ii geceler kızlar ben yatıyorum görşrzzz yarınn
birde bişey sorucam ben mate çayı içmeye başlıcam o arada hamile kalırsam eğer bebeğe bi zararı olur mu?
saat 00.00 olmuşşşşbenim ellerimmm ağrıdııı ders yapmaktannn gözlerimde aynen böyle olduuu karnımdaki sıpada anne yat diyorrr artıkk(ben iyice kafayı yedim galiba iyi moda girdimmm
saat 00.00 olmuşşşşbenim ellerimmm ağrıdııı ders yapmaktannn gözlerimde aynen böyle olduuu karnımdaki sıpada anne yat diyorrr artıkk(ben iyice kafayı yedim galiba iyi moda girdimmm
ne ne ne karnındaki sıpa mı
okuyomusun sen ders yapıyorum demişsinde
hosgeldin gülbebekimm.
insallah canim ya allah söyletiyordur belki
insallah bebisin seninle olur
eveeeettt hayal işteeeeyumurtlama günü geçtiği için bu ay iyi moda girdimm damdan düşmüşe dönücem haberim yok özlemcimm
evet seçilcim okul öncesi okuyorumm.
eveeeettt hayal işteeeeyumurtlama günü geçtiği için bu ay iyi moda girdimm damdan düşmüşe dönücem haberim yok özlemcimm
evet seçilcim okul öncesi okuyorumm.
özlem evde tek kalmak zor değil mi
facedeydim canim
inşallah Azracımm inşallah ne bilim gaip bir heyecan var içimde umarımm doğrudur bu hissetiklerimmm
öyle söyleme karamsarlık en büyük engel hamile kalmaya pozitif olcaz hatta akışına bırakıcaz bide yapabilsek bak o zaman nasıl gelcekler
özlem evde tek kalmak zor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?