Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saat 00.00 olmuşşşş benim ellerimmm ağrıdııı ders yapmaktannn gözlerimde aynen böyle olduuu karnımdaki sıpada anne yat diyorrr artıkk(ben iyice kafayı yedim galiba iyi moda girdimmm

birde bişey sorucam ben mate çayı içmeye başlıcam o arada hamile kalırsam eğer bebeğe bi zararı olur mu?

yok olmaz cnm ama hamiş oldugunu ogrendgnde bırak içmeyi neolur neolmaz die ...ben de içıodm mateyi mısır püskülü kiraz sapı bi de mate yapragı üçünü kaynatıp içiodm...

saat 00.00 olmuşşşş benim ellerimmm ağrıdııı ders yapmaktannn gözlerimde aynen böyle olduuu karnımdaki sıpada anne yat diyorrr artıkk(ben iyice kafayı yedim galiba iyi moda girdimmm

hosgeldin gülbebekimm.
insallah canim ya allah söyletiyordur belki
insallah bebisin seninle olur

eveeeettt hayal işteeee yumurtlama günü geçtiği için bu ay iyi moda girdimm damdan düşmüşe dönücem haberim yok özlemcimm

evet seçilcim okul öncesi okuyorumm.

inşallah allah söyletiyodur canım yaa kadın hissedermiş hamile kaldığını diyolar ama ben ilk ay kesin dedim ya karnımı tutup oturuyodum falan kırmızılar gelince şoktan şoka koştum resmen

eveeeettt hayal işteeee yumurtlama günü geçtiği için bu ay iyi moda girdimm damdan düşmüşe dönücem haberim yok özlemcimm

evet seçilcim okul öncesi okuyorumm.

öyle söyleme karamsarlık en büyük engel hamile kalmaya pozitif olcaz hatta akışına bırakıcaz bide yapabilsek bak o zaman nasıl gelcekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…