iyi yapmışsın canım....senin bat ne zaman?:26:
ben eşime diyom bu aralar evde otura otura kurtlanıcam.....
noldu hani zeki kayserinin en iyi doktoruydu ne olduda illallah dedin ben sana onun hakkında yazarken hatırlıyorsan soru işaretli konuşmuştum anladıysan tabi
canım zorlanacaksınız ama inşallah işe yarayacak ve bebek haberini aldığında unutacaksın tüm sıkıntıları birazcık sabır Allah'tan her şeyin hayırlısı
hoşbuldum canlarım,arkadaşlarımm
bende özledim yeminle
isoldecim çok sevindim bugünkü prof randevundaki gelişmelere..
isolde yazdıklarına katılıyorum kadın doktorlarının çoğu çok kaba davranıyor ultrason aletini çok kaba sokuyorlar ve acılı oluyor muayeneleri bikeresinde kadının biri muayene ettikten sonra kanamam olmuştu nomal muayeneden sonra öyle bir işlem filanda yapmıyordu onun için bende hep erkek doktorları tercih ediyorum
kızlar bişi sorcam size
ayy bişiler diin yaa..
bgn benim yımırtlamam başlıo
çok eminim çnk bgn bakıldı yımırtalara,
çatlatma iğnemide yaptım kendime.
amma velakin dünden beri benim göğüslerde inanılmaz bi ağrı var.
dokunamıyorum yaaa..
bu ne ola şimdi??
yımırtlamayla bi alakası varmı ola??
canım benim tatlım hoş geldin tatil iyi geçiyordur inşallah krem işe yaradı mı tabi aldıysan canımhay hellö batlarım canlarımm
bütün gün gelemedim ben ya,malum izinde vede tatildeyiz :78:
damlacım belki üstüne görmüşsündür?
kanda baktırtsan bi?
canım bende onu düşünüyorum 13 gibi baktırmıştım yoktu şimdi tekrar düşünüyorum aklımız bir bende üstüne mi gördüm diye düşünüyorum ve bir yandan inşallah diorum
inşallah gülüm inşallah rabbim tez zamanda unutturur bu kötü günleri..
gelir bebeğim kollarıma..
inşallah..
meg canım hoş geldin halvettemiydin ha?
aaaağ kimlerin adını gördüm ilk hamilelerimizden bilginkız hoş geldin nasıl gidiyor?
meg canım benim bat yazmıştınız listeye 18 temmuz yarın gidiyorum doktora bana dua edin ciddi bir sıkıntım olmasın
meg canım hoş geldin halvettemiydin ha?
aaaağ kimlerin adını gördüm ilk hamilelerimizden bilginkız hoş geldin nasıl gidiyor?
meg canım benim bat yazmıştınız listeye 18 temmuz yarın gidiyorum doktora bana dua edin ciddi bir sıkıntım olmasın
kızlar bişi sorcam size
ayy bişiler diin yaa..
bgn benim yımırtlamam başlıo
çok eminim çnk bgn bakıldı yımırtalara,
çatlatma iğnemide yaptım kendime.
amma velakin dünden beri benim göğüslerde inanılmaz bi ağrı var.
dokunamıyorum yaaa..
bu ne ola şimdi??
yımırtlamayla bi alakası varmı ola??
aayy ondanmı acıo ozman.evet canım benim yumurtlama döneminde göğüslerim çok acır
Rabbimin izni ile sağlıklı sıhhatli hayırlı ile alacağız kuağımıza bebeklerimizi hep söylüyorum hepimiz paylaşacağız mutluluklarımızı buradan sizler benim ailem gibi oldunuz az önce bomboştu o kadar kötü ve yalnız hissettim ki kendimi oturup ağladım valla
bugün burası yoğundu çok,koşturmaca vardı,misafirler falangittiler akşam..
halvet edemedik daha bugün..
şimdi kağıt oynamaya oturdu benimki,babamlarla.. bitsin ben 5 dakkada halvet ediim geliim gene buraya
Allah yardımcın olsun papatyam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?