Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet cnm cok zor hemde yasayan iyi bilir
ben trden gelin geldim birde ailemin hepsi türkiyede
ama ne yaparsin isde kader cnm
hayirlisi buymus demekki

ben istanbulda avrupa yakasından anadolu yakasınageçtim inan o bile acayip koyuyo orda olsam yapamazdım ben açıkçası allah yardımcın olsun

Bu ateş muhabbeti ne ya ben bilmiyorum:44:

her gun yataktan kalkmadn sabah yedi ile sekiz arası ateşimizi ölçuorz cnm yumrtlama oldugu gun bi de adet olcagımız gun ateş diger gunlere oranla düşüyor bak mesela bnm 12.gun ovulasyon günm bata da iki gun kaldı ateş düşmeye başladı bu da kırmızıların buyuk ihtimal gelcegini gösteriyor asıl adet gunu ateş çok düşer ama bnm nedense hep battan iki gun once düşüp tekrar yukseliyor :44:ama ateş ölçmek tablo yapmak zevkli... fertility friend'e üye olarak sen de kendi ateş tablonu her gun ölçerek yapablrsn cnm...

hımm neler var ya ben hiç bilmiyodum cahillik kötü bişey
sarı şekere sordum

şekerim ben pendikteyim evime de aşığımmmmm

hımm neler var ya ben hiç bilmiyodum cahillik kötü bişey

şekerim ben pendikteyim evime de aşığımmmmm

altı ay once yani bebiş çalşmalarına başlamadn once ben de oyleydm cnm bu kk hepmizi feriştah yaptı valla sen de oyle olursun kısa zaman sonra gör bak

altı ay once yani bebiş çalşmalarına başlamadn once ben de oyleydm cnm bu kk hepmizi feriştah yaptı valla sen de oyle olursun kısa zaman sonra gör bak

ya ben öğrenmek istemiyorum çünkü benim kocam kural tanımıyo olmaması gereken ne varsa yapıyo bu sefer ben sinir krizi geçiriyorum

Son düzenleme:
ya ben öğrenmek istemiyorum çünkü benim kocak kural tanımıyo olmaması gereken ne varsa yapıyo bu sefer ben sinir krizi geçiriyorum

aslndan ne blrsen bil nasip olunca gelıo bebiş senn de tez zamanda gelsn bebişin inşş ne kadar zamandır istıosnz bebiş?

[vallabende hiçbişey yapmıyorum doktorada gitmedim henüz 2 aydır bebek istiyoruz zaten bişiler yapmama gerek varmı sizce

ayy daha çok yeni nice aylara senelere inşş hmm çok guzel foto alnında muhteşem yuzyıl tarzı bi takı mı var bana mı oyle geldi fotodan oyleyse çok hoş durmuş bence

hiç acele etme güzelimo zamansen daha çok yenisin keyfine bak

evet alnımdaki takıyı bulucam diye göbeğim çatlamıştı bir sürü büyük bijüteri gezdim her yere baktım en so pendik altgeçitte küçücük bi dükkanda buldum herkes çok beğendi hatta eşim bile o gece bana tekrar aşık olduğunu söyledi yalancı tosbaa

[vallabende hiçbişey yapmıyorum doktorada gitmedim henüz 2 aydır bebek istiyoruz zaten bişiler yapmama gerek varmı sizce

cnm ben çalşmalara başlamadan once gttm dra genel bi kontrol için rahime falan baktı işte smear yaptrdı folik asit verdi hormon testleri yaptı bence bi gitmende yarar var cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…