almanyadayim cnm ben
Ben de senii merak ediyordum test yapmışsın galiba.Ama daha bet geçmedi.Dur bakalım inşallah müjdeli bir haber alırız senden
hadiiii çok uzakmışsın yaaaa zordur oralarda dimiii
bugun de ateş çokk düştü be cnm gelıo buyuk ihtmal ama tabii gelmeden de ümit keslmez dur koyayım bak ateş tablomu...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet cnm cok zor hemde yasayan iyi bilir
ben trden gelin geldim birde ailemin hepsi türkiyede
ama ne yaparsin isde kader cnm
hayirlisi buymus demekki
Bu ateş muhabbeti ne ya ben bilmiyorum:44:
ben istanbulda avrupa yakasından anadolu yakasınageçtim inan o bile acayip koyuyo orda olsam yapamazdım ben açıkçası allah yardımcın olsun
açıklaman için çok sağol yazık etmiş o kadar emeğeyazık yahu sen hangi semtte oturuyon
hımm neler var ya ben hiç bilmiyodum cahillik kötü bişeyher gun yataktan kalkmadn sabah yedi ile sekiz arası ateşimizi ölçuorz cnm yumrtlama oldugu gun bi de adet olcagımız gun ateş diger gunlere oranla düşüyor bak mesela bnm 12.gun ovulasyon günm bata da iki gun kaldı ateş düşmeye başladı bu da kırmızıların buyuk ihtimal gelcegini gösteriyor asıl adet gunu ateş çok düşer ama bnm nedense hep battan iki gun once düşüp tekrar yukseliyor :44:ama ateş ölçmek tablo yapmak zevkli... fertility friend'e üye olarak sen de kendi ateş tablonu her gun ölçerek yapablrsn cnm...
sarı şekere sordum
hımm neler var ya ben hiç bilmiyodum cahillik kötü bişey
şekerim ben pendikteyim evime de aşığımmmmm
altı ay once yani bebiş çalşmalarına başlamadn once ben de oyleydm cnm bu kk hepmizi feriştah yaptı vallasen de oyle olursun kısa zaman sonra gör bak
ya ben öğrenmek istemiyorum çünkü benim kocak kural tanımıyo olmaması gereken ne varsa yapıyo bu sefer ben sinir krizi geçiriyorum
aslndan ne blrsen bil nasip olunca gelıo bebiş senn de tez zamanda gelsn bebişininşş ne kadar zamandır istıosnz bebiş?
2 aylık evliyimavatarımdaki resim de kına gecemden
2 aylık evliyimavatarımdaki resim de kına gecemden
ayy daha çok yeni nice aylara senelere inşşhmm çok guzel foto alnında muhteşem yuzyıl tarzı bi takı mı var bana mı oyle geldi fotodan oyleyse çok hoş durmuş bence
hiç acele etme güzelimo zamansen daha çok yenisin keyfine bak
hiç acele etme güzelimo zamansen daha çok yenisin keyfine bak
[vallabende hiçbişey yapmıyorum doktorada gitmedim henüz 2 aydır bebek istiyoruz zaten bişiler yapmama gerek varmı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?