylesin canım..
Allah ailesine sabır versin inşallah..çok zor gerçektende sevdiğin insanları kaybetmek..:2:
miyaba kuzuuuuuuuuuheee niye olmuyo bi türlü
aysunummm inşallah ama ben bu ay çok umutlandım inşallah fos çıkmazz pozitif düşneyimde pozitif olsun iştee
amin ildaaa
inşallah peş peşe hamile haberleri alırız inşallahhh sıramız gelir..
gülüm yaaa inşallah bebişin yola çıkmıştır çok istiyorum bende hamile haberini almayı canım..
hayırlısı olsun yoluzunm..inşalalh yanıltır seni yumoşların bu ay..
olmazsa da üzülme canım emi..diğer aya bomba gibi girmeliyiz çünkü..
:13:
mavicim biz soğansularını aştık hayıt hapına geçtiikk hayıtlada hamiş kalan çok darısıda başımızaaakızlar soğan suyuyla hamiş olanlar varmış ben denicem şimdi öğrendim biraz araştırdım da denemekte fayda var..........
hadi inşallahhhh
valla ben her ay o moda giriyorum artık
temizlik bile yapmıyorum adet olana kadar
düşün bide benim annem 4 ay adet görmüş bize hamileyken yani adet oluncada hamile değilim diyemiyorum aya anneme çekersem diye ...
kızlar siz kaç günde bir adet oluyorsunuz ?
Allah rahmet eylesin megimmmm nur içinde yatsın inşallahhheee niye olmuyo bi türlü
ben 29-33 arası ilda... iki aydır 31 günde oluyorum..
hadi hayırlısı kız..........ben de 30 günde bir oluorum canım
yani 16 gün mımırtlıyomuşum bakalım artık görücezz
bu arada meeggg merhaba
yaaa ben giremedim siteye fitil oldum
arıza mı oldu
nbr canim ??
sen yemekm falan yapiomusun bakim miden nasil
oooooooooo rast gele kuşum beline kuvvetkızlar sanırım birazdan halvet var
ööle görünüyo gidişat
dönerim soora
kızlar sanırım birazdan halvet var
ööle görünüyo gidişat
dönerim soora
gülbebek bı sen bı ben varız
sende gecmıstesın sanırım yazmıyon :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?