Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gittim canım ayrıntıları yazdımda
ah nolucak benim bu kararsızlığım yaa

geçmiş olsun sevindim senin için bu işlerde karar vermek çok zor insan kafayı yiyor ne yapsam kime gitsem hangisine güvensem hele bide para girince işin içine insan çıkmazlara giriyor devlet karşıladığı halde bir kısmını bu kadar zorlanıyoruz maddi yönden bide karşılamasaydı ne yapardık eskiden çocuğu olmayanlar nasıl dayanıyordu bu giderlere aceba
Bu arada kaan beyi televizyonda seyrettim çok sevimli ayrıntılı açık anlaşılır şekilde veriyordu bilgileri aceba merkezdede aynı şekilde ilgili açıklayıcı şekilde bilgilendiriyormu hastalarını merak ettim doğrusu

çok sevindim canım bak o kadar üzülmen gerekmiyormuş inş bu ay gelir bebişin....

ÇOK SAOL CANIM YAAA...

Yaa yaa işte söledik sana sızlanma diye bak gerek bile yokmuş ameliyata.Hem kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez canım olucak o kadar,zorlıycak belki ama en azından için rahat olucak.Sonra gelsin bebiş

valla eşimde dio artık bura son die..
yani doktordan için..
okadar çok doktor değiştirdikki herifte kafayı yedii.
kayseride tüm erkek doktorları biliom çok şükür.

hoş geldin canım bekliye bekliye uykumuz geldi.........

çok sevindim canım bak o kadar üzülmen gerekmiyormuş inş bu ay gelir bebişin....

evde yok idik gezmelerdeydik kocacanla sonra geldik meyve servisi yaptım balkonda çamaşırlar vardı topladım adamı uyuttum derken azcık geç kalmışım.Ama biliyimisiniz ben bugün ovulasyon testi yaptım
silik çizgi çıktı(kendilerini gebelik testinde de görmek isteriz) bu akşam adamı azad ettim yat uyu dinlen dedim ona4 gün daha test var tabii çift koyu çizgim çıkarsa çok uğraşmıycam.Böyle böyle oldu yani özetlen:86:

canım yaklaşık 8ay boyunca kaan beye gittim..
bikere çok hızlı konuşuo ve çok tıbbi terim kullanıo..
onu itiraf etmeliyimama ben o tıbbi terimlerin hepsini ona tercüme ettiriorum

ama özünde çok iyi bi doktor bence..
ilgilenio falan..
yüzü gülüo,moral verio...
ok benim onda yaptırdıgım aşılamam tutmadı ama o kısmet işi bence..
bgn gittiğim ercan beyle aynı şeyleri sölediklerini farkettim.
bence kaan bey işini bilio..
hastaneden sonsuz memnunum zaten
ona dicek lafım yok...
bak seninle aynı şehirdeyiz canım bilirsin doktorları
bidaha zeki beymi tövbeeeee yani..
erşad bir,zeki iki....

bilmez miyim canım benim eşim de ilk zamanlar çok istediğini hep belli ediyordu ama şimdilerde üzüldüğümü görünce nasihate başlıyor günü vardır,kısmet ne zamansa o zaman olur diyor.....

benimki de öyle canım kısmet ne zamansa o zaman olur diyor bekle acele etme diyor ama onun üzüldüğünü görünce dayanamıyorum

iyi yapmışsın canım....senin bat ne zaman?:26:

ben eşime diyom bu aralar evde otura otura kurtlanıcam.....

slm gece kuşları gece kaynatın kaynatın bizim sabah okurken gözümüz pörtlesin sonra yukardakiler acaip ses yapıyor uyuyamadım bende geldim

Bu arada benim doktorumda erkek,eşim müsade etmiyordu ilk evlendiğimizde ama konu bebek olunca hiç itiraz etmedi.Mühim olan işini iyi yapsın diymi ama

hay hellö batlarım canlarımm

bütün gün gelemedim ben ya,malum izinde vede tatildeyiz :78:

noldu hani zeki kayserinin en iyi doktoruydu ne olduda illallah dedin ben sana onun hakkında yazarken hatırlıyorsan soru işaretli konuşmuştum anladıysan tabi

isolde niye hiç kadın doktor tercih etmedin?

gittiğim kadın doktorların hepsinde inanılmaz bi kendini begenmişlik gördüm canım
gittiklerim hakkında ki çoğuna gittim..
ya çok takıntılı biriyim doktor konusunda
o kapıdan girdiğimde aldıgım elektrk çok önemli ..
sonr akonuşmada ve muayene esnasında bile..
bi kere o çatal denilen masada her bayan gibi çok gergin oluorum..
ve bayan doktorların hepsi o masada bana çok kaba davrandılar..
ve hep emir kipleriyle konuştular..
yokta ben sana bi dünya para vereyim sen bana insan muamalesi yapma..
sevmiyorum bayan doktorları..
ama erkek doktorlarda tam aksini gördüm.
hem işlerinde daha profesyoneller hem daha nazik ve anlayışlılıar.
bence ama bu benim düşüncem tabisiii..

damlacım belki üstüne görmüşsündür?
kanda baktırtsan bi?

bilginkız,başın sağolsun kuzum.. allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhh..

papatyam ne yazalım listeye bebeğim?

canım zorlanacaksınız ama inşallah işe yarayacak ve bebek haberini aldığında unutacaksın tüm sıkıntıları birazcık sabır Allah'tan her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…