Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin ildaaa
inşallah peş peşe hamile haberleri alırız inşallahhh sıramız gelir..
gülüm yaaa inşallah bebişin yola çıkmıştır çok istiyorum bende hamile haberini almayı canım..
hayırlısı olsun yoluzunm..inşalalh yanıltır seni yumoşların bu ay..
olmazsa da üzülme canım emi..diğer aya bomba gibi girmeliyiz çünkü..

:13:

kızlar soğan suyuyla hamiş olanlar varmış ben denicem şimdi öğrendim biraz araştırdım da denemekte fayda var..........

hadi inşallahhhh
valla ben her ay o moda giriyorum artık
temizlik bile yapmıyorum adet olana kadar
düşün bide benim annem 4 ay adet görmüş bize hamileyken yani adet oluncada hamile değilim diyemiyorum aya anneme çekersem diye ...

kızlar siz kaç günde bir adet oluyorsunuz ?

ben 29-33 arası ilda... iki aydır 31 günde oluyorum..

[video=youtube;4V3yE13BE5c]http://www.youtube.com/watch?v=4V3yE13BE5c&feature=related[/video]
bu videoyaya göre hamile kalmak çok kolay gibi görünüyorda biz niye kalamıyoruzzz:44::44:

heee niye olmuyo bi türlü

miyaba kıslar batlarım canlarımm

bugün arkadaşımın babasının cenazesine gittim,çok fena çok..
nur içinde yatsın inşallah..
allah sabır versin ailesine..
allah en gecinden yaşatsın inşallah..

merhaba meg hoşgeldin..
Allah rahmet eylesin canım..
Allah ailesine sabır versin inşallah..çok zor gerçektende sevdiğin insanları kaybetmek..:2:

merhaba meg hoşgeldin..
Allah rahmet eylesin canım..
Allah ailesine sabır versin inşallah..çok zor gerçektende sevdiğin insanları kaybetmek..:2:

miyaba canımm
sağol aysuncum..evet çok zor..
diyorum ya allah en gecinden versin..

bu arada ben şutlandım kısa bi süre için KKden..yazamadım hemen..
sanırım sizler de öyle :26:

miyaba kuzuuuuuuuuu
allah rahmet eylesin yakınlarınada allahtan sabır diliyorum .çok zor

aysunummm inşallah ama ben bu ay çok umutlandım inşallah fos çıkmazz pozitif düşneyimde pozitif olsun işteebende seni hamiş görmeyi çok istiyorummm umarım olacaktaa inşallah...
kızlar soğan suyuyla hamiş olanlar varmış ben denicem şimdi öğrendim biraz araştırdım da denemekte fayda var..........
mavicim biz soğansularını aştık hayıt hapına geçtiikk hayıtlada hamiş kalan çok darısıda başımızaaa
4 ay vay bee inşallah sen annene çekmmemişsindir oda kötü bir durum her adet olduğunda hamiş sanır insan kendinii
Allah rahmet eylesin megimmmm nur içinde yatsın inşallahh

video çok açıklayıcı geldi bana hani öbür videolar varya içç tarafı gösteren spermler yolculuk ederken kıllı tüylüüü biryerlerden geçiyorlar bişeyede benzetemiyorum ben nerden geçiyordu bir anlayamıyordum ama bu video iyi olduu şimdi daha iyi anladımmm

kızlar sanırım birazdan halvet var
ööle görünüyo gidişat
dönerim soora

Son düzenleme:
canım mıdem dun cok kötuydu dun dısarda yedık
ama bugun ıyıdı yapabıldım
sımdı basladı bulanmaya

gülbebek bı sen bı ben varız
sende gecmıstesın sanırım yazmıyon :26:

kızlar sanırım birazdan halvet var
ööle görünüyo gidişat
dönerim soora

Wuhhuuu hadi kuzum mimirtalara tembihle geleni bos cevirmesinler bu arada bende otuz gunde bir adet oluyodum evlenince onbes-yirmi gunde bir olmaya baslamistim

Kislarrrr ben bugun cok yoruldum felaket uykum var yaticam uyuyimde buyutim bebisimi optuk hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…