açtığım konuları kendi çabalarımla sildim ve 3 gün banlandım
evlenmeden önce kendimi çok azgın bilirdim.
oo bi evlenim hergün yapıcam derdim.
ama evlendim herşey değişti bi an..
şimdiyse eziyet gibi gelio bana..
hiç zevk almıorumm
ozaman kendine eziyet etme git yat canım biz yarın yine burdayız(büyük ihtimal ben hariç)
canım niye ağlıyorsun ki... sıkma kendini rahat bırak tatlım niye strese giriyorsun stres bebek için en kötü şeyben bazen ağlıyorum biliomusun..
ama tabi eşim bunu farketmio..
tabiii kan testi yaptır canımm..
için rahat etsin..
cnm hastalandın mı sen bir çok insan üstüne olabiliyormuş sen kan testi yaptırda hamile olabilirsin
kızlar bu arada annem ben 3 aylıkken hamile olduğunu farketmiş
Hoşbulduk nasılsın
Merhaba uzun bir aradan sonra
yok yatmıycam yarın yazıklarınızı nasıl okuycam.......elim sizden olmuyo
nassu oliim pisim yaa,o kadan zevklü bişee ne hale geliyu bebe çalışması dolayısıynan
hummalı bi halvet içindeyiz biz kocemlen :78:
canım niye ağlıyorsun ki... sıkma kendini rahat bırak tatlım niye strese giriyorsun stres bebek için en kötü şey
canım cuma günü olmam gereken adeti pazar oldum ve 7-8 gün süren adetim 4. gün bitti yani dün ayrıca bugünde siyaha yakın tortulu lekelenme oldu benim kanamam da çok oluyordu olmadı çok fazla hatta ekisine göre azıcık oldu bene şok oldum bu ay ilk defa başıma geldi
Hoşgeldinnnn:))
hoşgeldin canım
canım niye ağlıyorsun ki... sıkma kendini rahat bırak tatlım niye strese giriyorsun stres bebek için en kötü şey
canım cuma günü olmam gereken adeti pazar oldum ve 7-8 gün süren adetim 4. gün bitti yani dün ayrıca bugünde siyaha yakın tortulu lekelenme oldu benim kanamam da çok oluyordu olmadı çok fazla hatta ekisine göre azıcık oldu bene şok oldum bu ay ilk defa başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?