ama var ya iyisini yapıoiki sene çocuk istemedm de neoldu şimdki aklım olsaydı o kadar ertlemezdim
bugun de ateş çokk düştü be cnm gelıo buyuk ihtmal ama tabii gelmeden de ümit keslmez dur koyayım bak ateş tablomu...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
biz hiç korunmadık ama eşimin yüzünden çocuk olmasın diye ne varsa yapıyoruz sanki çünkü bildiğim kadarıyla 2 günde bir olması lazım ama bizde çok sık oluyo duruş ve pozisyon önemli ama benim kocam sınır tanımıyo sinir oluyorum
Öyle tabi umudumuzu kesmeyeceğiz.Canım ben ateş ölçme yöntemini hiç bilmiyorum ama tabloya göre sanki biraz düşmüş gibi.Ama olsun dediğin gibi umudumuzu kaybetmeyeceğiz.
ama şu var ki yeni evlisiniz ve akışına bırakmşısınz işte ne guzel olur cnm yaa planlı bebek yapma die bişey yok zaten onu anladm bu stres demek başka bşey degl o yuzden akışına bırak çok da beklmezsin bence gelr bebişin içime oyle dogyo nedense... Allah isteyen herkese tez zamnda nasip etsin inşşş
inşallah annemde bana 3. ayında haile kalmış inşallah ona çekmişimdir. benim eşim müzisyen geceleri yalnız kalıyorum hem korkuyorum hem sıkılıyorum bebeğim olmasını birazda bu yüzden istiyorum bana can yoldaşı olsun diye
anlıyorum cnm gelir bebişin inşşşşş tez zamndabatın ne zaman yazdırdn mı batını mege?
inşallah annemde bana 3. ayında haile kalmış inşallah ona çekmişimdir. benim eşim müzisyen geceleri yalnız kalıyorum hem korkuyorum hem sıkılıyorum bebeğim olmasını birazda bu yüzden istiyorum bana can yoldaşı olsun diye
yazdırdım batımda ilginç benim. evlenmeden önce düzensizdi kafasına göre takılıyodu evlendiğimden beri günü gününe hiç şaşmıyo bende anlamadım
sende benim kaderimi yaşıyosun bende evde tek kalıyorum
düzenli olması yumurtlamanın da duzenli oldgunu gösterir cnm ne guzel işte
ymurtlama gününü takip edebilsem diyorum ya bu konuda eşimle çok problem yaşıyoruz. bugünkü halvette ben uyuyodum, yani uyuyomuşum halvet olmuş sonuna yetiştim umarım anlatabilmişimdir
ymurtlama gününü takip edebilsem diyorum ya bu konuda eşimle çok problem yaşıyoruz. bugünkü halvette ben uyuyodum, yani uyuyomuşum halvet olmuş sonuna yetiştim umarım anlatabilmişimdir
inşallaahh hatta seninkiyle beraber gelsinn:))anladm cnm ama daha çok yeni evlisiniz cnm bence hiç takip falan etme benden sana bi tavsiye bi beş altı ay akışına bırak ki bence gelck senn bebişin o zamana bile kalmadan ...
uyuyomydun o nasıl ya anlamadım
benim eşim kaptan canım bi gün evde bi gün yok
sen ist.dimi neresinde
inşallaahh hatta seninkiyle beraber gelsinn:))
pendikteyim ben. evet aynen uyuyodum işte uykumda ağırdır ha ölmüşüm ha uyumuşum
inşş cnm hepimiz tez zamnda hamiş kalalımmm inşş hamiş patlaması olsun topiğmizdee
inşallaahh hatta seninkiyle beraber gelsinn:))
pendikteyim ben. evet aynen uyuyodum işte uykumda ağırdır ha ölmüşüm ha uyumuşum
maaşallah .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?