Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama var ya iyisini yapıo iki sene çocuk istemedm de neoldu şimdki aklım olsaydı o kadar ertlemezdim

biz hiç korunmadık ama eşimin yüzünden çocuk olmasın diye ne varsa yapıyoruz sanki çünkü bildiğim kadarıyla 2 günde bir olması lazım ama bizde çok sık oluyo duruş ve pozisyon önemli ama benim kocam sınır tanımıyo sinir oluyorum

ama şu var ki yeni evlisiniz ve akışına bırakmşısınz işte ne guzel olur cnm yaa planlı bebek yapma die bişey yok zaten onu anladm bu stres demek başka bşey degl o yuzden akışına bırak çok da beklmezsin bence gelr bebişin içime oyle dogyo nedense... Allah isteyen herkese tez zamnda nasip etsin inşşş

Öyle tabi umudumuzu kesmeyeceğiz.Canım ben ateş ölçme yöntemini hiç bilmiyorum ama tabloya göre sanki biraz düşmüş gibi.Ama olsun dediğin gibi umudumuzu kaybetmeyeceğiz.

aynen oyle cnmcm bu ay olmazsa aylar btmedi yaa elbet gelck bebişlerimiz ümitsizlk yokk evttt

inşallah annemde bana 3. ayında haile kalmış inşallah ona çekmişimdir. benim eşim müzisyen geceleri yalnız kalıyorum hem korkuyorum hem sıkılıyorum bebeğim olmasını birazda bu yüzden istiyorum bana can yoldaşı olsun diye

anlıyorum cnm gelir bebişin inşşşşş tez zamnda batın ne zaman yazdırdn mı batını mege?

sende benim kaderimi yaşıyosun bende evde tek kalıyorum

düzenli olması yumurtlamanın da duzenli oldgunu gösterir cnm ne guzel işte

ymurtlama gününü takip edebilsem diyorum ya bu konuda eşimle çok problem yaşıyoruz. bugünkü halvette ben uyuyodum, yani uyuyomuşum halvet olmuş sonuna yetiştim umarım anlatabilmişimdir

ymurtlama gününü takip edebilsem diyorum ya bu konuda eşimle çok problem yaşıyoruz. bugünkü halvette ben uyuyodum, yani uyuyomuşum halvet olmuş sonuna yetiştim umarım anlatabilmişimdir

anladm cnm ama daha çok yeni evlisiniz cnm bence hiç takip falan etme benden sana bi tavsiye bi beş altı ay akışına bırak ki bence gelck senn bebişin o zamana bile kalmadan ...

uyuyomydun o nasıl ya anlamadım

benim eşim kaptan canım bi gün evde bi gün yok

sen ist.dimi neresinde

anladm cnm ama daha çok yeni evlisiniz cnm bence hiç takip falan etme benden sana bi tavsiye bi beş altı ay akışına bırak ki bence gelck senn bebişin o zamana bile kalmadan ...
inşallaahh hatta seninkiyle beraber gelsinn:))

uyuyomydun o nasıl ya anlamadım

benim eşim kaptan canım bi gün evde bi gün yok

sen ist.dimi neresinde

pendikteyim ben. evet aynen uyuyodum işte uykumda ağırdır ha ölmüşüm ha uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…