Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evlenmeden önce kendimi çok azgın bilirdim.
oo bi evlenim hergün yapıcam derdim.
ama evlendim herşey değişti bi an..
şimdiyse eziyet gibi gelio bana..
hiç zevk almıorumm

cnm bence eşinle konuş neler isteyip istemediğini bebek çalışmaları başlamadan bende bazen bahaneler buluyordum ama 1 aydır eşim her istediğinde bende istiyorum tek taraflı olmaz çünkü çok zor inşallah düzelir cnm

kızlar hoşgeldiniz

ben bazen ağlıyorum biliomusun..
ama tabi eşim bunu farketmio..
canım niye ağlıyorsun ki... sıkma kendini rahat bırak tatlım niye strese giriyorsun stres bebek için en kötü şey

tabiii kan testi yaptır canımm..
için rahat etsin..

cnm hastalandın mı sen bir çok insan üstüne olabiliyormuş sen kan testi yaptırda hamile olabilirsin

kızlar bu arada annem ben 3 aylıkken hamile olduğunu farketmiş

canım cuma günü olmam gereken adeti pazar oldum ve 7-8 gün süren adetim 4. gün bitti yani dün ayrıca bugünde siyaha yakın tortulu lekelenme oldu benim kanamam da çok oluyordu olmadı çok fazla hatta ekisine göre azıcık oldu bene şok oldum bu ay ilk defa başıma geldi

Buarada eşim spermiogram verdi sonucu çıktı konu açtım iyi çıktı sonuç çok şükür
Bende smear yaptırdım sonuç henüz çıkmadı

kızlar hoş geldiniz
seyyah nasılsın canım görüşemedik ne zamandır

bgn ilk defa gittiğim doktor bile..
senin stresten uzak durman lazım,
çok streslisin dedi.
evet öyleyim kızlar yaaa.
herkesin zevk aldıgı cinsel ilişkiden bile köşe bucak kaçıorum.
yani bebek için olmasa valla hiç yapmıcam o derece..

etrafımdaki basit insanların laflarına bi boşşveerr demeyi öğrenemdim.
öğrenemedikçede geçmicek bu lanet stres...

nassu oliim pisim yaa,o kadan zevklü bişee ne hale geliyu bebe çalışması dolayısıynan
hummalı bi halvet içindeyiz biz kocemlen :78:

Ama nedenki görev gibi görmeyin gün saat vs. tutmayın kafanıza göre takılın bence biz öyle yapıyoruz.Yumurtlama günü vs. saymıyorum ben

cnm bence kesin üstüne oldun en kısa zamanda yaptır testi belki bebiş düşmüştür rahime sen aksatmada iyi haberler alalım

bence hamile değilsin kantesti yaptırmadan önce doktora muayene ol derim sanki bir terslik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…