bugün burası yoğundu çok,koşturmaca vardı,misafirler falangittiler akşam..
halvet edemedik daha bugün..
şimdi kağıt oynamaya oturdu benimki,babamlarla.. bitsin ben 5 dakkada halvet ediim geliim gene buraya
Allah yardımcın olsun papatyam..
canım benim tatlım hoş geldin tatil iyi geçiyordur inşallah krem işe yaradı mı tabi aldıysan canım
Rabbimin izni ile sağlıklı sıhhatli hayırlı ile alacağız kuağımıza bebeklerimizi hep söylüyorum hepimiz paylaşacağız mutluluklarımızı buradan sizler benim ailem gibi oldunuz az önce bomboştu o kadar kötü ve yalnız hissettim ki kendimi oturup ağladım valla
meg canım hoş geldin halvettemiydin ha?
aaaağ kimlerin adını gördüm ilk hamilelerimizden bilginkız hoş geldin nasıl gidiyor?
meg canım benim bat yazmıştınız listeye 18 temmuz yarın gidiyorum doktora bana dua edin ciddi bir sıkıntım olmasın
kızlar kocam yanımda horluyo benimde uykumu getirdi valla sabahta erken kalkıcam hadi ben kaçtım çok yazmayın haaaaaaa gözlük alcam yoksa yakında
canım yumurtlama döneminde olduğun için hassaslaşıyorlar olabiliyor yani
canım benim tatlım hoş geldin tatil iyi geçiyordur inşallah krem işe yaradı mı tabi aldıysan canım
Rabbimin izni ile sağlıklı sıhhatli hayırlı ile alacağız kuağımıza bebeklerimizi hep söylüyorum hepimiz paylaşacağız mutluluklarımızı buradan sizler benim ailem gibi oldunuz az önce bomboştu o kadar kötü ve yalnız hissettim ki kendimi oturup ağladım valla
kızlar kocam yanımda horluyo benimde uykumu getirdi valla sabahta erken kalkıcam hadi ben kaçtım çok yazmayın haaaaaaa gözlük alcam yoksa yakında
inşallah temiz çıkacak canım her şeyin içini ferah tut sen
kıs meg alemsin haa
sanki su içip gelicek...
kızlarr ben geldim nasılsınız ?? halvet edip geldim batıma son 3 :))
damlacımmm
krem almadım,bepanten sürdük geçer gibi artık..
kuzusun,cansınberaberiz,yalnız değiliz.. canız birbirimize..
eee bebe için olan halvetler biras ööle oluyu napiim
hoşgeldin canımmm
eee bebe için olan halvetler biras ööle oluyu napiim
benim kocayıda gönderem sisin oraya çok pis kağıt oynar.ben hiç sevmem bu aradane oynuyolar?
kızlarr ben geldim nasılsınız ?? halvet edip geldim batıma son 3 :))
canım benim canlarım hep biriz biliyorum ama sanki rahmime bıçak sapladılar bugün nefes alamadım eşimin halası vardı ne oldu dedi kaldım öylece anlamadım ki bu ay neler oluyor içeride hem gecikti hemde erken bitti şimdide lekelenme oluyor anlayan beri gelsingeçer tatlım oda iyi gelir tabi iyi yapmışsın
hoş geldin şebnem
pooff o konuda çok dertliyim zati..
acayip monotona baglıyorum ben öyle olunca.
bak şimdi yarın ,pazar ve pazartesi mecbur fik fik yapmamız lazım
mecbur olunca acipp geriliom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?